Veslanje

Ma PARTIZAN je najbolji.u pravu si samo da imate najgore camce,ali nisi spomenuo da imate i najgore veslace.Ipak koji dvojac je najbolji?visacki-stojic.ali vk partizan ima i najbolju upravu podpretsednik M.Kenic-Kena je THE BEST
 
Ma daj,sad ispadosmo mi najgori.Dobro imate Stoju i Visackog,Uzuna(koji jedino zna da cima ko stoka)ali Djani i ostali i nisu bas nesto.Ipak je nas Rankovic veslao na Olimpijadi,i da ne nabrajam sad.A i nasa uprava je svuda poznata,i svuda ih lepo ugoste.
 
BRate Stoja je baš ok. a Višacki? Onako!!!

VK Tamiš "Pančevo" Šuri!!
Mi smo kao mali tenak koji ide i razbija sve ispred sebe!!!

Nego ovaj Uzunović iz Partizana nije normalan kako šuri!!!
 
Da li je kod nas moguce rekreativno se baviti veslanjem?
Za vreme studiranja (davno bese, pre skoro 10-tak godina) kao fizicko izabrala sam veslanje i mnogo mi se svidelo. Naravno, nismo koristili takmicarske camce vec je bilo nas nekih 10-tak i koristili smo neki veliki camac galija (mislim da se tako zove). Sedeli smo u dva reda i vozali se po Savi. Bilo nam je super ali nazalost kratko je trajalo.
Znaci, da li je moguca neka vrsta uzimanja casova veslanja i iznajmljivanje camaca a da nisam u nikavoj strogoj obavezi po pitanju treninga i nekih takmicenja i sl. Znaci veslanje me zanima kao vid rekreacije i odrzavanja kondicije.
 
Da nije malo čudno kako taj Uzun leši?
Naguto se ko svinja, pa mu se smanjio mozak!!
Pitajte ga šta jede za doručak, ODGOVOR- PORCIJA KREATINA I STEROIDA NA OKO!!!!
 
ko bre lesi seniore? on lesi jedino juniore koji nisu nizasta!
a da se toliko narokao zar ne bi prosao malo bolje na svetskom za mladje seniore u beogradu?
 

Back
Top