V
VK Tamiš
Gost
Naravno VK Tamiš kao i 2003 god. kad smo bili 3 sa kadetskom postavom, a ove godine sigurno I. 

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Molila bih VK Tamis ako nije tesko da napise ovde svoje ime jer je moguce da se znamo. Ja sam iz VK Tisa.VK Tamiš:Naravno VK Tamiš kao i 2003 god. kad smo bili 3 sa kadetskom postavom, a ove godine sigurno I.![]()
Moram te ispraviti, Natasa89 vise ne trenira, a Jelena trenira. A ja nisam ni jedna od njih tri i iz tamisa znam Nevenu,Nenada,Kristinu,Natasu i jos jednog ali ne znam kako se zove. Jel neko od vas mozda bio u Plovdivu u Bugarskoj jer sam ja bila i jos jedna druga Natasa?Bogisha:DE ste ribe ša se radi? Ša ima novo!!!??
IMena: Bogdan, Sasha, Sale!!
A mi znamo Natašu(89), Mirjana(bivši veslač), Jelena(87)
Izvinite zaboravila sam da napisem imeAnonymous:Moram te ispraviti, Natasa89 vise ne trenira, a Jelena trenira. A ja nisam ni jedna od njih tri i iz tamisa znam Nevenu,Nenada,Kristinu,Natasu i jos jednog ali ne znam kako se zove. Jel neko od vas mozda bio u Plovdivu u Bugarskoj jer sam ja bila i jos jedna druga Natasa?Bogisha:DE ste ribe ša se radi? Ša ima novo!!!??
IMena: Bogdan, Sasha, Sale!!
A mi znamo Natašu(89), Mirjana(bivši veslač), Jelena(87)
Ja sam Tamara. Natasu i Kristinu sam upoznala prosle godine na prvenstvu Vojvodine,a Jelena trenira za Tisu. Oces se ti vise predstaviti??? Bas me zanima! Mozda se vidimo 28. na drzavnom.Vk Tamiš:A kako se zovete vi iz Tise??
odkud znaš NATAŠU I KRISTINU!!!
A Jelena trenira za tisu ili Danubius?!
Opet nisam upisala nick!Anonymous:Ja sam Tamara. Natasu i Kristinu sam upoznala prosle godine na prvenstvu Vojvodine,a Jelena trenira za Tisu. Oces se ti vise predstaviti??? Bas me zanima! Mozda se vidimo 28. na drzavnom.Vk Tamiš:A kako se zovete vi iz Tise??
odkud znaš NATAŠU I KRISTINU!!!
A Jelena trenira za tisu ili Danubius?!
'89. Ali ne znam ocemo se videti 28.,iskrsao mi je jedan VEEEEEEEEEEEELIKI problem pa mozda ne odem. Ajde ostavi ovde e-mailVk Tamiš:Ja se zovem Bogdan, i mi smo bili na pripremama 2002. godine u Titelu i tad smo se baš ortačili sa Natašom Jelenom i Mirjanom ali ona ne trenira više!!! a Tebe ne znam!!! aj vidimo se 28.!!! Koje si god?!
tamtat@ptt.yuVk Tamiš:za Fiorellu: beliluk@panet.co.yu!!
Aj daj tvoj!!!
Pa gde ste ZRENEXOVCI kad cete kod nas na pripreme?V.K.Tisajakjak:VKK ZRENEX 1995
IMA!m i m a:da li ima neko da se bavi veslanjem[/b]