Veslanje

Bogisha:
DE ste ribe ša se radi? Ša ima novo!!!??
IMena: Bogdan, Sasha, Sale!!
A mi znamo Natašu(89), Mirjana(bivši veslač), Jelena(87)
Moram te ispraviti, Natasa89 vise ne trenira, a Jelena trenira. A ja nisam ni jedna od njih tri i iz tamisa znam Nevenu,Nenada,Kristinu,Natasu i jos jednog ali ne znam kako se zove. Jel neko od vas mozda bio u Plovdivu u Bugarskoj jer sam ja bila i jos jedna druga Natasa?

Anonymous:
Bogisha:
DE ste ribe ša se radi? Ša ima novo!!!??
IMena: Bogdan, Sasha, Sale!!
A mi znamo Natašu(89), Mirjana(bivši veslač), Jelena(87)
Moram te ispraviti, Natasa89 vise ne trenira, a Jelena trenira. A ja nisam ni jedna od njih tri i iz tamisa znam Nevenu,Nenada,Kristinu,Natasu i jos jednog ali ne znam kako se zove. Jel neko od vas mozda bio u Plovdivu u Bugarskoj jer sam ja bila i jos jedna druga Natasa?
Izvinite zaboravila sam da napisem ime

Vk Tamiš:
A kako se zovete vi iz Tise??
odkud znaš NATAŠU I KRISTINU!!!
A Jelena trenira za tisu ili Danubius?!
Ja sam Tamara. Natasu i Kristinu sam upoznala prosle godine na prvenstvu Vojvodine,a Jelena trenira za Tisu. Oces se ti vise predstaviti??? Bas me zanima! Mozda se vidimo 28. na drzavnom.

Ja se zovem Bogdan, i mi smo bili na pripremama 2002. godine u Titelu i tad smo se baš ortačili sa Natašom Jelenom i Mirjanom ali ona ne trenira više!!! a Tebe ne znam!!! aj vidimo se 28.!!! Koje si god?!

Vk Tamiš:
Ja se zovem Bogdan, i mi smo bili na pripremama 2002. godine u Titelu i tad smo se baš ortačili sa Natašom Jelenom i Mirjanom ali ona ne trenira više!!! a Tebe ne znam!!! aj vidimo se 28.!!! Koje si god?!
'89. Ali ne znam ocemo se videti 28.,iskrsao mi je jedan VEEEEEEEEEEEELIKI problem pa mozda ne odem. Ajde ostavi ovde e-mail

Ima! Da li i ti treniras i gde? Koje si godiste? Inace, veslaci Nikola Stojic i Djordje Visacki su dobili nagadu lista Sport za sve sto su ucinili za reprezentaciju. SVAKA CAST MOMCI!

Zdravo svima,
Ja sam Ivan Ninkovic,terenutni svetski sampion u veslanju,mozda me se neko i seca.U avgustu 2006. dvojac sa kormilarom.Ovde sam da podelim svoja iskustva sa ljudima koje zanima veslanje.

Slobodno postavljajte pitanja.!!!!!!!!!!!!!

Back