- Poruka
- 10.204
Мали, не брабоњај своје билмезарије у кафани... Сам са собом причаш углавном...Potvrđuješ sve što sam napisao. Samo znate svojih par narativa i to je to.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мали, не брабоњај своје билмезарије у кафани... Сам са собом причаш углавном...Potvrđuješ sve što sam napisao. Samo znate svojih par narativa i to je to.
Preporučujem bensedin.Мали, не брабоњај своје билмезарије у кафани... Сам са собом причаш углавном...
Није баш тако, реално не постоји разлика што се тиче вјероисповиједања, разлаз је у ставовима.Мислим на то да су зилоти опсједнути апологијом свог постојања и само о томе знају надуго и нашироко. Исто као што адвентисти могу надуго и нашироко о суботи и кошерају али кад се дође до историјских података онда одједном мук и о томе не знају. Зилоти исто тако знају о ССЦ, екуменизму, Сергију до у бесвијест.
Па не постоји у основама вјере али они нас мрзе и сматрају нас јеретицима.Није баш тако, реално не постоји разлика што се тиче вјероисповиједања, разлаз је у ставовима.
Не шлихтај се сад фемићу...Gogili supermoderatorka.
ona je već viđena u tri navrataGogili supermoderatorka.
Kome se bolan šlihtam? Sam znaš da nemam dlake na jeziku.Не шлихтај се сад фемићу...
Мали, ниси лекар већ слепац који учи гледању друге...Preporučujem bensedin.
Ne znam i ne mogu da sudim...misu obrisali nego je ona obrisala da slučajno ne krenemomi da kačimo poruke gde ona vredja
Stalno piše da smo mi zlo i da će u armagedonu zlo biti uništeno.
Što znači da nam želi smrt. Koliko god se ja ovde sa njom raspravljala nikada joj tako nešto ne bih poželela.
Toliko o tome ko je kakav.
Ma baš si onako oštar hahahahahahahKome se bolan šlihtam? Sam znaš da nemam dlake na jeziku.
e jbg a onda si mogao samo kažnjavaš aeternum i jehova da te vidiЕбг нисмо ја и @hm337 знали шта ће вријеме донијети, могли смо и ми сад сједити у ВиП ложи.![]()
onda ne sudi i kad ona priča o drugima da vredjaju jer ne znaš pozadinu pričeNe znam i ne mogu da sudim...
Šta je bilo bilo je...Ali hajde u budućnosti da vidimo šta nam je činiti...
Sumnjivo liceSale je bot nastelovan na vredjanje![]()
Не брини, биће још горе... Нема разлога за страх од хаоса...Bože, Bože.. kako bih vas sad zaključala ovde u kafanu i bacila
ključ lavovima..![]()
smišljaš li naziv?I ujutru samo dođem da vidim ko je preživeo..
Jesam branim ono u šta vjerujem i ne odstupam od toga.Ma baš si onako oštar hahahahahahah
Za šta naziv?smišljaš li naziv?
ako daš makiju biće mučeničko prepodobna kafana
Мамин син... ГарантMa baš si onako oštar hahahahahahah
aaaa.. za kafanu?
Niko osim Danila...I ujutru samo dođem da vidim ko je preživeo..
ne može