- Poruka
- 10.204
Будућност ће постојати непаметни чико...a to
više nikad kao nekad
prošlost ne postoji, budućnost ne postoji samo sad
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Будућност ће постојати непаметни чико...a to
više nikad kao nekad
prošlost ne postoji, budućnost ne postoji samo sad
Чудан је он сав. Буде ли шта од канонизације тог типа, треба се борити и писати против тога а материјала има на претек.Мени се лично не свиђа његов превод, псалтир ми је мало чудан.
Чуј " мало ".... Очито не знаш изворни црквени језик, згрозио би се да имаш знање..Мени се лично не свиђа његов превод, псалтир ми је мало чудан.
Весели верници - Резерекшн... Ко Матрикс2Skoncentrišite se. Posle se kanonizujte.
Шприцер и чварци, шта ти више треба, могао бих и ја тако медитирати.zato je buckast samo jede i meditira
БИП у твом случају...VIP kafana
da se nerviraju zlobnici![]()
Pa da.. što ne bi ostali veseli..Весели верници - Резерекшн... Ко Матрикс2
Један образ, други образ и средина по новом.Tri puta u obraz po srpski.. nema tu muško žensko..
Само ведро, и прође бура лакше...Pa da.. što ne bi ostali veseli..![]()
vreme je fiktivna kategorija tupčoБудућност ће постојати непаметни чико...
treniranje živaca kod zilotskog MakarijaOdmor za dušu je bio dobar naziv, al ovo što se ovde piše, čovek kad pročita..![]()
Загаси се непаметни... Много си глуп...vreme je fiktivna kategorija tupčo
nije tvoje da brineš za sutra , sutra će se pobrinuti za sebe
slušaj ravia
Pa veseloOdmor za dušu je bio dobar naziv, al ovo što se ovde piše, čovek kad pročita..![]()
Загаси се непаметни... Много си глуп...
Не знам, моје поређење је са неким старијим преводима на српском.Чуј " мало ".... Очито не знаш изворни црквени језик, згрозио би се да имаш знање..
Немогуће је превести добро са било ког језика сем црквеног и старогрчког...Не знам, моје поређење је са неким старијим преводима на српском.