Маки
Buduća legenda
- Poruka
- 27.896
Нек си ти на бранику православља али само против мрских екумениста из СПЦ. Против Јехова, адвентиста, муслимана и других ни бекнути не знаш.Нема нико паметан...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Нек си ти на бранику православља али само против мрских екумениста из СПЦ. Против Јехова, адвентиста, муслимана и других ни бекнути не знаш.Нема нико паметан...
Dobro, al' su sad VIPovci...bitno je da nešto stoji pored imena...a mogu i da vređaju...
Pravi VIPovci po tome...
Нисам на тебе ни мислио у тој поруци.Meni su dragi ''iskreni'' vernici u Boga...ma koje vere bili...
Шта има да бечим против верско-вилозофских безбожника, који не признају Христа за Бога Јединога..Нек си ти на бранику православља али само против мрских екумениста из СПЦ. Против Јехова, адвентиста, муслимана и других ни бекнути не знаш.
pa ona je poznata po tome da napiše pa obriše da ostali ne vide šta je postavljalaНисам сконтао, а и синоћ сам мало листао, такође ни сад не могу да нађем, вјероватно је обрисано.
Dovoljno si svojim pisanjem rekao o sebi...i to nije vređanje a ni ne znaš ko sam![]()
Па само по браћи православнима ударај и оптужуј за јереси?Шта има да бечим против верско-вилозофских безбожника, који не признају Христа за Бога Јединога..
Ово је тачно. Ја као модератор то могу видјети.pa ona je poznata po tome da napiše pa obriše da ostali ne vide šta je postavljala
https://forum.krstarica.com/threads/veseli-vernici.944241/post-49645496Нисам сконтао, а и синоћ сам мало листао, такође ни сад не могу да нађем, вјероватно је обрисано.
pre nego si ti postao zelen svi mi smo bili zeleni i znamo da možeš videtiОво је тачно. Ја као модератор то могу видјети.
Ovo je kafana...više sam se šalio onako uz piće
to je pravilnik a ti si rekao da moderatori vredjaju
Мислиш као оно, директна конкуренција.Па само по браћи православнима ударај и оптужуј за јереси?
Ви ми нисте духовна браћа... Вама су браћа у ССЦ... Од њих тражи утеху и разумевањеПа само по браћи православнима ударај и оптужуј за јереси?
Znam.Нисам на тебе ни мислио у тој поруци.
pa šta da kažem onda za 2/3 foruma onda uključujući i tebe plačkonjaDovoljno si svojim pisanjem rekao o sebi...
mdaOvo je kafana...više sam se šalio onako uz piće
on je duhovni jevrej i ne diraj gaВи ми нисте духовна браћа... Вама су браћа у ССЦ... Од њих тражи утеху и разумевање
Зилоти нису фракција, већ непромењено православље...Мислиш као оно, директна конкуренција.
У ствари, никад нисам сконтао у којој је фракцији @ИПХ ЗИЛОТ+ ?
on je istinaki a ovi su lažniМислиш као оно, директна конкуренција.
У ствари, никад нисам сконтао у којој је фракцији @ИПХ ЗИЛОТ+ ?
Бољи је од тебе, ти си ем манито луд од својеглавости, ем неозбиљна углавном кад глумиш да си нормалан...on je duhovni jevrej i ne diraj ga![]()
Izvinjavam se...moja greška...to je pravilnik a ti si rekao da moderatori vredjaju
objasni tu tvoju izjavu
molio sa riu, koslave, hm-a ma neće ni da čujupre nego si ti postao zelen svi mi smo bili zeleni i znamo da možeš videti
niko to više nije hteo biti i eto tebe uhvatiše![]()