- Poruka
- 76.533
tako je, to sam shvatio na svojoj kožiNišta demokratija, samo diktatura..![]()
da se embedišem sa dve babadevojke danima
ma idi bre
da dobijaju redovno ne bi bilo problema ovako sve im smeta
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tako je, to sam shvatio na svojoj kožiNišta demokratija, samo diktatura..![]()
Ово ће га призвати...А не, кафана као некад, бар три различите свађе како за истим столовима, тако и између столова, ма не зна се ко с ким.
Него фали још неки атеиста и источњак да би угођај био потпун.![]()
Ja dala i taj predlog gospoda se uplašila će da pomru hahahaСабирни центар.
А ви хејтери.Маки, постанеш идолопоклоник.
А зашто сједи по цијели дан, јеси видјела некад кип Буде да нешто ради?ne može
vredja se budizam, nije buda lenj
tako nekako mi objasnio tab![]()
Ја лично међусобно само са женама, са осталима остајем на ратној нози.aaaa.. za kafanu?
Ako se ne smirite večeras i ne izljubite svi međusobno, zvaće se Ludnica.
to pali vatruА ви хејтери.
zato je buckast samo jede i meditiraА зашто сједи по цијели дан, јеси видјела некад кип Буде да нешто ради?![]()
Ниси ти убица и садиста за диктатуру... За њу мора да уживаш у туђој патњи и болу...Ništa demokratija, samo diktatura..![]()
Tri puta u obraz po srpski.. nema tu muško žensko..Ја лично међусобно само са женама, са осталима остајем на ратној нози.![]()
Лош назив... Због оног психо филма, асоцира на тежину...Sabirni centar mi se sviđa..
ili
Kao nekad
baš je nostaldži..![]()
Увод у раскол, ма шта год причали.Па ја нисам излазио из Цркве никад... Следимо Светог Саву...
То што мислиш да у јереси може да се остане црква, вараш себе
religion?Sabirni centar mi se sviđa..
ili
Kao nekad
baš je nostaldži..![]()
jesmoГрешници, ман'те се празних разговора, покајте се за своје грехе и помолите Богу јер Он цени ноћну молитву. Па бегајте на спавање и размислите да ли сте данас учинили иједно добро дело а ако нисте ето вам прилика у среду....
Да... Стари назив... АрхаизамOmužim se..![]()
a tone religion, nismo englezi.. nego
Kao nekad
Мени се лично не свиђа његов превод, псалтир ми је мало чудан.Poštovanje kad govoriš o blaženopočivšem Atanasiju.
Aha..a to
više nikad kao nekad
prošlost ne postoji, budućnost ne postoji samo sad