Veseli vernici

• Začetnik teme Začetnik teme Jasna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Мислиш као оно, директна конкуренција.
У ствари, никад нисам сконтао у којој је фракцији @ИПХ ЗИЛОТ+ ?
Мислим на то да су зилоти опсједнути апологијом свог постојања и само о томе знају надуго и нашироко. Исто као што адвентисти могу надуго и нашироко о суботи и кошерају али кад се дође до историјских података онда одједном мук и о томе не знају. Зилоти исто тако знају о ССЦ, екуменизму, Сергију до у бесвијест.

Био сам тад на форуму, сјећам се расправе око имена кафане у коју се нисам мијешао, можда сам глуп, али не разумијем какве то везе има са тврдњама да је неко од модова вријеђао форумаше?
Moja greška...dao sam ti pogrešnu vezu...
Izbrisana je poruka gde modovi vređaju...sada sam gledao...

Мислим на то да су зилоти опсједнути апологијом свог постојања и само о томе знају надуго и нашироко. Исто као што адвентисти могу надуго и нашироко о суботи и кошерају али кад се дође до историјских података онда одједном мук и о томе не знају. Зилоти исто тако знају о ССЦ, екуменизму, Сергију до у бесвијест.
Мали, док се ниси родио људи су све лепо објаснили и раздвојили жито од кукоља...

То што следиш Цигане "о вери", твој је проблем

Ok jasno mi je to...
Ali su obrisali poruku gde modovi vređaju...
misu obrisali nego je ona obrisala da slučajno ne krenemomi da kačimo poruke gde ona vredja
Stalno piše da smo mi zlo i da će u armagedonu zlo biti uništeno.
Što znači da nam želi smrt. Koliko god se ja ovde sa njom raspravljala nikada joj tako nešto ne bih poželela.
Toliko o tome ko je kakav.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back