Маки
Buduća legenda
- Poruka
- 27.896
Ето ти га ваљда као зилотски поп разумијеш па се уби од просвјећивања.Још ни православље не разумеш како ваља, а просвећиваћеш невернике и празнове "знањем"...![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ето ти га ваљда као зилотски поп разумијеш па се уби од просвјећивања.Још ни православље не разумеш како ваља, а просвећиваћеш невернике и празнове "знањем"...![]()
da sam normalan ne bi bio s vamaБољи је од тебе, ти си ем манито луд од својеглавости, ем неозбиљна углавном кад глумиш да си нормалан...
Zašto pričaš sa poremećenim ljudima?pa šta da kažem onda za 2/3 foruma onda uključujući i tebe plačkonja
da ste poremećeni jer se ne uklapate u moj kalup
jel vas tako uče u watchtaueru
To sam već komentarisala pa da se ne ponavljam.Izvinjavam se...moja greška...
Sada sam gledao, izbrisane su uvrede...
Био сам тад на форуму, сјећам се расправе око имена кафане у коју се нисам мијешао, можда сам глуп, али не разумијем какве то везе има са тврдњама да је неко од модова вријеђао форумаше?
mene nisi moliomolio sa riu, koslave, hm-a ma neće ni da čuju
a ne moš ih zajebat nikako
Мислим на то да су зилоти опсједнути апологијом свог постојања и само о томе знају надуго и нашироко. Исто као што адвентисти могу надуго и нашироко о суботи и кошерају али кад се дође до историјских података онда одједном мук и о томе не знају. Зилоти исто тако знају о ССЦ, екуменизму, Сергију до у бесвијест.Мислиш као оно, директна конкуренција.
У ствари, никад нисам сконтао у којој је фракцији @ИПХ ЗИЛОТ+ ?
Ok jasno mi je to...To sam već komentarisala pa da se ne ponavljam.
Inače tako i vredja, napiše da sagovornik vidi pa obriše da ne bi bila kažnjena.
Moderator vidi i obrisanu poruku.
Зато и питам у којем си огранку, који епископ?Зилоти нису фракција, већ непромењено православље...
Унутар зилота постоје фракције, а у односу на официјалце они су најжешћи противници, а не део
Горде људе не треба просвећивати апологијама, не бацају се бисери пред свиње и бандоглаве умове...Ето ти га ваљда као зилотски поп разумијеш па се уби од просвјећивања.
tražili muško a na kraju dobi ipak žensko jacumene nisi molio![]()
Није битно то... Битно је да сам зилотЗато и питам у којем си огранку, који епископ?
Moja greška...dao sam ti pogrešnu vezu...Био сам тад на форуму, сјећам се расправе око имена кафане у коју се нисам мијешао, можда сам глуп, али не разумијем какве то везе има са тврдњама да је неко од модова вријеђао форумаше?
Koji protestantski duh.Није битно то... Битно је да сам зилот
to polna diskriminacijatražili muško a na kraju dobi ipak žensko jacu![]()
E samo si ti falio večeras..Бољи је од тебе, ти си ем манито луд од својеглавости, ем неозбиљна углавном кад глумиш да си нормалан...
manje kažnjavamoto polna diskriminacija![]()
Мали, док се ниси родио људи су све лепо објаснили и раздвојили жито од кукоља...Мислим на то да су зилоти опсједнути апологијом свог постојања и само о томе знају надуго и нашироко. Исто као што адвентисти могу надуго и нашироко о суботи и кошерају али кад се дође до историјских података онда одједном мук и о томе не знају. Зилоти исто тако знају о ССЦ, екуменизму, Сергију до у бесвијест.
Potvrđuješ sve što sam napisao. Samo znate svojih par narativa i to je to.Мали, док се ниси родио људи су све лепо објаснили и раздвојили жито од кукоља...
То што следиш Цигане "о вери", твој је проблем
Gogili supermoderatorka.zamisli moderi na religiji
aeternum
robivek
zilot
e to da vidim i zbogom beli svete![]()
misu obrisali nego je ona obrisala da slučajno ne krenemomi da kačimo poruke gde ona vredjaOk jasno mi je to...
Ali su obrisali poruku gde modovi vređaju...
Ебг нисмо ја и @hm337 знали шта ће вријеме донијети, могли смо и ми сад сједити у ВиП ложи.molio sa riu, koslave, hm-a ma neće ni da čuju
a ne moš ih zajebat nikako
manje kažnjavamo
Па и ниси са нама, већ против нас...da sam normalan ne bi bio s vama