Veseli vernici

• Začetnik teme Začetnik teme Jasna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sve se plašim da će da nastrada svako ko je uključovao veš mašinu na crveno slovo ili nije postio...
sveli su Isusovo učenje na budalaštine i sujeverje...
Ja to ne gledam na taj način. Odbaciti nešto kao sujeverje a ne
razmisliti o smislu je neozbiljno. Hiljadama godina se nešto održalo
i mi pametni sad sve upropastili. Sve znamo bolje..

Ja to ne gledam na taj način. Odbaciti nešto kao sujeverje a ne
razmisliti o smislu je neozbiljno.
Zasto mislis da se nije razmilsljalo o sustini ?
Hiljadama godina se nešto održalo
Hmmm,ako cemo tako onda je paganstvo mnoogo starije pa evo ga do dana danasnjeg...i sta cemo sad,dali cemo samo zbog vece starosti respektirati paganstvo i mozda cak i oraktikovati ili cemo ga kategoricki odbaciti drzeci se puteva Gospodnjih ???
i mi pametni sad sve upropastili. Sve znamo bolje..
Nije to upropascivcanje vec obracanje i koracanje po putevima Gospodnjim i ne zato sto mi ljudi znamo bolje vec zato sto BOG ZNA NAJBOLJE !!!

sve se plašim da će da nastrada svako ko je uključovao veš mašinu na crveno slovo ili nije postio...
sveli su Isusovo učenje na budalaštine i sujeverje...
Пост никако није сујеверје, него напротив, можемо га назвати и посна дисциплина, а и сам знаш да се састоји из двије димензије, физичке и духовне.

Пост никако није сујеверје, него напротив, можемо га назвати и посна дисциплина, а и сам знаш да се састоји из двије димензије, физичке и духовне.
moja poenta je da se precenjuje značaj posta i crvenih slova.....po meni post duhovni treba da bude svaki dan, a post telesni je od koristi samo gurmanima da vežbaju samodisciplinu..

Zasto mislis da se nije razmilsljalo o sustini ?

Hmmm,ako cemo tako onda je paganstvo mnoogo starije pa evo ga do dana danasnjeg...i sta cemo sad,dali cemo samo zbog vece starosti respektirati paganstvo i mozda cak i oraktikovati ili cemo ga kategoricki odbaciti drzeci se puteva Gospodnjih ???

Nije to upropascivcanje vec obracanje i koracanje po putevima Gospodnjim i ne zato sto mi ljudi znamo bolje vec zato sto BOG ZNA NAJBOLJE !!!
Otvori temu pa razglabaj tamo.. :aha: ovo je kafana..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back