- Poruka
- 89.439
To je ljuto..Ja bas volim kulen i to domaci![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je ljuto..Ja bas volim kulen i to domaci![]()
sve se plašim da će da nastrada svako ko je uključovao veš mašinu na crveno slovo ili nije postio...Ma ne držim ništa. Ja sam banda raspala, nedisciplinovana..
Ima i malo ljut zavisi kako ga praveTo je ljuto..![]()
crveno slovo nema veze sa Isusomsve se plašim da će da nastrada svako ko je uključovao veš mašinu na crveno slovo ili nije postio...
sveli su Isusovo učenje na budalaštine i sujeverje...
Ja to ne gledam na taj način. Odbaciti nešto kao sujeverje a nesve se plašim da će da nastrada svako ko je uključovao veš mašinu na crveno slovo ili nije postio...
Što tebi smeta što su oni VIP?tako je svrate jednom godisnje da se bune
ok sad mogu vip da se bune![]()
InšalahI ja isto kada se okrenes pravoj veri
Пробај са мном ја сам велико злопамтило.Svađala bih se i ja sa vama, al toliko sam u tome bolja, plus je i gumica
kod mene, pa smo načisto neravnopravni.
Zasto mislis da se nije razmilsljalo o sustini ?Ja to ne gledam na taj način. Odbaciti nešto kao sujeverje a ne
razmisliti o smislu je neozbiljno.
Hmmm,ako cemo tako onda je paganstvo mnoogo starije pa evo ga do dana danasnjeg...i sta cemo sad,dali cemo samo zbog vece starosti respektirati paganstvo i mozda cak i oraktikovati ili cemo ga kategoricki odbaciti drzeci se puteva Gospodnjih ???Hiljadama godina se nešto održalo
Nije to upropascivcanje vec obracanje i koracanje po putevima Gospodnjim i ne zato sto mi ljudi znamo bolje vec zato sto BOG ZNA NAJBOLJE !!!i mi pametni sad sve upropastili. Sve znamo bolje..
Православни будиста, ццц.Ma ne držim ništa. Ja sam banda raspala, nedisciplinovana..
pa i nisu a sta im pise na forumu nebitnoŠto tebi smeta što su oni VIP?![]()
Пост никако није сујеверје, него напротив, можемо га назвати и посна дисциплина, а и сам знаш да се састоји из двије димензије, физичке и духовне.sve se plašim da će da nastrada svako ko je uključovao veš mašinu na crveno slovo ili nije postio...
moja poenta je da se precenjuje značaj posta i crvenih slova.....po meni post duhovni treba da bude svaki dan, a post telesni je od koristi samo gurmanima da vežbaju samodisciplinu..Пост никако није сујеверје, него напротив, можемо га назвати и посна дисциплина, а и сам знаш да се састоји из двије димензије, физичке и духовне.
Otvori temu pa razglabaj tamo..Zasto mislis da se nije razmilsljalo o sustini ?
Hmmm,ako cemo tako onda je paganstvo mnoogo starije pa evo ga do dana danasnjeg...i sta cemo sad,dali cemo samo zbog vece starosti respektirati paganstvo i mozda cak i oraktikovati ili cemo ga kategoricki odbaciti drzeci se puteva Gospodnjih ???
Nije to upropascivcanje vec obracanje i koracanje po putevima Gospodnjim i ne zato sto mi ljudi znamo bolje vec zato sto BOG ZNA NAJBOLJE !!!
Jasna ti i zabranu udarila hahahaoni tri strane o meni
Jasna mi je rekla da ovde pisem
Kako je to dobro. Kad treba da izbegnem budističke obaveze, kažem da samПравославни будиста, ццц.![]()
Ljubomora je čudopa i nisu a sta im pise na forumu nebitno
sledi epitimija na licu mestaMoram da pitam popa dal sme da se meditira na crveno slovo..![]()
Ti baš ne umeš da se svađaš.Пробај са мном ја сам велико злопамтило.![]()
Raspričamo se nekada i bez tebe, ali si dobrodošla, naravno.Danima vam kafana mrtva, popunjavate je prebacivanjem postova sa drugih tema u kafanu pod izgovorom spam.
Dodjem napravim malečki pičvajz i eto pisanja ovde.
Pa kako da ne budem VIP kad vas u dušu znam![]()
Ja to na salu a ti odmah sve na ozbiljnom...Otvori temu pa razglabaj tamo..ovo je kafana..
a inače po temama sve novoDanima ne piše niko i onda se svi sjate da se raspravljaju oko
nečega što je bilo pre Kulina Bana..i svaki put jedno te isto
i jedno te isto..