Маки
Buduća legenda
- Poruka
- 27.896
Ne želim se o tome izjasniti jer je arogantno govoriti tako nešto.Znači ti bi da budeš svetitelj?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne želim se o tome izjasniti jer je arogantno govoriti tako nešto.Znači ti bi da budeš svetitelj?
arogancija nije u jeziku nego u umu...jezik je samo alat koji objavljuje.dozvoljene misli..um je taj koji ima ili nema gorde misli...Ne želim se o tome izjasniti jer je arogantno govoriti tako nešto.
Ma kaži mu hm.. malo manje slova, malo više ljubavi i biće toparogancija nije u jeziku nego u umu...jezik je samo alat koji objavljuje.dozvoljene misli..um je taj koji ima ili nema gorde misli...
Slova i ljubav nisu protivrječni.Ma kaži mu hm.. malo manje slova, malo više ljubavi i biće top
Smeta mi bezobrazluk i ismejavanje tudje vere kao i klevetanjeЈа нисам Јеховин свједок па ме не занима превише шта њима смета.
I ja isto kada se okrenes pravoj veriBio bih sretan kad bi ostavila svoje zablude i vratila se pravoj vjeri, da.
pa da jesteDa, takav naziv je bio krajnje neprimjeren.
Kulen banovan na meniju? samo nam parizer ostaje za meze? kakva nepravda režima krstariceDanima ne piše niko i onda se svi sjate da se raspravljaju oko
nečega što je bilo pre Kulina Bana..i svaki put jedno te isto
i jedno te isto..
Svađala bih se i ja sa vama, al toliko sam u tome bolja, plus je i gumicaKulen banovan na meniju? samo nam parizer ostaje za meze? kakva nepravda režima krstarice![]()
ja bi se igrao...nego ovde su svi mnogo ozbiljni..samo bi da se svađaju...preozbiljne vernike ni Bog ne voli...reče Isus da budemo kao deca..znači da se igramo..Svađala bih se i ja sa vama, al toliko sam u tome bolja, plus je i gumica
kod mene, pa smo načisto neravnopravni.
pisi ti slobodno pusti ove sto se svadjaju, nego kako sija bi se igrao...nego ovde su svi mnogo ozbiljni..samo bi da se svađaju...
Tako je. Danas stvaramo buduće uspomene!ja bi se igrao...nego ovde su svi mnogo ozbiljni..samo bi da se svađaju...
standardno dobro...evo baš se spremam da ručam...nego uprava foruma nam ukinula kulen u kafani...a ne jede mi se parizer za meze...kulen samo za članove vladajuće stranke foruma..to su ovi što im piše VIPpisi ti slobodno pusti ove sto se svadjaju, nego kako si![]()
Jel pojeftinila ona pašteta što je obećo Vučić?standardno dobro...evo baš se spremam da ručam...nego uprava foruma nam ukinula kulen u kafani...a ne jede mi se parizer za meze...kulen samo za članove vladajuće stranke foruma..to su ovi što im piše VIP![]()
ne znam...slabo kupujem paštete...to je jedna od najtoksičnijih namirnica...eventualno neku od tune mogu da kupim...Jel pojeftinila ona pašteta što je obećo Vučić?
izgleda da jeste vidim na tik toku neki je kupili za mackuJel pojeftinila ona pašteta što je obećo Vučić?
držiš sve postove ili samo sreda i petak?Ja ručkala oslića i krompir salatu.. a danas se i ne posti..![]()
Ja na fejsu videla pre neki dan. Kaže neki lik još samo dva dana do paštete od 37ne znam...slabo kupujem paštete...to je jedna od najtoksičnijih namirnica...eventualno neku od tune mogu da kupim...
Ma ne držim ništa. Ja sam banda raspala, nedisciplinovana..držiš sve postove ili samo sreda i petak?
Ja bas volim kulen i to domacistandardno dobro...evo baš se spremam da ručam...nego uprava foruma nam ukinula kulen u kafani...a ne jede mi se parizer za meze...kulen samo za članove vladajuće stranke foruma..to su ovi što im piše VIP![]()