klonovima kažeš "idite od mene jer vas nikad nisam ni poznavao"Ja se izjasnjvam za moderatora Nezgodni a ne za njegove klonove.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
klonovima kažeš "idite od mene jer vas nikad nisam ni poznavao"Ja se izjasnjvam za moderatora Nezgodni a ne za njegove klonove.

on je agnostik ali poštuje pravoslavlje.Ima i neki Jerohinac. On je valjda moni romane pisao da je ubijedi da ode iz JS.
aj ne seri, uvek nađeš da se vadiš za svoju glupostJa se izjasnjvam za moderatora Nezgodni a ne za njegove klonove...dake ne ulazim u analizu njegove osobnosti vec se drzim do njegovog profila Nezgodan.

Pravoslavna reprezentacija na ovom forumu je trenutno dosta mala. Ima nas ali malo.on je agnostik ali poštuje pravoslavlje.
e kod njega morao si da paziš šta pišeš jer te sačeka iza ćoška sa nekim tvojim ranijim postom gde si recimo drugo tvrdio. a monaliza je poznata po tome pa je najviše materijala i imao za nju. a da li je odvraćao od jw to se ne sećam.
pa nikad ovde nije ni bilo onih pravoslavnih dogmaša uglavnom deklarativci, nešto poput mene ali mnogo blaži i bliži pravoslavlju onom suštinskom.Pravoslavna reprezentacija na ovom forumu je trenutno dosta mala. Ima nas ali malo.
Ni Zilota nema u zadnje vrijeme doduše on to tako stalno.pa nikad ovde nije ni bilo onih pravoslavnih dogmaša uglavnom deklarativci, nešto poput mene ali mnogo blaži i bliži pravoslavlju onom suštinskom.
Sta je bato,krivo ti sto sam za njega imao pozitivno misljenje za razliku recimo od tebe jer ste tada oboje bili moderatori ?aj ne seri, uvek nađeš da se vadiš za svoju glupost
kad nešto ne znaš ćuti
ranije ih bilo tri četiri možda i više ili klonovi . zbog njih jedno vreme ovaj pdf je bio ukinutNi Zilota nema u zadnje vrijeme doduše on to tako stalno.
Sta je bato,krivo ti sto sam za njega imao pozitivno misljenje za razliku recimo od tebe jer ste tada oboje bili moderatori ?
Sta ces,zivot stvarno nije fer za neke,zar ne ?

Da, to sam čuo priče da su pravili gluposti. Ali idalje mi je ovaj naš Zilot drag. Pravoslavna verzija biblijske ekipe.ranije ih bilo tri četiri možda i više ili klonovi . zbog njih jedno vreme ovaj pdf je bio ukinut
Jel Robi to ne razume da je to sve on, sa svim nalozima?klonovima kažeš "idite od mene jer vas nikad nisam ni poznavao"

Zumbiraj malo vrh strele, ne može to da ubije. A drugo zašto je scena u polu-mraku kao svi mađioničarski trikovi?da to je supermoć.. moraš da probaš da bi shvatio..

Ili ovo.. nekoliko sati.. Da je nekome od njih dvoje popustila koncentracija na tren, ona je
mrtva.
iskreno meni su ovde dragi samo one koje lično poznajem i sa kojima sam u kontaktu van foruma. vas ostale ne znam pa i nemam neko razvijeno mišljenje ko je kakavDa, to sam čuo priče da su pravili gluposti. Ali idalje mi je ovaj naš Zilot drag. Pravoslavna verzija biblijske ekipe.
Kako nemas ,eto mene recimo ne mozes smisliti sto je sasvim dovoljno da skontam da o meni imas izuzetno "razvijeno msiljenje".iskreno meni su ovde dragi samo one koje lično poznajem i sa kojima sam u kontaktu van foruma. vas ostale ne znam pa i nemam neko razvijeno mišljenje ko je kakav

Pa dobro mislim forumski drag. Ali volio bih njega, robiveka i aeternum uživo upoznati da vidim kakvi su IRL.iskreno meni su ovde dragi samo one koje lično poznajem i sa kojima sam u kontaktu van foruma. vas ostale ne znam pa i nemam neko razvijeno mišljenje ko je kakav
imam, da si cinik, da se nekad gubiš u diskusiji, da si drukara, da pretiš , da si sujetan, da želiš da ti svi tapšu, da želiš da si konstantno u svemu u pravu, da se lažno predstavljaš kao teolog a ni kurs nisi video i da patiš od kompleksa više vrednosti. to je sve ono što si ti sam sebe predstavio javno.Kako nemas ,eto mene recimo ne mozes smisliti sto je sasvim dovoljno da skontam da o meni imas izuzetno "razvijeno msiljenje".
aeternum, pa liči mi na onu pevačicu , ona što je bila žena mrkonjiću. ne mogu da se setim imenaPa dobro mislim forumski drag. Ali volio bih njega, robiveka i aeternum uživo upoznati da vidim kakvi su IRL.

Kao sto sam vec rekao,imas izuzetno "razvijeno misljenje" o meni...imam, da si cinik, da se nekad gubiš u diskusiji, da si drukara, da pretiš , da si sujetan, da želiš da ti svi tapšu, da želiš da si konstantno u svemu u pravu, da se lažno predstavljaš kao teolog a ni kurs nisi video i da patiš od kompleksa više vrednosti. to je sve ono što si ti sam sebe predstavio javno.
i ne zaboravi da sam bio mod i da za sve što sam naveo imam dokaze i na pp.
ako u životu nisi takav onda si odličan glumac.

Možda je ona jedna od glavnih JS u Srbiji. Ne znam ni kako su organizovani kod nas.aeternum, pa liči mi na onu pevačicu , ona što je bila žena mrkonjiću. ne mogu da se setim imena
pa ne mora da znači da si takav, rekoh već ako nisi onda si odličan glumacKao sto sam vec rekao,imas izuzetno "razvijeno misljenje" o meni...
Hajde,hajde,budi iskren,ti bi mene tamo samo da ne budes odmah na samo sa aeternum ali hajde da ti ovo progledamo kroz prste...Pa dobro mislim forumski drag. Ali volio bih njega, robiveka i aeternum uživo upoznati da vidim kakvi su IRL.

kad već ogovaramo javnoMožda je ona jedna od glavnih JS u Srbiji. Ne znam ni kako su organizovani kod nas.

Reklo bi se da si ti taj kojem aeternum ne da mira. Ne možeš se oduprijeti zovu Džehouve.Hajde,hajde,budi iskren,ti bi mene tamo samo da ne budes odmah na samo sa aeternum ali hajde da ti ovo progledamo kroz prste...
...i nemoj mi se vaditi na razliku u godinama jer nisi toliko mlad das nisi cuo onu uzrecicu sa kokom i juhom,da ne idem sad u detalje...
Nego,sta mislis,kakav bi ambijenat bio ako li se za istom stolu nadjemo i sa Jasnom,Saletom i onim Pevacem , jel bi to bila neka instant svadja pa da odmah svi idemo kuci ili cemo ipak ostati "do kasne sate"u nekoj neformalnoj lepoj druzbi ?
Reko sam ti vec,ja nisam u igri ,u startu sam van konkurencije..nije bre lako sa jednom zenom a sta bih sa dve a ti recimo ni jednu ?Reklo bi se da si ti taj kojem aeternum ne da mira. Ne možeš se oduprijeti zovu Džehouve.