- Poruka
- 89.439
O jbt.. pročitaj o čemu se radi..ti nisi znala da neko može da sedi na stolici dopuštajući da ga drugi maltretiraju?
Ti nisi znao da ne možeš da sediš ni jedan sat nepomično, bez da te
bilo ko maltretira?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
O jbt.. pročitaj o čemu se radi..ti nisi znala da neko može da sedi na stolici dopuštajući da ga drugi maltretiraju?
pa ne znam otkud ti ideja da je sedeti nepomičan neka supermoć.....svako to može ako stvarno želi, ako je motivisan da to uradi...naravno ima mikropokreta ali misliš da je Marina bila bez njih?O jbt.. pročitaj o čemu se radi..
Ti nisi znao da ne možeš da sediš ni jedan sat nepomično, bez da te
bilo ko maltretira?
da to je supermoć.. moraš da probaš da bi shvatio..pa ne znam otkud ti ideja da je sedeti nepomičan neka supermoć.....svako to može ako stvarno želi, ako je motivisan da to uradi...naravno ima mikropokreta ali misliš da je Marina bila bez njih?
mrtva...pa šta? svet je pun potencijalnih samoubica i onih koji rizikuju živote zbog adrenalina i zbog validacije od strane posmatrača.... gde je tu umetnost?da to je supermoć.. moraš da probaš da bi shvatio..
![]()
Ili ovo.. nekoliko sati.. Da je nekome od njih dvoje popustila koncentracija na tren, ona je
mrtva.

https://forum.krstarica.com/threads/sta-je-samadi.1000772/mrtva...pa šta? svet je pun potencijalnih samoubica i onih koji rizikuju živote zbog adrenalina i zbog validacije od strane posmatrača.... gde je tu umetnost?
de si bio 2010,11,12 tad se ovo zvao forum u pravom smislu kada je na ovom pdf u danu bilo po tridesetak korisnika odjednom.Čitao sam sinoć neke malo starije teme sa foruma iz 2022. i 2023. prije mog dolaska i baš je dosta aktivnije bilo i više je ljudi pisalo. Žao mi je što sam prekasno došao nakon nekog vrhunca aktivnosti ovdje.
2010. sam bio četvrti osnovne.de si bio 2010,11,12 tad se ovo zvao forum u pravom smislu kada je na ovom pdf u danu bilo po tridesetak korisnika odjednom.
sedmorica mladihko ove
![]()
ništa im lukavi ne može sve i da oće, al neće![]()
trebao si ranije da se rodiš2010. sam bio četvrti osnovne.
Kako stvari stoje tada bi ocito davao lepse i teoloski kredibilnije komentare nego sto je sada slucaj.2010. sam bio četvrti osnovne.
Vjerujem ti ali evo recimo i prije dvije godine je bilo aktivnije dosta. Žao mi je što se nisam upoznao sa onim moderatorom Nezgodnim. Vidim da je on pisao po forumu dosta.trebao si ranije da se rodiš
ovo se u poslednjih pet šest godina održava na respiratoru
Ne samo sto je pisao nego je bio i jako korektan tip koji se trudio iznositi cinjenice jasno i dostojanstveno,bez ikakvog glupiranja i samodegradiranja kao sto neki danas rade miseci d abrane svoju doktrinu.Vjerujem ti ali evo recimo i prije dvije godine je bilo aktivnije dosta. Žao mi je što se nisam upoznao sa onim moderatorom Nezgodnim. Vidim da je on pisao po forumu dosta.
nezgodni je imao problema sa administracijom i što je kao mod pisao i sa osnovnog i klon nalogaVjerujem ti ali evo recimo i prije dvije godine je bilo aktivnije dosta. Žao mi je što se nisam upoznao sa onim moderatorom Nezgodnim. Vidim da je on pisao po forumu dosta.
nezgodni je imao problema sa administracijom i što je kao mod pisao i sa osnovnog i klon naloga
pa je sa klonom nervirao svedoke i subotare a osnovni je bio fin prema njima
a robija oduševljen njime![]()

nezgodni je sa religije otišao pravo na politiku gde je opsesivno pisao o ratu u Ukrajini navijajući krvožedno čas za Ruse čas za Ukrajince....tu mu se gubi svaki trag na forumu...nezgodni je imao problema sa administracijom i što je kao mod pisao i sa osnovnog i klon naloga
ako ovo nije satanizam u muzici ne znam šta jesteČitam vas i sve više sam ubedjena da neki od vas su pod vlasti satane - sotone
Samo o njemu raspravljate i naravno sebe smatrate merodavnim da odredjujete ko je pod njegovom vlašću a ko ne i gle čuda uvek za sebe kažete da niste a drugi jesu.
Pa onda ide da su ovde neki prisutni po svom hvalisanju muzički eksperti i samo oni kao takvi mogu shvatiti evrovizijsku muziku.
Uzgred poznavaoci su još mnogo čega, ono štancuju diplome, dip. Ing. Master i tako to ... koje god hoćete zanimanja sve je u opticaju.
Slušam treš muziku i grcizam i turcizam su mi bliži ako ništa drugo a ono po kilometrima nego muzika onih sa brnjicama i po pet šest mindjuša u uvetu al su fensi jer su iz afričke dzungle.
Ona što izjavljuje da je ceo svet pod vlašću satane nemoj da zaboravi da je i ona deo sveta.
tada sam znao ali kolegijalno sam ćutao, kad s klonom oplete samo žalbe radile, onda dođe kao nezgodni i smiruje strasti.![]()
![]()
Joj ko dijete neko. Ali svejedno šteta. Mislim da bi bilo dobrih teoloških diskusija između nas dvojice.
Ima i neki Jerohinac. On je valjda moni romane pisao da je ubijedi da ode iz JS.tada sam znao ali kolegijalno sam ćutao, kad s klonom oplete samo žalbe radile, onda dođe kao nezgodni i smiruje strasti.
bio zanimljiv lik
Ja se izjasnjvam za moderatora Nezgodni a ne za njegove klonove...dake ne ulazim u analizu njegove osobnosti vec se drzim do njegovog profila Nezgodan.nezgodni je imao problema sa administracijom i što je kao mod pisao i sa osnovnog i klon naloga