Veseli vernici

• Začetnik teme Začetnik teme Jasna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ima i neki Jerohinac. On je valjda moni romane pisao da je ubijedi da ode iz JS.
on je agnostik ali poštuje pravoslavlje.
e kod njega morao si da paziš šta pišeš jer te sačeka iza ćoška sa nekim tvojim ranijim postom gde si recimo drugo tvrdio. a monaliza je poznata po tome pa je najviše materijala i imao za nju. a da li je odvraćao od jw to se ne sećam.

on je agnostik ali poštuje pravoslavlje.
e kod njega morao si da paziš šta pišeš jer te sačeka iza ćoška sa nekim tvojim ranijim postom gde si recimo drugo tvrdio. a monaliza je poznata po tome pa je najviše materijala i imao za nju. a da li je odvraćao od jw to se ne sećam.
Pravoslavna reprezentacija na ovom forumu je trenutno dosta mala. Ima nas ali malo.

da to je supermoć.. moraš da probaš da bi shvatio..

1*0xAvARCtYpYhoKHFSjMPjQ.jpeg

Ili ovo.. nekoliko sati.. Da je nekome od njih dvoje popustila koncentracija na tren, ona je
mrtva.
Zumbiraj malo vrh strele, ne može to da ubije. A drugo zašto je scena u polu-mraku kao svi mađioničarski trikovi?

Kako nemas ,eto mene recimo ne mozes smisliti sto je sasvim dovoljno da skontam da o meni imas izuzetno "razvijeno msiljenje". :D
imam, da si cinik, da se nekad gubiš u diskusiji, da si drukara, da pretiš , da si sujetan, da želiš da ti svi tapšu, da želiš da si konstantno u svemu u pravu, da se lažno predstavljaš kao teolog a ni kurs nisi video i da patiš od kompleksa više vrednosti. to je sve ono što si ti sam sebe predstavio javno.
i ne zaboravi da sam bio mod i da za sve što sam naveo imam dokaze i na pp.
ako u životu nisi takav onda si odličan glumac.

imam, da si cinik, da se nekad gubiš u diskusiji, da si drukara, da pretiš , da si sujetan, da želiš da ti svi tapšu, da želiš da si konstantno u svemu u pravu, da se lažno predstavljaš kao teolog a ni kurs nisi video i da patiš od kompleksa više vrednosti. to je sve ono što si ti sam sebe predstavio javno.
i ne zaboravi da sam bio mod i da za sve što sam naveo imam dokaze i na pp.
ako u životu nisi takav onda si odličan glumac.
Kao sto sam vec rekao,imas izuzetno "razvijeno misljenje" o meni... :D

Pa dobro mislim forumski drag. Ali volio bih njega, robiveka i aeternum uživo upoznati da vidim kakvi su IRL.
Hajde,hajde,budi iskren,ti bi mene tamo samo da ne budes odmah na samo sa aeternum ali hajde da ti ovo progledamo kroz prste...
...i nemoj mi se vaditi na razliku u godinama jer nisi toliko mlad das nisi cuo onu uzrecicu sa kokom i juhom,da ne idem sad u detalje... :D

Nego,sta mislis,kakav bi ambijenat bio ako li se za istom stolu nadjemo i sa Jasnom,Saletom i onim Pevacem , jel bi to bila neka instant svadja pa da odmah svi idemo kuci ili cemo ipak ostati "do kasne sate"u nekoj neformalnoj lepoj druzbi ?

Poslednja izmena:
Hajde,hajde,budi iskren,ti bi mene tamo samo da ne budes odmah na samo sa aeternum ali hajde da ti ovo progledamo kroz prste...
...i nemoj mi se vaditi na razliku u godinama jer nisi toliko mlad das nisi cuo onu uzrecicu sa kokom i juhom,da ne idem sad u detalje... :D

Nego,sta mislis,kakav bi ambijenat bio ako li se za istom stolu nadjemo i sa Jasnom,Saletom i onim Pevacem , jel bi to bila neka instant svadja pa da odmah svi idemo kuci ili cemo ipak ostati "do kasne sate"u nekoj neformalnoj lepoj druzbi ?
Reklo bi se da si ti taj kojem aeternum ne da mira. Ne možeš se oduprijeti zovu Džehouve.

Reklo bi se da si ti taj kojem aeternum ne da mira. Ne možeš se oduprijeti zovu Džehouve.
Reko sam ti vec,ja nisam u igri ,u startu sam van konkurencije..nije bre lako sa jednom zenom a sta bih sa dve a ti recimo ni jednu ?
Nije posteno a nit korektno sa moje strane...

Nego nisi mi odgovorio na ono drugo pitanje o nekom hipotetickom okupu za isti sto sve nas a recimo da na kraju ceh placa Sale ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back