- Poruka
- 89.439
Prvo samo pomislila da je pobedio zbog roze suknje, a onda sam shvatila
da je publika gluva. Da nisu gluvi, sve bi glasove njemu dali.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gledao sam samo sami kraj glasanja i prvi deo pobedničke pesme ako se to može nazvati pesmom...Prvo samo pomislila da je pobedio zbog roze suknje, a onda sam shvatila
Pre bih rekao da je bila i slepa...Prvo samo pomislila da je pobedio zbog roze suknje, a onda sam shvatila
da je publika gluva.
Da nisu slepi odmah bi napustili prostoriju nakon sto bi na njemu pobacali jaja,paradajz,sto god bi im se naslo pri ruci...Da nisu gluvi, sve bi glasove njemu dali.
Nemoj tako Jasna...Ti misliš da je lako balansirati na onom tanjiru što se vrti i to sa sve roze suknjicom...Prvo samo pomislila da je pobedio zbog roze suknje, a onda sam shvatila
Zbunio te je scenski nastup. Poslušaj ovu verziju..gledao sam samo sami kraj glasanja i prvi deo pobedničke pesme ako se to može nazvati pesmom...
ko je bez greha nek prvi baci kamen..Pre bih rekao da je bila i slepa...
Da nisu slepi odmah bi napustili prostoriju nakon sto bi na njemu pobacali jaja,paradajz,sto god bi im se naslo pri ruci...

Nisam pomenuo kamen vec jaja,paradajz...ko je bez greha nek prvi baci kamen..
samo bi osuđivali..
Ja bih izginula na onom tanjiru sa ili bez suknjicom..Nemoj tako Jasna...Ti misliš da je lako balansirati na onom tanjiru što se vrti i to sa sve roze suknjicom...
'Ono' je pobedilo...
Zna se na šta naš narod misli kada kaže...''Tamo ono''...
Tamo ono je danas IN zato i pobeđuje...
o izvini.. to je već hrišćanski..Nisam pomenuo kamen vec jaja,paradajz...![]()
kako? pa imao je najviše glasova publike..Pokrali su Baby Lasagnu itekako.
žirikako? pa imao je najviše glasova publike..
ah žiri.. žiri je oduvek bio deo struka, deo politika..
ne znam..ne razumem se u muziku da bi sudio o ocenama žirija...jedno je šta se čoveku sviđa a žiri stručnjaka ima i druge parametre ne znam lupam sad , inovativnost, kreativnost, zahtevnost, kvalitet izvođenja....
Све наведено је Бејби Лазања итекако имао.ne znam..ne razumem se u muziku da bi sudio o ocenama žirija...jedno je šta se čoveku sviđa a žiri stručnjaka ima i druge parametre ne znam lupam sad , inovativnost, kreativnost, zahtevnost, kvalitet izvođenja....
pa svi su imali inače ne bi tamo ni stigli.. nijanse odlučuju..Све наведено је Бејби Лазања итекако имао.
Marsirao jeste po scèni ala naci hahaСве наведено је Бејби Лазања итекако имао.
Pokrali su Baby Lasagnu itekako.

kovid žiri?ah žiri.. žiri je oduvek bio deo struka, deo politika..
Šta si čuo stotog puta, što nisi mogao da primetiš prvi put?Da se podsjetimo, mogli su glasati i ljudi iz 100 zemalja kako sam razumio....i kao što reče Lazanja: "Neće meni na koncert dolaziti žiri, nego publika" Od kako je izišla, preslušao sam ju preko 100 puta

Namesteno je da ne pobediDa se podsjetimo, mogli su glasati i ljudi iz 100 zemalja kako sam razumio....i kao što reče Lazanja: "Neće meni na koncert dolaziti žiri, nego publika" Od kako je izišla, preslušao sam ju preko 100 puta