- Poruka
- 89.439
A ako znaju zapovesti mogu da ručkaju prasence i da šaraju jajca sa detelinku?Piše li ispod da ne znaju ni koliko zapovesti ima a kamo li koje su?
Ajde bre izgovaraj se nekom drugom..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ako znaju zapovesti mogu da ručkaju prasence i da šaraju jajca sa detelinku?Piše li ispod da ne znaju ni koliko zapovesti ima a kamo li koje su?
Мани ме демагогије, свакоме је било јасно на кога се то односи.Ja nisam pominjao SPC već određene vernike koji ne znaju 10 zapovesti...a da se najedu znaju...a tu duhovnosti nema, kao što sam rekao...
I ta poruka je bila napisana sagovorniku koji ima slično mišljenje...
Naravno...da mogu ako su ubeđeni...kao Maki recimo..A ako znaju zapovesti mogu da ručkaju prasence i da šaraju jajca sa detelinku?
Ajde bre izgovaraj se nekom drugom..![]()
A zašto nisi na istoj temi izneo to što sam ja rekao...već licemerno ideš na drugu temu pa bockaš...?Мани ме демагогије, свакоме је било јасно на кога се то односи.
Мене називаш провокатором, зато што сам се осврнуо на твоју поруку која је била недвосмислена провокација, мораш научити да жањеш оно што сејеш.
Ovo je vaš problem. Što vi mislite da možete tek tako optužiti pravoslavlje da je satansko a vi ste naravno jedini ispravni i legitimni i očekuješ da neće to izazvati nikakve reakcije.Žali se Hristu I Apostolima...oni su uveli takvu praksu...
A šarena jaja je neki drugi čiko ubacio...
a oni duhovni u pmSrbi jedu.. moš misliti.. Farbaju jajca.. jok, tebe će da pitaju..![]()
Nemoj to sad ''satansko'' da trpaš meni u usta.....to si ti rekao ja ne...Ovo je vaš problem. Što vi mislite da možete tek tako optužiti pravoslavlje da je satansko a vi ste naravno jedini ispravni i legitimni i očekuješ da neće to izazvati nikakve reakcije.
Ne znam što smo se mi našli prozvani. Pa mi znamo zapovesti. Uživaj i ručkaj..a oni duhovni u pm
Pa na kojeg si čiku mislio?Nemoj to sad ''satansko'' da trpaš meni u usta.....to si ti rekao ja ne...
Pa da.a oni duhovni u pm
Na tog što ti rekao da lepiš detelinu na jaja...Pa na kojeg si čiku mislio?
На којој другој теми човјече, па само сам на двије теме комуницирао са тобом, ни на једној нико није спомињао ЈС док ти ниси написао поруке са негативним конотацијама о СПЦ и њеним вјерницима, и мене зовеш лицемјером зато што реагујем на твоје поруке, смијешно.A zašto nisi na istoj temi izneo to što sam ja rekao...već licemerno ideš na drugu temu pa bockaš...?
Zašto se istim licemernim tonom ne obraćaš drugim sagovornicima koji upotrebe oštrije reči od mojih?
Meni nikakav čika to nije rekao.Na tog što ti rekao da lepiš detelinu na jaja...
Ti si i licemer i porovokator, a ni jednu uvredu njemu lično uputio nisi. Strogo kulturnoНа којој другој теми човјече, па само сам на двије теме комуницирао са тобом, ни на једној нико није спомињао ЈС док ти ниси написао поруке са негативним конотацијама о СПЦ и њеним вјерницима, и мене зовеш лицемјером зато што реагујем на твоје поруке, смијешно.
Шта ти је уопште требало да провоцираш на теми о атеистима, ја и Јасна смо се зезали са њима, а ти си искористио прилику да се сложиш са једним атеистом у омаловажавању вјерника СПЦ, а ја лицемјер, наравно.
И овде пишешPiše li ispod da ne znaju ni koliko zapovesti ima a kamo li koje su?
Фарисејској?Pa da.
Jedeš prasence uz ladno pivce....a koliko ima Božijih zapovesti nemaš pojma...i o kakvoj duhovnosti pričamo?
Ma nek piše čovek, mani ga.И овде пишеш
Страшно
Evo ti jedan zadatak za ovogodišnji Uskrs. Zađi po Šumadiji, i gde vidiš mnoga autaPa da.
Jedeš prasence uz ladno pivce....a koliko ima Božijih zapovesti nemaš pojma...i o kakvoj duhovnosti pričamo?
pusti Glasnika...gde si nam ti mesecima te nema da svratiš...Него гдје нам је Гласник, не видим да је активан на темама?