Veseli vernici

• Začetnik teme Začetnik teme Jasna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja nisam pominjao SPC već određene vernike koji ne znaju 10 zapovesti...a da se najedu znaju...a tu duhovnosti nema, kao što sam rekao...
I ta poruka je bila napisana sagovorniku koji ima slično mišljenje...
Мани ме демагогије, свакоме је било јасно на кога се то односи.
Мене називаш провокатором, зато што сам се осврнуо на твоју поруку која је била недвосмислена провокација, мораш научити да жањеш оно што сејеш.

Мани ме демагогије, свакоме је било јасно на кога се то односи.
Мене називаш провокатором, зато што сам се осврнуо на твоју поруку која је била недвосмислена провокација, мораш научити да жањеш оно што сејеш.
A zašto nisi na istoj temi izneo to što sam ja rekao...već licemerno ideš na drugu temu pa bockaš...?

Zašto se istim licemernim tonom ne obraćaš drugim sagovornicima koji upotrebe oštrije reči od mojih?

gledajući sa strane kao neko ko ne smatra sebe hrišćaninom ni pripadnikom ijedne organizovane religije
moram da priznam da SPC ima previše formalnih vernika kojima su važni samo rituali i običaji...
JS imaju prednost da svi izučavaju Bibliju
SPC ima prednost predanja i svetootačke literature koje sažima iskustvo i uvide najmudrijih duhovnika tokom 2000 godina istorije..to je neprocenjivo blago
ja lično ne verujem u Bibliju kao Božiju reč pa je iz moje perspektive bolji način na koji SPC funkcioniše

Tumačiti treba.
kuku.gif

A zašto nisi na istoj temi izneo to što sam ja rekao...već licemerno ideš na drugu temu pa bockaš...?

Zašto se istim licemernim tonom ne obraćaš drugim sagovornicima koji upotrebe oštrije reči od mojih?
На којој другој теми човјече, па само сам на двије теме комуницирао са тобом, ни на једној нико није спомињао ЈС док ти ниси написао поруке са негативним конотацијама о СПЦ и њеним вјерницима, и мене зовеш лицемјером зато што реагујем на твоје поруке, смијешно.
Шта ти је уопште требало да провоцираш на теми о атеистима, ја и Јасна смо се зезали са њима, а ти си искористио прилику да се сложиш са једним атеистом у омаловажавању вјерника СПЦ, а ја лицемјер, наравно.

На којој другој теми човјече, па само сам на двије теме комуницирао са тобом, ни на једној нико није спомињао ЈС док ти ниси написао поруке са негативним конотацијама о СПЦ и њеним вјерницима, и мене зовеш лицемјером зато што реагујем на твоје поруке, смијешно.
Шта ти је уопште требало да провоцираш на теми о атеистима, ја и Јасна смо се зезали са њима, а ти си искористио прилику да се сложиш са једним атеистом у омаловажавању вјерника СПЦ, а ја лицемјер, наравно.
Ti si i licemer i porovokator, a ni jednu uvredu njemu lično uputio nisi. Strogo kulturno
i argumentovano odgovaraš.

Pa da.

Jedeš prasence uz ladno pivce....a koliko ima Božijih zapovesti nemaš pojma...i o kakvoj duhovnosti pričamo?
Evo ti jedan zadatak za ovogodišnji Uskrs. Zađi po Šumadiji, i gde vidiš mnoga auta
da su se parkirala u dvorištu, porodica se okupila, jede pije, kuca se s jajima, uđi u
dvorište i reci im ovo što si na forumu danas rekao.

Ako živi izađeš iz dvorišta, možda ćeš nama oprostiti za ovo danas i shvatiti da ti
zapravo ovde ni dlaka s glave nije zafalila.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back