- Poruka
- 16.558
nemoj slucajno da si rizikovao i rekao da mi je pesma trashdobar je roka sljivu u venu![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nemoj slucajno da si rizikovao i rekao da mi je pesma trashdobar je roka sljivu u venu![]()
Ма видим и не могу чудом да се начудим какви су то неваљалци једни безобразни, а ти наиван као француска собарица, нити лука јео нити мирисао, а они теби тако, срам их било.A ti kao ne vidis da me zaista napadaju ?
...meni se samo cini da se to zaista desava ?
Kad ono citiram njihove konkretne napade i trazim dokaze to samo ja umisljam a oni mi to ne poricu jer ne zele da mi ukazu da ja zapravo haluciniram,da mi ne povrede ono malo dostojanstva sto mi mozda preostalo uz zdrave pameti...?
Jel to tvoja nova teza koju nam poshto-potom zelis prodati ?
P.S. mozda je taj tvoj utisak rezultat mog slabog interesa za tuzakanje moderatorima u smislu "ako se neko ne buni dovoljno glasno onda to znaci da ga niko ne dira"
Narodnjak za oblejat idealan.dobar je roka sljivu u venu![]()
makso pokusavam sada da te zamislim kako ovo slusasEvo jos jednog lepog trasha, muzika me ne zanima samo tekst
uper hit, listen now, Balkania
This is Dr. Costi Forza
Presenting Sandra Afrika
Come on
Bosnia, Serbia, Croatia
Slovenia, Macedonia, reggaeton Montenegro
Ti se hvalis, to ti je u genima
I sve zene brojis u poenima
Kao pravi lovac tvoja prica je
Dosadna i duga
Dobro jutro, prvi stepen ludila
Pored tebe ja sam se probudila
Da li sanjas il' ti pamet pomera
Devojka tvog druga
Ref.
Ako pricas da igrali smo zmurke
Tvoje lomice on ruke
Moje platices mu greske
I nestasluke
O da, o da, o da, izguzvana svila
Da, o da, o da, u krvi pet promila
Da, o da, o da, ne pricaj da sam
Tebe ljubila
Ti zbog mene gubis tlo pod nogama
Sav se treses k'o da si na drogama
Nisi znao da i tebi doci ce
Posle kise duga
Dobro jutro, prvi stepen ludila
Pored tebe ja sam se probudila
Da li sanjas il' ti pamet pomera
Devojka tvog druga
Ref.
Sandra Afrika
Come on, now
Sandra Afrika
Hajde, svi
Bosnia, Serbia, Croatia
Slovenia, Macedonia, reggaeton Montenegro
ma volim sveNarodnjak za oblejat idealan.
Inace ja najvise volim tribal techno a i rokersku.
ne vidi se video maksoSto se sandre tice sa miletom mi ova najomiljenija, tu je pokazala kako dobro dupe ima
Dakle ti bi tek da analiziras da bi argumentovano utvrdio da sam i ja pljuvac ali i bez toga je to tebi vise nego jasno ?Можда да анализирамо неке од тема гдје сте ти и Гласник активни, мислиш ли да ћемо наћи иједну гдје нема вашег пљувања по православљу и православној цркви, толико о вашој наивности и глуматању жртве.
Moras da kliknes ne daju direktno na forumune vidi se video makso
ja sam pravoslavka a ti robivek?Dakle ti bi tek da analiziras da bi argumentovano utvrdio da sam i ja pljuvac ali i bez toga je to tebi vise nego jasno ?
E jes si objektivan,nema sta...
Inace,za Glasnika nek ti on sam kaze a za mene,ja ti odgovorno tvrdim da nikada nisam iznosio neistine o doktrini pravoslavlja nit sam ikoga licno napao zbog njegovog pravoslavnog ubedjenja...ono sto uobicajeno radim je kad nas tema navede da utvrdimo dali je neko verovanje Biblisko ili jos preciznije hriscsnsko,onda dajem konkretne citate i ukazujem na versku praksu pravoslavlja koja mi je dobro poznata ( jer poticem iz takve porodice) a koja je nazalost - suprotna Svetom Pismu.
I kakve veze ima to s tim dali sam ja naivan ili ne ?
Evo da ti skratim muke,ja sebe uopste ne smatram za naivcinu i ne mislim da mi je to slabost karaktera.
ne spamuj više kafanu ozbiljnim komentarima..to se radi na temama...u kafani bi ljudi trebalo da se opuste i da zaborave na verske razlike i budu ljudi...Dakle ti bi tek da analiziras da bi argumentovano utvrdio da sam i ja pljuvac ali i bez toga je to tebi vise nego jasno ?
E jes si objektivan,nema sta...
Inace,za Glasnika nek ti on sam kaze a za mene,ja ti odgovorno tvrdim da nikada nisam iznosio neistine o doktrini pravoslavlja nit sam ikoga licno napao zbog njegovog pravoslavnog ubedjenja...ono sto uobicajeno radim je kad nas tema navede da utvrdimo dali je neko verovanje Biblisko ili jos preciznije hriscsnsko,onda dajem konkretne citate i ukazujem na versku praksu pravoslavlja koja mi je dobro poznata ( jer poticem iz takve porodice) a koja je nazalost - suprotna Svetom Pismu.
I kakve veze ima to s tim dali sam ja naivan ili ne ?
Evo da ti skratim muke,ja sebe uopste ne smatram za naivcinu i ne mislim da mi je to slabost karaktera.
slazem se sa tobom da kafana nije za ozbiljne teme al i mozene spamuj više kafanu ozbiljnim komentarima..to se radi na temama...u kafani bi ljudi trebalo da se opuste i da zaborave na verske razlike i budu ljudi...
dobro.....ti?@hm337kako si
moj mir i tvoj mir su dva različita miraslazem se sa tobom da kafana nije za ozbiljne teme al i moze
mada cudan si mi
kada neko drugi dodje i ovde remeti mir, nisi tako iskljuciv
dobrodobro.....ti?
tvoja kafana nešto prazna...smisli nešto da privučeš ljude...
samo gledaj ovde da ne napravis nemir pa neces imati mir ni timoj mir i tvoj mir su dva različita mira![]()
babo momak ti nije tu da te brani pripazi seopet si se selfirala![]()