Veseli vernici

• Začetnik teme Začetnik teme Jasna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
problem je što ti ne slušaš glas gospodnji, nego glas pastorov.
Ne secam se da sam do sada citirao nekog pastora...daj me potseti ako mi nesto slucajno izletelo...!? :D
Koliko znam,ja sam do sada uvek citirao iskljucivo Bibliju.

a glas gospodnji dolazi iznutra a ne od spolja, jer spolja je velika buka i svi misle da mu se lično gospod obraća dok čita neku od svetih knjiga.
Zapravo,glas Gospodnji je zapisan u Bibliji i svako ko je zainteresovan ga moze "cuti"citajuci to Sveto Pismo.

Ne secam se da sam do sada citirao nekog pastora...daj me potseti ako mi nesto slucajno izletelo...!? :D
Koliko znam,ja sam do sada uvek citirao iskljucivo Bibliju.

Zapravo,glas Gospodnji je zapisan u Bibliji i svako ko je zainteresovan ga moze "cuti"citajuci to Sveto Pismo.
džabe citiraš kad ne razumeš to što citiraš, citirati može svako.
ja ti ne sporim što veruješ da je biblija božija reč.

Odlicno pitanje..."moja uloga" je da svaki zainteresovan obezbedi sebi Bibliju i da je procita upravo zato i iznosim deo tih sadrzina da bi ljudi ocenili,onako na prvu ruku,dali je to korisno i prakticno za njih ili to nije slucaj.
Da li ti je palo napamet da svojim malo arogantnim nastupom proizvodiš upravo suprotan efekat i odbijaš ljude od Biblije?

to što citiraš, citirati može svako.
ja ti ne sporim što veruješ da je biblija božija reč.
Hmmm,ocito svako osim tebe...izneo si tvrdnju za koju tvrdis da je navodno Bibliska a ja te jos uvek molim da mi das citata...a tebe nema... :D

džabe citiraš kad ne razumeš
A sto ne citiras neku moju tvrdnju koju sam potkrepio Bibliskim citatima da je to pogresan kontekst,da mozda pomenuti tekst ne dokazuje to sto ja mislim nego da dokazuje nesto sasvim drugo i onda navedi o cemu se zapravo radi...dok to ne uradis bar jednom,sve ovo sto radis je samo jos jedno rutinsko pljuvanje u funkciju umirenja TVOJE uznemirene savesti.

Da li ti je palo napamet da svojim malo arogantnim nastupom proizvodiš upravo suprotan efekat i odbijaš ljude od Biblije?
A moja arogancija se sagledava tako sto kad me neosnovano napadaju i klevecu ja radim...sta ??? :kafa:
Ili kad iznosim neke tvrdnje,ja to radim pozivajuci se na neko moje...sta ???
Daj moilim te objasni kako si to dosao do takvog zakljucka ?

A moja arogancija se sagledava tako sto kad me neosnovano napadaju i klevecu ja radim...sta ??? :kafa:
Ili kad iznosim neke tvrdnje,ja to radim pozivajuci se na neko moje...sta ???
Daj moilim te objasni kako si to dosao do takvog zakljucka ?
što te više čitam sve mi se manje čita Biblija...a imam utisak da je i sa drugima tako.....zar ne bi bilo prirodno da ovde kao hrišćanin umesto fajterskog nastupa pokazuješ puno ljubavi i razumevanja za bližnje i da time primerom pokušaš da pokažeš ljudima da je to u šta veruješ nešto dobro i korisno?

što te više čitam sve mi se manje čita Biblija..
Evo resenja - vise me ne citaj i kreni sa temeljnim proucavanjem Biblije.

.a imam utisak da je i sa drugima tako....
...ma videli smo do sada da su ti tvoji utisci daleko od realnosti... :D

.zar ne bi bilo prirodno da ovde kao hrišćanin umesto fajterskog nastupa pokazuješ puno ljubavi i razumevanja za bližnje i da time primerom pokušaš da pokažeš ljudima da je to u šta veruješ nešto dobro i korisno?
Eto jos jedne optuzbe koju po meni,dajes cisto pausalno...da bi me demantirao a sebi nekako "obelio obraz" sto ce reci ,da ne bi i dalje ostao "jurishni pljuvac",molim te iznesi dokaza gde sam ja to delovao na nacin koji ukazuje da ja zapravo nekog mrzim ( ili da sam delovao bezosecajno ,"bez ljubavi") i da u mom odnosu s njime pokazujem otsustvo razumevanja...
Dakle ???

Evo resenja - vise me ne citaj i kreni sa temeljnim proucavanjem Biblije.

...ma videli smo do sada da su ti tvoji utisci daleko od realnosti... :D

Eto jos jedne optuzbe koju po meni,dajes cisto pausalno...da bi me demantirao a sebi nekako "obelio obraz" sto ce reci ,da ne bi i dalje ostao "jurishni pljuvac",molim te iznesi dokaza gde sam ja to delovao na nacin koji ukazuje da ja zapravo nekog mrzim ( ili da sam delovao bezosecajno ,"bez ljubavi") i da u mom odnosu s njime pokazujem otsustvo razumevanja...
Dakle ???
odustajem..ti si NEpopravljiv

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back