Dakako da postoje razumni dokazi da Bog postoji. Njutn je naprimjer davao razumne dokaze. On je znaš neki čikica iz tvoje nauke.
Da je Njutn imao neki dokaz, tada danas vera u Boga ne bi bila vera, već nauka. Njutn nije imao nikakav dokaz o Bogu, usto kao ni ti.
Pametni ljudi, dakle nešto su znali o trojednom Bogu.
Slažem se. Ti pametniji su bili Sumerani, Atlantiđani, Lemuranii, Stumerani, Stari Egipćani itd. Ali to što su oni zvali imenom "Bog", u prevodu znači "Svest".
Dakako da je Božije svjetlo dolazilo u razne narode u raznim vremenima. JHVH kaže "Moje je pravo nad svjetlo narodima".
Svjelost jeste fizička manifestaciha Svijesti. Tesla, na primer, kaže: "Sve je energija, sve je elektricitet, sve je svjetlost. Dakle, kada se čestice nematerijalnog Kvantnog vakuuma, t,. nematerijalne Svesti, koja izfleda kao ništa, napregnu i polrenu, one fizički počinju da se manifestuju kao energija, elektricitet i svetlost. Ali te napregnute i pokrenute čestice i polja Kvantnog vakuuma nisu samo energija, svetlost i elektricitet, jer sem fizičkim sposobnosti
naprezanja i kretanja, raspolažu i psihičkim sposobnostima
opažanja, osećanja, pamćenja, mišljenja i razumevanja tog svog naprezanja i kretanja. Dakle te čestice i polja su čestice i polja napregnute i pokrenute Svesti. Jer tih sedam fizičkih i psihičkih sposobnosti kojima raspolažu su osnovni faktori Svesti Da nije tako, one be bi mogle da evpluiraju i svojim organizovanim kretanjem i radom ssagrade tela atoma, nebeska tela, galaksije i tela ćelija, biljaka, životinja i ljudi. Sve se to u nauci zna i više nema potrbe da ljude zamlaćujemo nekakvim izmišljenim, bajkovitim pričicama o Bogu.
Bog JHVH ili "Ja jesam koji jesam" je Božje ime koje se odnosi na izvornu svijest. koja je uzrok svih drugih svijesti pa i tvoje. Ja sam to znao još kao mala beba.
Pa, ako je JHV ("Ja koji jesam") ime za Vrhovnu svest, u čemu je onda problem, jer ja upravo i nudim dokaze i logiku po kojoj postoji samo Svest. Samo što ja idem i dalje od toga. Dajem pčis proverljive i razumljive odgovore i na pitanja
ŠTA je Svest,
KAKO ona postoji i
ZAŠTO. A vama vernicima se to ne dopada, jer vam je lakše da verujete u bajke, nego da npregnete um i razumete kako stvari u prirodi stoje
.
Tako da me n emaš što učiti a ja tebe imam štošta učiti.
Ti mene možeš naučiti samo u šta ti sve veruješ, a tvoja vera ili bilo čija druga mene ne zanima. Zanima me samo Istina koja može lako da se proveri, objasni i razume, da ništa ne mora da se veruje. Ja sada takvom istinopm raspolažem. Vernici nemaju razloga da je odbacuju, jer, zapravo, to što ja nudim, su dokazi za sve ono u šta vi vernici verujete. I jedini ratlog da tu Istinu odbacije jeste što ne želite istinu da znate i razumete, zato što vam je lakše da bez dokaza i razumevanja verujete.
Kao što si čuo već - ja sam najpametan teolog ne ovaj svet. O tome i ptice na granama već cvrkuću.
Svaka čašt, baš me radije što imam priliku da sa jednim takvim visiko rangiranim tologom mogu da imenimo svoja znanja i iskustva. A ni ti ne bi trebalo mene da ignorišeš ili omalovažavaš, jer i ja sam najveći filozof na svetu. Mnogo toga iz vlastitog iskustva o Bogz znam više ood tebe. Čak mogu da ti ga i pokažem na video snimku da vidiš kako izgledaa Bog kao svetlost, sa kojim su svi poznati proroci sveta kontaktirali, pa i Isus Hrist, kao i ja sam, mnogi puta prilikom mojih izlazaka iz tela. U sredini ove bele svetlosti, kao što se primećuje, nazire se ljudski lik. Ovakvih "Svetlosnih bića" poznatih pod imenom "Božiji anđeli" ima mnogo. Oni se ljudima predstavljaju umenom "Bog". Oni crtaju one krugove na žitnim pljima u Englesjoj i drugim delovima sveta. Oni brinu o razvoju Čovečanstva i na ljude prenose razna znanja. Tesla, na primer, od jednog takvog "Anđela" je primio svo znanje iz oblasti elektrotehnike, da bi se na taj način unapredilo Čovečanstvo na tehnološkom i ekonomskom planu. Tesla lično tvrdi da postoje svetslosni iuvori u kojima postoje sva znanja, iz kojih se mogu dobiti sva znanja. A ja sam od istog takvog bića primio ibjašnjenje postojanja materije, života i Univerzuma, prilikom mnpgoh susreta sa njim, u vremenu od 1980-1995 godddine. Ptimio sa objašnjenje Univerzalnog Zakona sveukupnog postojanja. Koji je najavljen u Otkrivenju pod nazivim "Večito evanđelje" ili "Večota istina". Mislim da bi trebalo da se zamisliš oko svega ovoga što ti rekoh, pre nego pomisliš da biti ti kao "najveći svetski teolog" , mogao da zbaš više i bolje od toga.