Spremte se spremte verniciii , teška će borba da bude ....

Koliko god se mi nadali i slali poruku mira i ljubavi izgleda da smo trenutno nadjačani zlom i da se mora desiti.
Dali su nam malo nade i da udahnemo prije nego krene bez milosti.
Bila sam sigurna da je kritičan dan 27 Jun pa su me danas malo pomeli.
Neka bude kako bude. "Svako zlo za neko dobro" ili "na greškama se ći", kaže narod. Ali kad su ljudi u pitanju, oni ove izreke malo drugačije shvataju. Oni kad čine zlo, ne znaju da zlo ima značenje greške, več i dalje čine zlo, tj. i dalje greše, sve dok im zlo ne pređe u navoku i počne da ima značenje dobra. Pa onda kod ljudi počinje da važi ona izreka koja kaže "Što gore - to bolje". Pa onda počnu da se nadmeću u tome ko će gore, sve dok se ne unište. Kao što su to uradili Atlantiđani, tj. mi u prošlim našim životima kad smo živeli kao Atlantiđani. I sada, po životnom pravili večitog ponavljanja, po istoj j informacoji ćemo da uradimo to isto što smo već jednom uradili.

Ali ne svi, neki će da prežive i razviju se u novu civilizaciju, koja će po isećanju na ovu našu civilizaciju opet da uradi isto.

Univerzum je velik. U njemu postoji bezbroj civilizacija poput naše i nišza ne zači što mnoge ne postignu svoj cilj, već i budu uništene. Uostalom, i iz svakog jajeta se ne izleže pile. Neko pojedu lisice, neko ljudi i neko bude i mućak. Po svemu sudeći, naša civilizacija je obični mućak. Zahvaljujući svetskim slepcima kojima smo dali vjast da vode nas, koji smo takođe slepci. A gde bu drugo sleci mogli da odvedu slepce, do u provaliju. Ovaj dole simbol levo je simbol spas, a desmo, propasti. Ali šta vredi kad su ljudi slepi pa ne mogu to da vide. A i kad vide, po navici uvek zgrabe simbol zla. I tu se ništa ne može. Ljudi imaju slobodni volju, pa mogu da biraju šta hoće.

SIMBL DOBRA I ZLA.jpg

Prilozi

• xjpg.1164611.jpg
    xjpg.1164611.jpg
    3,3 KB · Pregleda: 2
  • weho.jpg
    weho.jpg
    10,4 KB · Pregleda: 2
Neka bude kako bude. "Svako zlo za neko dobro" ili "na greškama se ći", kaže narod. Ali kad su ljudi u pitanju, oni ove izreke malo drugačije shvataju. Oni kad čine zlo, ne znaju da zlo ima značenje greške, več i dalje čine zlo, tj. i dalje greše, sve dok im zlo ne pređe u navoku i počne da ima značenje dobra. Pa onda kod ljudi počinje da važi ona izreka koja kaže "Što gore - to bolje". Pa onda počnu da se nadmeću u tome ko će gore, sve dok se ne unište. Kao što su to uradili Atlantiđani, tj. mi u prošlim našim životima kad smo živeli kao Atlantiđani. I sada, po životnom pravili večitog ponavljanja, po istoj j informacoji ćemo da uradimo to isto što smo već jednom uradili.

Ali ne svi, neki će da prežive i razviju se u novu civilizaciju, koja će po isećanju na ovu našu civilizaciju opet da uradi isto.

Univerzum je velik. U njemu postoji bezbroj civilizacija poput naše i nišza ne zači što mnoge ne postignu svoj cilj, već i budu uništene. Uostalom, i iz svakog jajeta se ne izleže pile. Neko pojedu lisice, neko ljudi i neko bude i mućak. Po svemu sudeći, naša civilizacija je obični mućak. Zahvaljujući svetskim slepcima kojima smo dali vjast da vode nas, koji smo takođe slepci. A gde bu drugo sleci mogli da odvedu slepce, do u provaliju. Ovaj dole simbol levo je simbol spas, a desmo, propasti. Ali šta vredi kad su ljudi slepi pa ne mogu to da vide. A i kad vide, po navici uvek zgrabe simbol zla. I tu se ništa ne može. Ljudi imaju slobodni volju, pa mogu da biraju šta hoće.

Pogledajte prilog 1747318
Шта ти верујеш у реинкарнацију?

Sve mi je ovo novo. Nisam imala vremena da se bavim Bogom ili shvatanjem kako svijet funkcioniše globalno politički, koliko propagandno medijskih zamki pogotovu danas.
Prošla godina mi je prošla u hemioterapijama, operacijama i čudima a kroz sve to se stvorilo vreme za traženje odgovora po pitanju Boga i odakle zla ovog svijeta pa me i politika zaintrigirala. Sve se prepliće.
Izgleda da je igra mnogo komplikovanija.
Prvo sam tražila koja je dobra strana a koja zla pa sam mislila da je odgovor ljevo ili desno. Ko je pravedniji, ko je skromniji..koga da mrzim što mi je domovinu uništio i oteo..

Kroz taj proces traženja krivca sam shvatila da je odgovor prost.
Aždaja satane ima 7 glava. Niko nije nevin. Ni Iran, ni Izrael, ni Rus, ni Kinez, ni Amer.. nego vrh koji vodi svaku zemlju, elita, igre moćnika.
Andjeli su nevina sirotinja zakovana za dno u lancima a samo bi da živi u miru.

U svakom od nas je po jedan Andjeo u lancima kojeg moramo osloboditi!

Prije 6 mjeseci čitajući o Aždaji koja izlazi iz Okeana, sa 7 glava, šapama medvjeda i ustima lava mi nimalo nije bila jasna a danas jeste . Aždaja predstavlja izlazak tajni moćnika sa svih strana svijeta.
Bila sam pristrasna i ljena da vidim a malo i priglupa izgleda 😅..ali nema veze, trudim se.

Znaš onu Mikeladjelovu sliku “Bog” kad Bog pruža prst svom silom a Adamov prst visi tako ljeno i bezživotno.
Hoću da i moj prst ide istom voljom i snagom prema Bogu. Toliko se trudim da stižu rezultati. Otvaraju mi se oči.

Sve mi je ovo novo. Nisam imala vremena da se bavim Bogom ili shvatanjem kako svijet funkcioniše globalno politički, koliko propagandno medijskih zamki pogotovu danas.
Prošla godina mi je prošla u hemioterapijama, operacijama i čudima a kroz sve to se stvorilo vreme za traženje odgovora po pitanju Boga i odakle zla ovog svijeta pa me i politika zaintrigirala. Sve se prepliće.
Izgleda da je igra mnogo komplikovanija.
Prvo sam tražila koja je dobra strana a koja zla pa sam mislila da je odgovor ljevo ili desno. Ko je pravedniji, ko je skromniji..koga da mrzim što mi je domovinu uništio i oteo..

Kroz taj proces traženja krivca sam shvatila da je odgovor prost.
Aždaja satane ima 7 glava. Niko nije nevin. Ni Iran, ni Izrael, ni Rus, ni Kinez, ni Amer.. nego vrh koji vodi svaku zemlju, elita, igre moćnika.
Andjeli su nevina sirotinja zakovana za dno u lancima a samo bi da živi u miru.

U svakom od nas je po jedan Andjeo u lancima kojeg moramo osloboditi!

Prije 6 mjeseci čitajući o Aždaji koja izlazi iz Okeana, sa 7 glava, šapama medvjeda i ustima lava mi nimalo nije bila jasna a danas jeste . Aždaja predstavlja izlazak tajni moćnika sa svih strana svijeta.
Bila sam pristrasna i ljena da vidim a malo i priglupa izgleda 😅..ali nema veze, trudim se.

Znaš onu Mikeladjelovu sliku “Bog” kad Bog pruža prst svom silom a Adamov prst visi tako ljeno i bezživotno.
Hoću da i moj prst ide istom voljom i snagom prema Bogu. Toliko se trudim da stižu rezultati. Otvaraju mi se oči.
Boga i zdravlje stavi na prvo mjesto, ostalim pitanjima odakle zlo svijeta, politikom, medijima se manje bavi ako hoćeš da živiš rasterećenije.

Naša civilizacija ima neviđen potecijal za razvoj, samo što taj razvoj se jednim dijelom odvija na tajan način. Vrše se pripreme sa svakom novom generacijom za određene skokove u napretku. Do 2500 godine će nebrojeno mnogo ljudi na visoko napredan način nastanjivati planet i prostore oko njega kao i druge planete koje će biti prilagođene uvjetima života za ljude. Ljudi će biti besmrtni fizički tijela i bez bolesti. Ne ide ova civilizacija prema uništenju kako to mediji vole servirati sve na crni i zastrašujući način, nego ima vrlo svijetlu i veliku budućnost.

Naša civilizacija ima neviđen potecijal za razvoj, samo što taj razvoj se jednim dijelom odvija na tajan način. Vrše se pripreme sa svakom novom generacijom za određene skokove u napretku. Do 2500 godine će nebrojeno mnogo ljudi na visoko napredan način nastanjivati planet i prostore oko njega kao i druge planete koje će biti prilagođene uvjetima života za ljude. Ljudi će biti besmrtni fizički tijela i bez bolesti. Ne ide ova civilizacija prema uništenju kako to mediji vole servirati sve na crni i zastrašujući način, nego ima vrlo svijetlu i veliku budućnost.
Sam Bog neće dopustiti takav scenario jer sa ovakvim padom morala i empatije ljudi kiborzi i još k tome genetski modifikovani i besmrtni su u suprotnosti sa Božjim planovima za čoveka.

Sam Bog neće dopustiti takav scenario jer sa ovakvim padom morala i empatije ljudi kiborzi i još k tome genetski modifikovani i besmrtni su u suprotnosti sa Božjim planovima za čoveka.
Ljudi neće biti niti roboti, a ni polu robotička bića u DNK čovjeka leži potencijal fizičke besmtnosti i savršenog zdravlja to je dar od Boga Oca Stvoritelja koji posjeduju svi humanoidi trenutno ne aktivne sekvence genetskog materjala koje bi činile ljudsko tijelo besmrtnim su uslovljene "Virusom smrti" koji je prvi puta učinio ljude ranjivom rasom je došao od "Kulta smrti" u kojem su učestovale i prve religije šireći iluzije o smrti kao prirodnom stanju.

Ljudi neće biti niti roboti, a ni polu robotička bića u DNK čovjeka leži potencijal fizičke besmtnosti i savršenog zdravlja to je dar od Boga Oca Stvoritelja koji posjeduju svi humanoidi trenutno ne aktivne sekvence genetskog materjala koje bi činile ljudsko tijelo besmrtnim su uslovljene "Virusom smrti" koji je prvi puta učinio ljude ranjivom rasom je došao od "Kulta smrti" u kojem su učestovale i prve religije šireći iluzije o smrti kao prirodnom stanju.
Bog nam nudi večni život kroz svog Sina, bez ikakvih genetskih manipulacija, u kome možemo biti zauvek srećni.

U gadnom smo periodu kad stari svijet umire a uz novo radjanje ide mnogo bola.
Svi osjećamo pomalo strah od isplivavanja svih tajni i svijet izgleda kao veliki vulkan a ne znamo na koju će sve stranu lava da ode.

Definitivno bi trebala da vlada harmonija nakon svega ali ta robotika je za mene previše hladna i bezdušna da bi se usudila nadati da će biti sve bajkovito.

Za svaki boljitak smo platili cjenu a iz svake nesreće je izašlo i nešto dobro.
Dosad me gospodari nisu ubjedili da im puno znači čak ni ljudski život koji traće u svojim ratovima ali ajde. Vidićemo.

Bog nam nudi večni život kroz svog Sina, bez ikakvih genetskih manipulacija, u kome možemo biti zauvek srećni.
Šta je Uskrsnuće korijen dolazi od latinske riječi "Resurget" znači na našem "Ponovno će ustati" u šta su to vjerovali prvi crkveni oci, da će tijela njihovih pokojnih doslovno ustati iz grobova kad dođe dan da uskrsnu.

Meni naša riječ "Uskrsnuti" ima jasnije značenje, a to znači "Uz Krsta" je put kojim se potisnuta energija mora popeti do vrha glave, kako bi započela transmisiju Božanske ljubavi u životu pojedinca.

Krst u krugu može predstavljati godišnja doba kad sve cvjeta, vene ,umire pa se ponovo radja.

Izgleda da onda i čovjek dostigne neki svoj vrhunac i sve se raspadne pa Jovo na novo u krug..tako da ima smisla da posle armagedona bude dug period mira i harmonije dok opet ne poludimo u nemogućnosti samokontrole poriva.

Isaac Newton nam je taj Apolaliptični kraj matematički proračunao 2060-te godine.
Postoji njegova verzija tj Biblija sa njegovim zabilješkama mada kažu da se ti njegovi zapisi čuvaju u Izraelu..i predvidio je kraj naše civilizacije kao sukob Hrišćanstva , Islama i Judeizma.
Postoji mišljenje da je baš od Njutna mnogo toga krenulo…i zašto smo danas tu gdje jesmo treba tražiti odgovor u Njutnu.

Boga i zdravlje stavi na prvo mjesto, ostalim pitanjima odakle zlo svijeta, politikom, medijima se manje bavi ako hoćeš da živiš rasterećenije.

Bodulica

Tek kad je čovek u žuvotnoj opasnosti ili jako teško živi, počinje da razmišlja o zlu i smislu života. To je isto kao kad čovek ogladni, seti se da počne da razmišlja šta bi pojeo da se nahrani i tako oslobodi gladi.

To i jeste uloga zla, da natera čoveka da radi sve ono što je potrebno da se islobodi zla, koje se javlja uvek kad je život ugrožen, da bi čovek, oslobađajući se od zla, ntako astavio dalje da živi. I dabi razmišljajući o uzrocima zla i tražeći rešenje da se zlo više ne pojavi, tako dalje napredovao i razvijao se. Sve dok na kraju ne pronađe rješenje za prevazilaženje svih zala, pa ako je moguće i rešenje za prevazlaženje smrti kao najvećeg mogućeg zla. A i to je, naravno, moguće, jer rešenje i za to odavno već postoji i u Univerzumu je u večnoj upotrebi. Da nije tako, život ne bi bio veča.

A ovi ratovi kao zlo i političke, verske, nacionalne i klasne podele i pripadnosti kao uzroci mrržnje među ljudima i kao uzrok ratova. če i dalje da se povećavaju, sve do momenta dok glavni zagovarči svetskih podela, propadnosti, mržnje i ratovem budu stajali bezbedni u pozadini tih ratnih katastrofa, očekujući da će u tim katastrofama još i da profitiraju. Sve dok to zlo koje su sami uzrokovali, ne dohvati i njih, da ga i sami dožive i osete, kao Hitlera, na primer i mnoge druge njemu slične, kako bi na kraju putem vlastitog iskustva zla, postali svesni svoje goleme gluposti.

I u tom smisli, imajući na umu da su glavni uzrčnici svih svetskih podela, mržnji i ratovam političke i verske institucije i vođe, možemo izvesti zaključak da su ljudi unutar tih institucija ujedno i najgluplji ljudi na svetu. Koji svojom glupošću truju i svie ostale ljudima sveta, manipulirajući njima. Tako da su i svi ostali ljudi na Zemlji još uvek veoma glupa biča. Koja, umesto da se u cilju samoodržanja udruže , rade, proizvode materijalna dobra i vole, oni se dele , mrze, ratuju i uzajamno istrebljuju.

A ako slučajno ima onih koji za sebe misle da nisu glupi, oni treba sebe da obeleže ovim trobojnim simbilom jedinstva sveta, da pomoću njega drugim ljudima stave do znanja da su oni nisu glupi, tj. da su oni samo pripadnci ljudske vrste, da nikoga ne mrze i i da vole sve druge ljude kao što vole sami sebe..

https://docs.google.com/document/d/1dWWe4JBO2nKb9I9fziXCOaH-6D0CACIn/edit
xjpg.1164611.jpg

Back