Ljubo2
Iskusan
- Poruka
- 5.410
Neka bude kako bude. "Svako zlo za neko dobro" ili "na greškama se ći", kaže narod. Ali kad su ljudi u pitanju, oni ove izreke malo drugačije shvataju. Oni kad čine zlo, ne znaju da zlo ima značenje greške, več i dalje čine zlo, tj. i dalje greše, sve dok im zlo ne pređe u navoku i počne da ima značenje dobra. Pa onda kod ljudi počinje da važi ona izreka koja kaže "Što gore - to bolje". Pa onda počnu da se nadmeću u tome ko će gore, sve dok se ne unište. Kao što su to uradili Atlantiđani, tj. mi u prošlim našim životima kad smo živeli kao Atlantiđani. I sada, po životnom pravili večitog ponavljanja, po istoj j informacoji ćemo da uradimo to isto što smo već jednom uradili.Koliko god se mi nadali i slali poruku mira i ljubavi izgleda da smo trenutno nadjačani zlom i da se mora desiti.
Dali su nam malo nade i da udahnemo prije nego krene bez milosti.
Bila sam sigurna da je kritičan dan 27 Jun pa su me danas malo pomeli.
Ali ne svi, neki će da prežive i razviju se u novu civilizaciju, koja će po isećanju na ovu našu civilizaciju opet da uradi isto.
Univerzum je velik. U njemu postoji bezbroj civilizacija poput naše i nišza ne zači što mnoge ne postignu svoj cilj, već i budu uništene. Uostalom, i iz svakog jajeta se ne izleže pile. Neko pojedu lisice, neko ljudi i neko bude i mućak. Po svemu sudeći, naša civilizacija je obični mućak. Zahvaljujući svetskim slepcima kojima smo dali vjast da vode nas, koji smo takođe slepci. A gde bu drugo sleci mogli da odvedu slepce, do u provaliju. Ovaj dole simbol levo je simbol spas, a desmo, propasti. Ali šta vredi kad su ljudi slepi pa ne mogu to da vide. A i kad vide, po navici uvek zgrabe simbol zla. I tu se ništa ne može. Ljudi imaju slobodni volju, pa mogu da biraju šta hoće.