- Poruka
- 77.429
nije jer hrišćanstvo propagira hrista a ne mojsijeve zakone.A nije ti lakse da si napisao da samo propagiram hriscanstvo ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nije jer hrišćanstvo propagira hrista a ne mojsijeve zakone.A nije ti lakse da si napisao da samo propagiram hriscanstvo ?
Ma meni ne moraš da se izvinjavaš. Umem i gora od tebe da budem, pa teIskreno ti kazem da mi to nikada nije i nece biti cilj jer je pravi cilj jednog hriscanina ukazati na Biblijsku realnost kako to najbolje zna i ume.
Da,ja se ponekad koristim i sarkazmom ali je to gotovo po pravilu to radim ili defanzivno kad sam bezobrazno i neosnovano napadnut ili kada je neko prekoracao crvene linije pristojnog ponasanja cak i tada kada nisam direktno involviran.
U svakom slucaju izvini ako sam nekad nastupio suvise ostro,i ja sam covek koji moze pogresiti cak i tada kada su mi namere najbolje...
...sve je to skola koja se uci tokom zivota,cak i na forumu.
I posle kazu internet djavolja robota.Vis da nije istina.Bozije maslo i internet.ne znam koliko puta treba da ponovim činjenicu da Srbi nikad suštinski nisu ni prihvatili hrišćanstvo već deklerativno zato što crkva ima prefiks srpska. izbaci prefiks pa ni deklarisanih neće biti i popovi ostadoše bez posla.
e onda nas ubeđuju da smo sujeverni ono što smo hiljadama godina unazad radili i prenosili s kolena na koleno.
prosečan srbin kad vidi ikonu tajne večere kaže Isus i ekipa ali zato je pravoslavac do koske. za jahvea nikad čuo nije, ni ja dok nisam došao na forum.
to me i začudilo, obrlati vas očas posla.Pa i ja kad se upletem sa Robijem u beskrajne dijaloge, samu sebe
ne prepoznajem više.
Jedino mogu da se povučem, pa da on likuje dva dana što je pobedio
i onda je svim dobro.
zavisi nekog približi nekog udalji.internert je opasan za adolescente i lakoverneI posle kazu internet djavolja robota.Vis da nije istina.Bozije maslo i internet
Doneo Mac istina.zavisi nekog približi nekog udalji.internert je opasan za adolescente i lakoverne
a za njim ide anajada da nagađa dal sam debela, ružna ili glupa..to me i začudilo, obrlati vas očas posla.
i naravno pobeđuje jer vas uvlači u svoju priču pa na iskustvo .
Ako ti to stanje rezultat mog prisustva/stila pisanja na forumu onda me daj molim te banirajte zauvek i resena stvar...kad vide ljudi da nema robiveka svi ce odmah doci,..mozda ce doci i vise nego sto ih je bilo pre toga.Ma meni ne moraš da se izvinjavaš. Umem i gora od tebe da budem, pa te
se ne plašim. Obrati pažnju na ostale ljude inače će da nam se razbeže
sa religije.
Aj sad zajedno o meni haha.Ma pisi ako ti dusi to godi sve naj najgore .a za njim ide anajada da nagađa dal sam debela, ružna ili glupa..
kakva religija i kakva duhovnost.. nekad mislim da bih se bolje na
politici provela..
Komentarišem tvoje nastupe na temama. Jesam li nešto slagala?Aj sad zajedno o meni haha.Ma pisi ako ti dusi to godi sve naj najgore .
U istini si bre lijk od mene.El dysa sad zadovoljnaKomentarišem tvoje nastupe na temama. Jesam li nešto slagala?
Razloga za baniranje nema. To je samo prijateljski savet. I sam vidišAko ti to stanje rezultat mog prisustva/stila pisanja na forumu onda me daj molim te banirajte zauvek i resena stvar...kad vide ljudi da nema robiveka svi ce odmah doci,..mozda ce doci i vise nego sto ih je bilo pre toga.
U istini si bre lijk od mene.El dysa sad zadovoljna
Mora da si debela i ryzna haha
Ryzna debela stara u cemu je fazon
ko?Doneo Mac istina.
Ja se kladim na @Pera zderanema koslava, rie, hm, bas kao, ateisti pobegli glavom bez obzira
predviđanja se ispunjavaju, ma čak i arijani dosadilo da kopi pejstuje.
od aktivnih ostaće moderatori i robert da se baškare.sve mi miriše na to. ej kad i deda odustao![]()
ko je tajJa se kladim na @Pera zdera
On će poslednji ostati na forumu i čudiće se gde su svi nestali.
Onaj koji jeste i nije kliner i zdrav razum i samo prvi nik neću da izgovorim da se ne primi..ko je taj
aha znamOnaj koji jeste i nije kliner i zdrav razum i samo prvi nik neću da izgovorim da se ne primi..![]()
Primio sam se, tu samOnaj koji jeste i nije kliner i zdrav razum i samo prvi nik neću da izgovorim da se ne primi..![]()
Da, aktivnost je dosta opala na Religiji. Ne znam kako to preokrenuti.nema koslava, rie, hm, bas kao, ateisti pobegli glavom bez obzira
predviđanja se ispunjavaju, ma čak i arijani dosadilo da kopi pejstuje.
od aktivnih ostaće moderatori i robert da se baškare.sve mi miriše na to. ej kad i deda odustao![]()
Mozda tako sto ce se inicirati ozbiljno atraktivne teme uz temeljno analiziranje svih relevantnih aspekata a nece skoditi da se malo olabavi "kaznena politika"moderacije ( naravno,ne da se dozvoli haos ali da se ipak primeti neka relaksacija na tom planu jer se cini da su neki cak i javno negodovali zbog izrazeno "budnog oka"nadleznih).Da, aktivnost je dosta opala na Religiji. Ne znam kako to preokrenuti.