- Poruka
- 77.429
zini da ti kažem
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zini da ti kažem
ma da.. umivaš se svetom vodicom.. priznaj..Jedina korist od crkve je to što je tu negde obično i neka česma, pa mogu da natočim vodu... (dok se vozim)
Aha,eto zasto nisi placao osiguranje za stakla,tebi doslo jeftinije da ovako "osvetis" vetrobran pa da si imas zsstitu na putu...cini mi se da si ovim nadmasio "kreativnost" verske prakse cak i oficijalnih sluzbenih lica te verske zajednice...I sipam svetu vodu kao vodu za brisace![]()
Aha,eto zasto nisi placao osiguranje za stakla,tebi doslo jeftinije da ovako "osvetis" vetrobran pa da si imas zsstitu na putu...cini mi se da si ovim nadmasio "kreativnost" verske prakse cak i oficijalnih sluzbenih lica te verske zajednice...![]()
U bre, al si nadrljao. Neće niko na pitanja da ti odgovara..Licno smatram da smo zaokruzili sve tekuce rasprave ali ako ima nesto sto smatras da ti nisam odgovorio daj mi slobodno ponovi pitanje.
Trenutno smo stali na jednu primedbu koju sam imao ali ako te to suvise opterecuje slobodno me ignorisi.
Nece pa nece,iskompleksirace me totalno,strah ce mi biti da cak i pomislim nekog nesto pitati............
U bre, al si nadrljao. Neće niko na pitanja da ti odgovara..![]()
E tek tada bih stvarno nadrljao,trebacu sve vreme da si sam odgovaram jer ja u principu nikom ne ostajem duzan odgovora... cak ni sebi !a da otvotiš ti temu ''Robivek pita, vi odgovarate..'' pa nek se javi ko je hrabar..
nešto kao ''teološki kviz''![]()
pa nije ovo pdf pravoslavna crkva ovo je pdr religija.Нисам их детаљно читао зато овдје ни не расправљам о њима али знам да сигурно не уче истини Православне Цркве.
Ovo lagano postaje pdf Biblija..pa nije ovo pdf pravoslavna crkva ovo je pdr religija.
ti si nešto skroz pobrkao.
dve godine si ovde i još ne znaš gde si, još i moderator![]()
egzaktno je pišu pobedniciКод неких да, код неких не. Међутим, историја је егзактна наука и ту нема свиђа ми се не свиђа ми се, чињенице су јасне.
Ја рецимо, ту нашеу древност не тумачим као извор гордости, већ као велику одговорност коју имамо и пред Богом и пред другим народима око нас.
Па: Иначе, дали знаш да постоје подаци да је Свети Апостол Павле проповедао Србима?
Kakve dvije godine Sale ovdje sam 8 mjeseci.pa nije ovo pdf pravoslavna crkva ovo je pdr religija.
ti si nešto skroz pobrkao.
dve godine si ovde i još ne znaš gde si, još i moderator![]()
pa mod si reaguj i vrati pdf kako mu je već ime.Ovo lagano postaje pdf Biblija..i to u tumačenju novonastalog zapadnog hrišćanstva..
То си у праву, нажалост.egzaktno je pišu pobednici![]()
e pa dobroKakve dvije godine Sale ovdje sam 8 mjeseci.
Ne znam kakav pristup očekuješ da zauzmem.e pa dobro
ovo ti je FORUM RELIGIJA
što uključuje sve religije a ne samo jedan deo jedne religije.
sad si obavešten koštunice
Neka Maki drži pravoslavnu stranu, da ja mogu povremeno o Vedamapa mod si reaguj i vrati pdf kako mu je već ime.
i objasni makiju gde je moderator.![]()
veruj, pravoslavni veruju a sekte znaju. ti živi i radi u svojoj veri oni nek žive u svom znanju.Ne znam kakav pristup očekuješ da zauzmem.
ali oni ne pišu o pravoslavljuNeka Maki drži pravoslavnu stranu, da ja mogu povremeno o Vedama
da pišem.
Koji oni? O čemu uopšte pričamo?ali oni ne pišu o pravoslavlju