Veseli vernici

• Začetnik teme Začetnik teme Jasna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Aha,eto zasto nisi placao osiguranje za stakla,tebi doslo jeftinije da ovako "osvetis" vetrobran pa da si imas zsstitu na putu...cini mi se da si ovim nadmasio "kreativnost" verske prakse cak i oficijalnih sluzbenih lica te verske zajednice...😁
34750868_984927398338295_5081206199639080960_n.jpg

.........
Licno smatram da smo zaokruzili sve tekuce rasprave ali ako ima nesto sto smatras da ti nisam odgovorio daj mi slobodno ponovi pitanje.
Trenutno smo stali na jednu primedbu koju sam imao ali ako te to suvise opterecuje slobodno me ignorisi.
U bre, al si nadrljao. Neće niko na pitanja da ti odgovara.. :zcepanje:

a da otvotiš ti temu ''Robivek pita, vi odgovarate..'' pa nek se javi ko je hrabar..
nešto kao ''teološki kviz'' :ceka:

.........

U bre, al si nadrljao. Neće niko na pitanja da ti odgovara.. :zcepanje:
Nece pa nece,iskompleksirace me totalno,strah ce mi biti da cak i pomislim nekog nesto pitati... :D
a da otvotiš ti temu ''Robivek pita, vi odgovarate..'' pa nek se javi ko je hrabar..
E tek tada bih stvarno nadrljao,trebacu sve vreme da si sam odgovaram jer ja u principu nikom ne ostajem duzan odgovora... cak ni sebi ! :zcepanje:
nešto kao ''teološki kviz'' :ceka:
👍

Poslednja izmena:
Нисам их детаљно читао зато овдје ни не расправљам о њима али знам да сигурно не уче истини Православне Цркве.
pa nije ovo pdf pravoslavna crkva ovo je pdr religija.
ti si nešto skroz pobrkao.
dve godine si ovde i još ne znaš gde si, još i moderator :D

Код неких да, код неких не. Међутим, историја је егзактна наука и ту нема свиђа ми се не свиђа ми се, чињенице су јасне.

Ја рецимо, ту нашеу древност не тумачим као извор гордости, већ као велику одговорност коју имамо и пред Богом и пред другим народима око нас.

Па: Иначе, дали знаш да постоје подаци да је Свети Апостол Павле проповедао Србима?
egzaktno je pišu pobednici:D

Ne znam kakav pristup očekuješ da zauzmem.
veruj, pravoslavni veruju a sekte znaju. ti živi i radi u svojoj veri oni nek žive u svom znanju.
jer niko ništa ne zna samo veruje, a ego sve zna samo ne zna da ne zna.
o bogu znamo koliko i mrav o nama.
da li nešto postoji da ne razumeš u pravoslavlju, nema, sve razumeš i znaš (pošto imaš internet).
kad bi ti i ja npr seli bez biblije i bez priručnika, svetih otaca ... i pričali o pravoslavlju ili sa nekim agnostikom koji je proučavao pravoslavlje da li bi smeo da izjaviš da više znaš o pravoslavlju?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back