Veseli vernici

• Začetnik teme Začetnik teme Jasna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Iskreno ti kazem da mi to nikada nije i nece biti cilj jer je pravi cilj jednog hriscanina ukazati na Biblijsku realnost kako to najbolje zna i ume.
Da,ja se ponekad koristim i sarkazmom ali je to gotovo po pravilu to radim ili defanzivno kad sam bezobrazno i neosnovano napadnut ili kada je neko prekoracao crvene linije pristojnog ponasanja cak i tada kada nisam direktno involviran.

U svakom slucaju izvini ako sam nekad nastupio suvise ostro,i ja sam covek koji moze pogresiti cak i tada kada su mi namere najbolje...
...sve je to skola koja se uci tokom zivota,cak i na forumu.
Ma meni ne moraš da se izvinjavaš. Umem i gora od tebe da budem, pa te
se ne plašim. Obrati pažnju na ostale ljude inače će da nam se razbeže
sa religije.

ne znam koliko puta treba da ponovim činjenicu da Srbi nikad suštinski nisu ni prihvatili hrišćanstvo već deklerativno zato što crkva ima prefiks srpska. izbaci prefiks pa ni deklarisanih neće biti i popovi ostadoše bez posla.
e onda nas ubeđuju da smo sujeverni ono što smo hiljadama godina unazad radili i prenosili s kolena na koleno.
prosečan srbin kad vidi ikonu tajne večere kaže Isus i ekipa ali zato je pravoslavac do koske. za jahvea nikad čuo nije, ni ja dok nisam došao na forum.
I posle kazu internet djavolja robota.Vis da nije istina.Bozije maslo i internet.

Ma meni ne moraš da se izvinjavaš. Umem i gora od tebe da budem, pa te
se ne plašim. Obrati pažnju na ostale ljude inače će da nam se razbeže
sa religije.
Ako ti to stanje rezultat mog prisustva/stila pisanja na forumu onda me daj molim te banirajte zauvek i resena stvar...kad vide ljudi da nema robiveka svi ce odmah doci,..mozda ce doci i vise nego sto ih je bilo pre toga.

Ako ti to stanje rezultat mog prisustva/stila pisanja na forumu onda me daj molim te banirajte zauvek i resena stvar...kad vide ljudi da nema robiveka svi ce odmah doci,..mozda ce doci i vise nego sto ih je bilo pre toga.
Razloga za baniranje nema. To je samo prijateljski savet. I sam vidiš
da takvi nastupi nisu prikladni nameri koju imaš. Ti bi neko znanje da
preneseš?

nema koslava, rie, hm, bas kao, ateisti pobegli glavom bez obzira
predviđanja se ispunjavaju, ma čak i arijani dosadilo da kopi pejstuje.
od aktivnih ostaće moderatori i robert da se baškare.sve mi miriše na to. ej kad i deda odustao :D

Da, aktivnost je dosta opala na Religiji. Ne znam kako to preokrenuti.
Mozda tako sto ce se inicirati ozbiljno atraktivne teme uz temeljno analiziranje svih relevantnih aspekata a nece skoditi da se malo olabavi "kaznena politika"moderacije ( naravno,ne da se dozvoli haos ali da se ipak primeti neka relaksacija na tom planu jer se cini da su neki cak i javno negodovali zbog izrazeno "budnog oka"nadleznih).

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back