ima klauzula kad sklapaš ugovor sa robijem koja ti se neće svideti sudeći po tvom avataru....Za pare bicu veliki vernik, najveci od svih
Za pare ljudi i veru menjaju.
Samo je pitanje koliko para![]()
robi traži da nemaš seks pre braka i van braka
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ima klauzula kad sklapaš ugovor sa robijem koja ti se neće svideti sudeći po tvom avataru....Za pare bicu veliki vernik, najveci od svih
Za pare ljudi i veru menjaju.
Samo je pitanje koliko para![]()
Zapravo ako si me dobro pratio mogao si videti da kada je rec o zajednickom dobrovoljnom seksu jednostavno ne postoje kategorije "seks pre braka" i "seks van braka"nego kad imas seks - ti si vec u braku !!!ima klauzula kad sklapaš ugovor sa robijem koja ti se neće svideti sudeći po tvom avataru....
Bog je to uradio sreco pametna i cak zapovescom nalozio...Jesi mi mudrice pametan.
"Ko bi prevario djevojku, koja nije zaručena, te bi spavao s njom, da joj da prćiju i uzme je za ženu." (Izlazak 22:16).
Pojasni onda ovo. Zašto piše da je treba uzeti za ženu nakon što spava sa njom. Zar mu nije postala žena samim tim činom?
a kad si već tu da te pitam nešto što mislim interesujei PeruŽderu.... kaži mi da li sme biti seksa sa nekim ko jede prasetinu? jel greh zarazan?Zapravo ako si me dobro pratio mogao si videti da kada je rec o zajednickom dobrovoljnom seksu jednostavno ne postoje kategorije "seks pre braka" i "seks van braka"nego kad imas seks - ti si vec u braku !!!
u sektama samo između sebe, to se vodi računa, jer recimo žena ga uceni ništa od seksa jer si slab, ne jedeš prasećinu.a kad si već tu da te pitam nešto što mislim interesujei PeruŽderu.... kaži mi da li sme biti seksa sa nekim ko jede prasetinu? jel greh zarazan?
Samo njega interesuje a ti njegov pravni zastupnik... ?a kad si već tu da te pitam nešto što mislim interesujei PeruŽderu....
A sto ne bi smeo ako je to dobrovoljno ?kaži mi da li sme biti seksa sa nekim ko jede prasetinu?
Nije zarazan ali cu pokusati da ilustriram jednim prostim primerom: ako li je neki bracni partner popet na sto dok onaj drugi stoji pored njega i ako se recimo uhvate za ruku s namerom da povuku bracnog druga tamo gde se nalaze,dali ce biti lakse onome koji je popet na sto da povuce drugog gore na stolu ili ce biti lakse onom drugom da ga smakne sa stola na zemlju ?jel greh zarazan?
ima klauzula kad sklapaš ugovor sa robijem koja ti se neće svideti sudeći po tvom avataru....
jel to njih dvojica ugovaraju brakZapravo ako si me dobro pratio mogao si videti da kada je rec o zajednickom dobrovoljnom seksu jednostavno ne postoje kategorije "seks pre braka" i "seks van braka"nego kad imas seks - ti si vec u braku !!!
pa ko je to nama dosojel to njih dvojica ugovaraju brak![]()
stigao provokatorpa ko je to nama doso
došla si malo da huliš na svete forumaše?stigao provokator![]()
Ja vec odavna ugovorio i sproveo a Maki je u toku pregovaranja,trenutni je uspeh 50% jos samo da ubedi mladu i gotova je stvar.jel to njih dvojica ugovaraju brak![]()
Mislila sam na tebe i peruJa vec odavna ugovorio i sproveo a Maki je u toku pregovaranja,trenutni je uspeh 50% jos samo da ubedi mladu i gotova je stvar.![]()
kad udjem ovde u kafanu ko da sam ušla u neku bogomolju, tako se većina ponašadošla si malo da huliš na svete forumaše?
Dogovoreno 75 %Ja vec odavna ugovorio i sproveo a Maki je u toku pregovaranja,trenutni je uspeh 50% jos samo da ubedi mladu i gotova je stvar.![]()
salem alejkukad udjem ovde u kafanu ko da sam ušla u neku bogomolju, tako se većina ponaša
pa robi nam se razveo od Makija, pa moramo da mu nađemo adekvatnog intelektualnog partnerajel to njih dvojica ugovaraju brak![]()
Jerl bi ti tamo dolazio ?treba otvoriti pdf biblija
A sta fali imenu ?ili ovaj preimenovati.