Verovali ili ne...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a ma daj djuro,ja se ne pozivam ni na sta,rekoh vec da nisam preterano zagrejana za temu,smatram da strucnjaci to ipak bolje znaju od mene
a o pravilima na krsti su odavno odlucili(neki drugi),ja se samo trudim da se ispostuju

Aman Djuro, mali milion puta sam ponovio...Na forumu demokratije NEMA. Forum je privatno vlasnishtvo i ne vidim shta tu toliko nije jasno.

Ja Rastmane ne znam ni ko si ti...
Prema tome ne znam sta si to "milion puta ponovio "....
Pravila Krstarice su mi jako poznata kao i to koliko se ona ( ne)postuju.

Ali nema rasprave.... nisam ni govorila o " pravilma " foruma...vec o njegovim konzumentima. Mozda poneko i shvati sta htedoh reci.

Ja samo pokushavam da ti objasnim da je iskljuchivo volja pojedinih ljudi kako ce teci ovaj forum i da to treba da bude bukvalno skapirano. Znachi, demokratije nema i ne vidim razlog da se bilo ko na istu poziva. Bar ne na forumu. Sa druge strane, moderisanje i jeste blago usmeravanje, jer ovaj broj chlanova ne dozvoljava nishta drugo.

Djuro, meni je jasno da si ti u stvari postavila pitanje : kuda ide ovaj svijet?
Vjerovatno bi i prica ostala na tom nivou, vjerovatno mi se mi svi zgrazavali pedofilije (sto na kraju krajeva svi i jesmo uradili) ali Sevilja ti je zeznula koncept svojom povrsnoscu i generalizacijom
sto je mene opet ubolo i na sta sam reagovala
i sto je onda povuklo niz extremnih reakcija.

Đuro, mislim da sam razumela šta si htela da kažeš, ali poređenje nije najbolje. Na forumu se sve svodi na reči, tako da govoriti određene stvari određenim tonom predstavlja prekršaj za koji sledi kazna. Ako ti sad razumeš šta ja hoću da kažem.

Al' si ti senilna! Ili se pravis mnogo pametna a? Ako si ti ta javnost, jadna Srbija...

Ма, ја сам само један мали обични професорчић управо тог српског језика...не узбуђуј се. :wink:

Него, шта рече, где пише да је српски језик само екавски? Нико сем тебе у јадној напаћеној Србији то још није видео ни чуо....де, упути нас!

Djuro, meni je jasno da si ti u stvari postavila pitanje : kuda ide ovaj svijet?
Vjerovatno bi i prica ostala na tom nivou, vjerovatno mi se mi svi zgrazavali pedofilije (sto na kraju krajeva svi i jesmo uradili) ali Sevilja ti je zeznula koncept svojom povrsnoscu i generalizacijom
sto je mene opet ubolo i na sta sam reagovala
i sto je onda povuklo niz extremnih reakcija.

Naslov ??
Mislis bitna je forma ?
Opet se ne slazem sa tobom. Oni koji bi se zgrazavali toga....zgrazavali bi se u oba slucaja...dok bi drugi sve jedno pokusavali da nadju opravdanje.

Sevilja je iznela svoje misljenje...i koliko se secam vec nakon dva posta rekla da je prenaglila generalizacijom...ali to nije promenilo tok price.

Daj, Đuro, Purpurna je prevazišla sve moguće granice elementarne pristojnosti onim nebuloznim komentarima upućenim Mammy. Više je nego zaslužila banovanje.

Ako je za tebe doticna prevrsila sve mere time sto je stala u odbranu prava dece, i za to se zestoko borila sa pravom, a pojedincima koji su takozvanog slobodnog "uma" i slobodnog stila zivljenja zasmetala, to onda moze biti samo dokaz da u Srbiji nice sve vise korova koje treba istrebiti sa cime se slazem i podrzavam Purpurnu koju je doticna Kanibalka banovala zloupotrebljavajuci svoj "polozaj"te ovde i time dokazala na cijoj je strani.
Tebi Hanibalka je ocigledno nejasno o cemu se ovde govori i kolika je ozbiljnost cele price. Edukuj se malo pre nego sto i sama osetis takve gnusne stvari u svom zivotu. Suvise si sebi dozvolila no, nicija ne gori do veka.
Ja, kao i svi forumasi imamo pravo na svoje misljenje i u skladu sa time da raspravljamo pa poneki put i posvadjamo. Nije tvoje da izigravas Boga time sto su te postavili za moderatora. Danas jesi sutra ko zna gde si. I ti pretis ljudima, provociras pitanjima a kome TI odgovaras?
Nisi Bogom dana kao niko od nas.:mad:

Havaliusu, ne uvlaci se u D...pe Hani, tako javno !!!!:lol:

Đuro, mislim da sam razumela šta si htela da kažeš, ali poređenje nije najbolje. Na forumu se sve svodi na reči, tako da govoriti određene stvari određenim tonom predstavlja prekršaj za koji sledi kazna. Ako ti sad razumeš šta ja hoću da kažem.

Ja sam govorila o reakciji ucesnika foruma .
Svi su se zgrozili .... dakle bilo je dovoljno i reci nesto pa da te pogodi....iz razloga sto se tice TEBE....a ne nekog tamo Holandjanina. Sa druge strane , ti isti forumasi....samo par sati pre toga , tvrdili su da ljudi ( ako mogu tako da ih nazovem ) tj. pedofili....samo " pricaju"...i da je to "demokratija"....ali dok nikoga ne povrede ne mogu se osuditi ( pri tom niko nije ni rekao da ih treba " osuditi" , vec onemoguciti legalizovanje jedne takve organizacije koja otvoreno propagira zlostavljanje dece ) ...Dakle ....u tom kontekstu pominjana je i demokratija u par navrata....pa mi bese cudno , sto se i u slucaju Purpurne nisu pozvali na istu....
Toliko.

Ako je za tebe doticna prevrsila sve mere time sto je stala u odbranu prava dece, i za to se zestoko borila sa pravom, a pojedincima koji su takozvanog slobodnog "uma" i slobodnog stila zivljenja zasmetala, to onda moze biti samo dokaz da u Srbiji nice sve vise korova koje treba istrebiti sa cime se slazem i podrzavam Purpurnu koju je doticna Kanibalka banovala zloupotrebljavajuci svoj "polozaj"te ovde i time dokazala na cijoj je strani.
Tebi Hanibalka je ocigledno nejasno o cemu se ovde govori i kolika je ozbiljnost cele price. Edukuj se malo pre nego sto i sama osetis takve gnusne stvari u svom zivotu. Suvise si sebi dozvolila no, nicija ne gori do veka.
Ja, kao i svi forumasi imamo pravo na svoje misljenje i u skladu sa time da raspravljamo pa poneki put i posvadjamo. Nije tvoje da izigravas Boga time sto su te postavili za moderatora. Danas jesi sutra ko zna gde si. I ti pretis ljudima, provociras pitanjima a kome TI odgovaras?
Nisi Bogom dana kao niko od nas.:mad:

Havaliusu, ne uvlaci se u D...pe Hani, tako javno !!!!:lol:
:lol: stvarno jadno
sta da ti kazem nego da ne moras da mi objasnjavas moje obaveze kao moderatora,vec su mi to objasnili oni koji su mi ukazali poverenje
a banovao je administrator a ne ja,nakon sto mu je ukazana paznja na nedolicno ponasanje i manjak postovanja prema korisniku mammy
ee iz tvojih usta u bozje usi danas jesam sutra ko zna gde sam:lol:
bogom dana nisam jer bog ne postoji
a ocigledno niko ne sme da se slozi sa mnom da ne bude poltron,eeee kad ti na forumu vidis uvlacenje izgleda da sam uludo odgovarala
no,posto ne zelim da djurina tema bude zakljucana zbog skretanja s iste,svadje i vredjanja ja cu ovo mesto da napustim
a vi kako hocete

Ti si umobolna i kandidat si za lomachu a ja bih je vrlo rado zapalila, nakon sto bih te predhodno obesila za jednu sisu.
Tvoja "chinjenica da se oni samo "pale" na decu" je takva kretenska izjava da svakoj iole normalnoj osobi moze samo da pozli.
Prava si shlajmara i treba te zgaziti!

...Тек да се не изостави из вида...

Ма, ја сам само један мали обични професорчић управо тог српског језика...не узбуђуј се. :wink:

Него, шта рече, где пише да је српски језик само екавски? Нико сем тебе у јадној напаћеној Србији то још није видео ни чуо....де, упути нас!

E to je vec nesto drugo... "profesorcic".
Srpski jezik treba biti i jeste EKAVSKI, a to sto se mnogi trude da sa svojih podrucja sa kojih su dosli, unesu promene u nacin govora i naglaska, ne znaci da govore srpskim jezikom, vec koriste svoj steceni dijalekt kao promociju "svog deformisanog srpskog jezika "profesorcice".
Ovde ce se hleb uvek zvati tako a ne kruh, pantalone takodje a ne hlace itd. Ja razumem te reci ali prosetaj u Hrvatsku naprimer i zatrazi veknu hleba pa ces videti dace te mrko pogledati dok ne budes naucila da pricas Hrvatskim jezikom.
Ovde se ne radi o nacionalizmu vec o ocuvanju Srpskog jezika. Za to postoji i Filoloski fakultet ako nisi znala a tamo ih zasigurno ne uce jekavstini.

Ja sam govorila o reakciji ucesnika foruma .
Svi su se zgrozili .... dakle bilo je dovoljno i reci nesto pa da te pogodi....iz razloga sto se tice TEBE....a ne nekog tamo Holandjanina. Sa druge strane , ti isti forumasi....samo par sati pre toga , tvrdili su da ljudi ( ako mogu tako da ih nazovem ) tj. pedofili....samo " pricaju"...i da je to "demokratija"....ali dok nikoga ne povrede ne mogu se osuditi ( pri tom niko nije ni rekao da ih treba " osuditi" , vec onemoguciti legalizovanje jedne takve organizacije koja otvoreno propagira zlostavljanje dece ) ...Dakle ....u tom kontekstu pominjana je i demokratija u par navrata....pa mi bese cudno , sto se i u slucaju Purpurne nisu pozvali na istu....
Toliko.
Kapiram te, Đuro, ali ljudi su iznosili argumente za svoje stavove o legalizaciji takvih organizacija. Tema jeste teška, a onakav pristup nikako nije doprinosio diskusiji.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back