rastamann
Poznat
- Poruka
- 7.897
Aman Djuro, mali milion puta sam ponovio...Na forumu demokratije NEMA. Forum je privatno vlasnishtvo i ne vidim shta tu toliko nije jasno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aman Djuro, mali milion puta sam ponovio...Na forumu demokratije NEMA. Forum je privatno vlasnishtvo i ne vidim shta tu toliko nije jasno.
( ma sta se ovo desava???)
Daj, Đuro, Purpurna je prevazišla sve moguće granice elementarne pristojnosti onim nebuloznim komentarima upućenim Mammy. Više je nego zaslužila banovanje.

Леба ти???
А кад се променило? Јавност још није упозната са тиме....![]()
Al' si ti senilna! Ili se pravis mnogo pametna a? Ako si ti ta javnost, jadna Srbija...
Djuro, meni je jasno da si ti u stvari postavila pitanje : kuda ide ovaj svijet?
Vjerovatno bi i prica ostala na tom nivou, vjerovatno mi se mi svi zgrazavali pedofilije (sto na kraju krajeva svi i jesmo uradili) ali Sevilja ti je zeznula koncept svojom povrsnoscu i generalizacijom
sto je mene opet ubolo i na sta sam reagovala
i sto je onda povuklo niz extremnih reakcija.
Daj, Đuro, Purpurna je prevazišla sve moguće granice elementarne pristojnosti onim nebuloznim komentarima upućenim Mammy. Više je nego zaslužila banovanje.

Đuro, mislim da sam razumela šta si htela da kažeš, ali poređenje nije najbolje. Na forumu se sve svodi na reči, tako da govoriti određene stvari određenim tonom predstavlja prekršaj za koji sledi kazna. Ako ti sad razumeš šta ja hoću da kažem.
Ako je za tebe doticna prevrsila sve mere time sto je stala u odbranu prava dece, i za to se zestoko borila sa pravom, a pojedincima koji su takozvanog slobodnog "uma" i slobodnog stila zivljenja zasmetala, to onda moze biti samo dokaz da u Srbiji nice sve vise korova koje treba istrebiti sa cime se slazem i podrzavam Purpurnu koju je doticna Kanibalka banovala zloupotrebljavajuci svoj "polozaj"te ovde i time dokazala na cijoj je strani.
Tebi Hanibalka je ocigledno nejasno o cemu se ovde govori i kolika je ozbiljnost cele price. Edukuj se malo pre nego sto i sama osetis takve gnusne stvari u svom zivotu. Suvise si sebi dozvolila no, nicija ne gori do veka.
Ja, kao i svi forumasi imamo pravo na svoje misljenje i u skladu sa time da raspravljamo pa poneki put i posvadjamo. Nije tvoje da izigravas Boga time sto su te postavili za moderatora. Danas jesi sutra ko zna gde si. I ti pretis ljudima, provociras pitanjima a kome TI odgovaras?
Nisi Bogom dana kao niko od nas.:mad:
Havaliusu, ne uvlaci se u D...pe Hani, tako javno !!!!![]()
stvarno jadno 
Ti si umobolna i kandidat si za lomachu a ja bih je vrlo rado zapalila, nakon sto bih te predhodno obesila za jednu sisu.
Tvoja "chinjenica da se oni samo "pale" na decu" je takva kretenska izjava da svakoj iole normalnoj osobi moze samo da pozli.
Prava si shlajmara i treba te zgaziti!
Ма, ја сам само један мали обични професорчић управо тог српског језика...не узбуђуј се. :wink:
Него, шта рече, где пише да је српски језик само екавски? Нико сем тебе у јадној напаћеној Србији то још није видео ни чуо....де, упути нас!
Kapiram te, Đuro, ali ljudi su iznosili argumente za svoje stavove o legalizaciji takvih organizacija. Tema jeste teška, a onakav pristup nikako nije doprinosio diskusiji.Ja sam govorila o reakciji ucesnika foruma .
Svi su se zgrozili .... dakle bilo je dovoljno i reci nesto pa da te pogodi....iz razloga sto se tice TEBE....a ne nekog tamo Holandjanina. Sa druge strane , ti isti forumasi....samo par sati pre toga , tvrdili su da ljudi ( ako mogu tako da ih nazovem ) tj. pedofili....samo " pricaju"...i da je to "demokratija"....ali dok nikoga ne povrede ne mogu se osuditi ( pri tom niko nije ni rekao da ih treba " osuditi" , vec onemoguciti legalizovanje jedne takve organizacije koja otvoreno propagira zlostavljanje dece ) ...Dakle ....u tom kontekstu pominjana je i demokratija u par navrata....pa mi bese cudno , sto se i u slucaju Purpurne nisu pozvali na istu....
Toliko.