mammy
Poznat
- Poruka
- 8.057
Pomislit?
Razgovarat???
Ja Vas ne razumIJem Taska
Razgovarat???
Ja Vas ne razumIJem Taska

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pomislit?
Razgovarat???
Ja Vas ne razumIJem Taska![]()

Odgovor na prvo pitanje glasi:ako neko ima bolesne misli mislis da ga treba vjesati?
to sto si mene oces da palis na lomaci je meni bolesna misao
jel to znaci da treba da visis?
Zato sto je ovo Srbija i kod nas se VESHA a ne VJESHA. A sto ti izigravash drvenog advokata keve ti??purpurna objasni mi molim te zasto ih ne treba vjesati?
Zavisi o kojoj vrsti "bolesnih misli" se radi.Konkretno ukoliko one idu u pravcu ugrozavanja nechije chasti, lichnosti i zivota onda da.
ti fakat nisi prisebna
ja se samo nadam da te je strah za tvoju djecu i ta emocija zaslijepila i da ne mozes trezveno da citas ono sto je napisano
imam dijete
jel me to cini jos gorom?
nadam se da si me razumjela
inace
ces morati placati nekoga da ti prevede text
a sada ides na ignore
agresivni stvoru[/QUOTE
Vazno da ti si ti maloumno prisebna, A zalosno je da jedna nazovi "majka" moze da lupeta takve gluposti. Smradu, bolje ucuti i ne diraj decu...
Bolje se pobrini za svoju cheljad dok ne bude kasno a strah kod roditelja je normalan ali si ti operisana od toga ili rodjena sa takvom deformacijom To sto tebe vredja da drugi roditelj brani iskoroshcavanje u bilo kom pogledu dece, dokazuje tvoju retardiranost, Za takve leka nema, i na svu srecu nece ziveti dugo nastave li tako da se...ru.
Mogu biti na ignore 1000 puta ali cu se uvek i iznova vracati da te unishtim ljigavi gmazu.
Naravno pod drugim nikom.
Vidimo se!
Davno beshe Helen......У држави Србији званични језик је СРПСКИ ЈЕЗИК И ЕКАВСКОГ И ИЈЕКАВСКОГ ИЗГОВОРА!
Побогу, па творац савременог српског језика је био ијекавац!
Pa sad,,,, zavisi da'l je mushko jel'te...Ел ту спада и вешање за сисе?

Леба ти???Davno beshe Helen......
za ovo se dobija ban,a potrudicu se da ga dobijes!Zato sto je ovo Srbija i kod nas se VESHA a ne VJESHA. A sto ti izigravash drvenog advokata keve ti??

za ovo se dobija ban,a potrudicu se da ga dobijes!
pun mesec ,a?
o kojoj demokratiji govoris?
krstarica nije srpsko ekavski forum