Verovali ili ne...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Time sto ces da zabranis organizaciju (ili bolest, Joja lepo rece, sto je nemoguce) neces nista postici. Nista. Pojava nece prestati da postoji. Niti ce neko ko iz radoznalosti ode na pedofilski sajt (a koliko sam shvatila i gledanje istog, ne samo daunloud, ce uskoro biti kaznjivo) poceti da se pali na malu decu i da ih usled toga proganja i vacari.

Ja Jojinu konstataciju nisam htela ni da komentarisem....sad vidim ponavljas je i ti...
Muvalo smatram te za dostojnog sagovornika i ako smo oprecnih misljenja. Molim te da ne banalizujemo na taj nacin .....To je takva ordinarna glupost da ne verujem da iko moze da izgovori.

Kazna zatvorom? Novcana kazna? Pracenje i razgovori sa psihijatrima?
To je za ljude sa pocinjenim manjim prestupom koji nije ugrozio nichiji zivot ili chast.
A za takve kretene i monstrume nema boljeg resenja od veshanja za m....da pri chemu se zapali lomacha ali sa slabijim plamenom, da zver gori lagano i umire u najtezim mukama.

Oni jos nisu nista pocinili.
Za sta oces onda da ih vjesas?

Kao što sam napisala na jednom forumu, u Holandiji će ubrzo da se zakonom zabrani - brak između heteroseksualnih osoba...

Posle bi mogao da stupi incest na snagu, ja dajem glas za to... Ko ne je*e dete bar dve, tri godine, da se progna iz države. Ili bar da plati porez istoj.

Nešto što mi je najgore - to je nasilje ili bilo kakva druga vrsta izopačenosti prema deci usmerena...
Oce, evo, pripremaju zakon, ja se srecom udah na vrijeme.

Ja Jojinu konstataciju nisam htela ni da komentarisem....sad vidim ponavljas je i ti...
Muvalo smatram te za dostojnog sagovornika i ako smo oprecnih misljenja. Molim te da ne banalizujemo na taj nacin .....To je takva ordinarna glupost da ne verujem da iko moze da izgovori.

Ok mi je kada kazes da lupam, ali ne razumem zasto me molis da mislim isto kao ti. I ja bih mogla tebi da kazem da banalizujes: zgrazavanje ili zabrana nece uciniti da problem ili opasnost nestanu.

Ok mi je kada kazes da lupam, ali ne razumem zasto me molis da mislim isto kao ti. I ja bih mogla tebi da kazem da banalizujes: zgrazavanje ili zabrana nece uciniti da problem ili opasnost nestanu.

Jaooooooo....gggrrrrr......a obe pricamo istim jezikom...no kao da se igramo gluvih telefona.
Nema svrhe.

p.s. i ko te je ikada molio da mislis kao i ja ?? molila sam te da ne banalizujes...a to mozes i zagovarajuci svoju teoriju...ili ne mozes?

Ovdje su svi rekli ono sto je dobro i nije dobro,zavisno s koje se tacke gleda.
Legitimitet je ok ako se gleda da se ima brojno stanje i regitracije pedofilicara,sto opet nije 100%tako.Ali ako im se da legitimitet kako mogu da ostanu obiljezeni da su bolesni,i sutra ako naprave zlocin da im se sudi kao bolesniku i kazna mu je lijecenje.Bas su sebi ugodili.E tu zakon mora detaljnije da se oformi.

taska nemaju oni olaksice zato sto su registrovani - nego oni koji su registrovani moraju nakon zatvorske kazne da idu jednom ili dva puta nedeljno kod psihijatra, na uslovnoj su. ako ne odu jednom na razgovor, to znaci povratak u zatvor. ako izvrse krivicno delo, idu u zatvor, kao i bilo ko drugi. zatvorske kazne su predvidjene i za one koji razmenjuju materijal preko neta, i za one koji ga skidaju, a bice ih i za one koji posecuju te sajtove.

Gde su ti silni sajtovi za pedofile, za gejeve? Nemoguce je da njih toliko ima po svetu i to godinama unazad a kod nas nema niti jednog jedinog.Mislim da je stvar naduvana. I ako ih ima, a mogu samo pojedinci da ih nadju,jer im neko da adresu, to je takodje nista, nije mnogo rasprostranjeno.

Gde su ti silni sajtovi za pedofile, za gejeve? Nemoguce je da njih toliko ima po svetu i to godinama unazad a kod nas nema niti jednog jedinog.Mislim da je stvar naduvana. I ako ih ima, a mogu samo pojedinci da ih nadju,jer im neko da adresu, to je takodje nista, nije mnogo rasprostranjeno.

Ti si "Top...." veoma neinformisana.
Postoji nesto sto se zove pretrazivac...."Google" npr...cula ? :lol:

taska nemaju oni olaksice zato sto su registrovani - nego oni koji su registrovani moraju nakon zatvorske kazne da idu jednom ili dva puta nedeljno kod psihijatra, na uslovnoj su. ako ne odu jednom na razgovor, to znaci povratak u zatvor. ako izvrse krivicno delo, idu u zatvor, kao i bilo ko drugi. zatvorske kazne su predvidjene i za one koji razmenjuju materijal preko neta, i za one koji ga skidaju, a bice ih i za one koji posecuju te sajtove.

Da bi uhvatili npr mene...koji idem na neki sajt , moraju prvo znati da taj sat postoji.
I ajde, recimo da znaju da postoji jer to mogu ...sto ga onda jednostavno ne ugase...? Zar to ne bi bilo logicnije ? Zar ne bi bilo normalno da moredator izbrise/ banuje me...ukoliko ja ovde napisem kako je bas lepo ... da ne kazem sta....? Ili ce on da banuje one koji su dosli i slozili se samnom ?
Skepticna sam kada je ta teorija u pitanju. A to sto kazes da oni idu kod psihijatra nakon zatvorske kazne....pa to mogu svakako ...i " ne registrovani"...Svakako ih registruju u zatvoru...ali koga to zanima kada je taj ,negde tamo , vec unakazio neko dete.

Divim se roditeljima u Holandiji. Mene je ovo sto sam procitala uznemirilo...a cak sam ovde. Prosto sam zgadjena....i ma koliko to imalo smisla nikako mi ne prija cinjenica da su im data neka prava. Volela bih da znam sta oni misle o tome. Na zalost , ne razumem jezik ....a rado bih otisla na onaj sajt sto je Mammy ostavila.

djuro jbt neces ukinuti pedofiliju tako sto ces ukinuti sajt,kapiras?gledala sam neki dokumentarac-oni po zatvorima kroje iz kataloga male manekene,znaci da bi ukinula pedofiliju mozda bi jedino delotvorno bilo da ukines decu

djuro jbt neces ukinuti pedofiliju tako sto ces ukinuti sajt,kapiras?gledala sam neki dokumentarac-oni po zatvorima kroje iz kataloga male manekene,znaci da bi ukinula pedofiliju mozda bi jedino delotvorno bilo da ukines decu

Vi mene ne kapirate. Stvarno se po stoti put pitam govorim li na Spanskom??
Prvo ste mi "zalepili" da hocu " ukinuti bolest" ( cuj nebuloze ) a sada " pedofiliju" ( sto mu dodje na isto )....!!??!!
Aman zaman....
Ko je ovde lud...

Ne znam da li da se smejem ili da placem...:roll:

Prvo ste mi "zalepili" da hocu " ukinuti bolest" ( cuj nebuloze ) a sada " pedofiliju" ( sto mu dodje na isto )....!!??!!
Aman zaman....
Ko je ovde lud...

Problem je u tome što tvoje sagovornice- antipodi ne shvataju koliki je uticaj medija.
Tako da rasprava gubi smisao, u potpunosti.
Zaboravlja se da su mediji najmoćnije oružije.

Aman zaman....
Ko je ovde lud...

Hanibal je u pravu, jer je nemoguce iskoreniti bolest, tj. pedofile.
Zakon moze da kaznjava. ali ne da iskoreni u startu.
Tako da je najbolje delovati preventivno, tj. cuvati decu i leciti sve pedofile koji su provaljeni.

Razumem i Djuru, koja smatra da treba podici glas, ali istina je da se ne moze puno promeniti, samo poostriti kaznene mere i poboljsati lecenje.

Citajuci neke postove zakljucila sam da tu roditelji treba najvise da se angazuju da zastite decu, umesto da se resava problem pedofilije. Ono tipa ako ti neko otme dete i maltretira ga na kraju ces dobiti komentar "pa sto ga nisi bolje cuvao/cuvala".:roll:
Mislim bolesnici su tu, a ti sad vidi sta ces da radis, jer, boze moj, i oni su ljudi. :roll:
Kao sto rekoh porediti "obican" kriminal (kradja, otimacina i sl) je smesno porediti sa ovakvim prekrsajima, jer su ovde posledice neverovatno velike. Ne razumem kako se neki ovde mire sa time kao da je to nesto sto ne moze da se regulise, i da sad normalni ljudi moraju da nauce da zive sa time. Ma ajde...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back