Milan od Gruze
Buduća legenda
- Poruka
- 47.263
Ovo boldovano je tacno...
Mozda zato sto imam jevrejske krvi?![]()
problem u coveku nastaje kad u sebi uspostavi pogresan poredak vrednosti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo boldovano je tacno...
Mozda zato sto imam jevrejske krvi?![]()

Pošto sam ja stariji,Tuki,nemaš ništa protiv da ti zavarim jednu ,nako,roditeljsku!?![]()
Izdaja i odustajanje nije isto. Svako ima pravo na odluku šta će sa sobom, ne sa drugom osobom. Napuštanje nije izdaja. Odrastite. Kad vas neko neće, vi tu ništa ne možete. Ostale stvari se sa manjim ili većim uspehom leče. I nije problem ni ako ubijete "izdajnicu". Nikakav, naročito ako za njom ostaje neko ko ju je podigao od "kile mesa" i ko će vas na tenane... za svaku njenu suzu, sa odrano koleno kod je odrastal... neko kome ne ostane ništa drugo da obavi nego da zaštiti uspomenu kad nije mogao ćerku. I očas posla smo u krvnoj osveti. Sve smo mi nečija deca. I te devojčice su naše i vaše ćerke. Najlakše je zapucati to je tren. Život je sve pre i posle toga.
Ne, to je znak da je patološki posesivan.
Utoliko bolesniji ako, nakon ubistva žene, ne izvrši samoubistvo.

Kod Evropljana mnogi pocine i samoubistvo, e sad, pitanje je kako to funkcionise kod muslimana. Mozda ima neka religijska klauzula. Uglavnom, za preljubu se kod njih ubija po zakonu, pa sto onda ne ja nego neki stranac? Ja ne volim slabost. Ko je od vas samom sebi dokazao da ima dugu i istrajnu volju? U tome je danas sva vrijednost, sva snaga.
Ako partnerska vernost simbolizuje odanost, to što bi poginuo za svoju ženu mu ne daje pravo da odlučuje o njenom životu. Naprotiv. Ideja o umiranju za nekoga je toliko izvitoperena da se koristi kao psihološki štit za nametanje svoje volje i osećaja odgovornosti drugom. Pa šta ako bi umro, ako ona ne želi ni da živi ni da umire sa njim? Spremnost na vernost, kao tip "žrtve" ne obavezuje do te mere osobu kojoj je posvećena. Ili je neobavezuje nikako ako odbija i osobu i gest.
Dokaži.
Tesko da ce ona imati neki jak razlog da ne zivi sa nekim muskarcem. Svaki razlog licne prirode je slabost, a slabici vuku u propast. Zene nikad nece sankcionisati slabost i propast. One su uvijek spremne da zive kao da je poslednji dan, u "ovde i sada". Zato je licemjerno ako se opet sutradan probude.

Čak ni čin samoubistva koji bi usledio ne daje ni mrvicu na legitimitetu ubistva nekoga ko te više neće. Ne može se odlučivati za drugog, a time što ćete i sebi napakostiti iskamčiti "moralnu opravdanost" da odlučujete o prevelikoj ljubavi. Najčešće se radi o modelu- Nisam toliko jadan da možeš da me ostaviš kao da sam bezvredan, zato što ja mogu da odlučujem o tvoj životu. To je stav, koji po meni, treba ozbiljno tretirati i lečiti.
Apsolutno si u pravu.
Takodje je za lecenje odluka da zivis sa nekim koga ne volis jer ti odgovara iz drugih razloga,
a ovo zato sto svojom odlukom odlucujes o tudjem zivotu.
Sve naše odluke utiču i na druge ljude, tu nema sumnje. Ali mislila sam na direktnu odluku da nekoga upucaš, udaviš.. da ga lišiš života. Da, svakako da treba imati obzira prema ljudima kojima smo okruženi, ni to ne dovodim u pitanje. Ali na kraju dana, svako nosi svoj deo odgovornosti. Sem mrtvih. Njima imputiramo šta nam bude zgodno, zato što više ne mogu da se brane.
Tako je i kad odlucis da budes sa nekim, a on je ubedjen da je to iz ljubavi koju postizes samokontrolom onda ti odlucujes za njega, ali kada ponovo odlucis da nisi dobro odlucila prvi put, dajes prava onom drugom da odlucuje umesto tebe kao sto si ti uradila.Oboje su za lecenje.
Dobro.
Da li to znači da niko nema pravo da se predomisli? Da se okolnosti promene? Teško je sa strane govoriti ko koga voli ili ne voli. Ljudi pod ljubavlju podrazumevaju mnogo toga, ali samo u književnosti je partnerska ljubav beskonačna. To je, po meni, privilegija roditeljske ljubavi.
Samk stk si ti Blajbi zaboravio da kod muslimana ista kazna (kamenovanje do smrti) vazi i za muskarce koji pocine preljubu. Dakle, nema protekcije kazna je ista i za muskarca i za zenu.Muslimani to fino i kulturno obave, pa muz ne bude nista kriv:
![]()
Dobro.
Da li to znači da niko nema pravo da se predomisli? Da se okolnosti promene? Teško je sa strane govoriti ko koga voli ili ne voli. Ljudi pod ljubavlju podrazumevaju mnogo toga, ali samo u književnosti je partnerska ljubav beskonačna. To je, po meni, privilegija roditeljske ljubavi.
Partnerska ljubav je sasvim definisana ugovorom o partnerstvu i ja nigde nisam nasao da su u romanima partneri oni koji su ljubavnici.
Mnogo toga podrazumevaju oni sto ne znaju sta je ljubav. Moze da prestane ljubav , ali znas kako? Ljubav ne prestaje, mozes da odlucis da ne zivis sa nekim, ali ako si ga voleo i dalje ga volis. Pitaj one koji vole i reci ce ti. Ostalo je foliranje, pa i takva vernost.
Ljubav i vernost NISU POVEZANI.
Da ti se objasni čemu služi država u ovom 21 veku?
Prvenstveno služi kretenima za iživljavanje,lapanje lovudže I igranje vrhunskog rialitija zvanog politika!
Zato su I ti tzv.patrioti sve smešniji!
Koga oni obožavaju I kom su verni:Vučićevoj prčiji?
S njegovom "državom" sam samo u tehničkoj vezi...takva mu još I Vlada...![]()
U tim stvarima nema ,,predomisljanja" ljudi moji o cemu vi pricate uopste? Ako se neko odlucuje za brak sa nekim, ta odluka mora da bude cvrsta i nema posle toga povlacenja. Takodje, ako postoji ljubav, onda je ona do kraja. Jer ljubav je ljubav ako traje do kraja, zauvek.
Ono tipa ,,voleo sam nekog a sad ga vise ne volim", to nije ljubav. Ljubav znaci da volis nekog i to znaci da ga volis do kraja. Znaci sad ga volim a sutra ne, jednostavno ako nekog volis onda ga volis i kraj price. Nema tu predomisljanja. Brak je vrlo vazna stvar i ako se jednom udje u brak, nema povlacenja. A pre nego sto se udje u brak mora dobro da se razmisli o tome i odluka mora da bude jasna i odlucna i konacna.
Samk stk si ti Blajbi zaboravio da kod muslimana ista kazna (kamenovanje do smrti) vazi i za muskarce koji pocine preljubu. Dakle, nema protekcije kazna je ista i za muskarca i za zenu.
.gif)
srbenda ne moze da shvati da zakon koji je jednak za sve je nepravedan.

Ne vazi za muskarce.
Vazi samo za zene!![]()