- Poruka
- 66.046
To zvuči romantično, ali je, nažalost, u pitanju obična floskula.Zar ne misliš da Ljubav je ta, koja je stvorila, omogućila sve što postoji, uključujući i sam život?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To zvuči romantično, ali je, nažalost, u pitanju obična floskula.Zar ne misliš da Ljubav je ta, koja je stvorila, omogućila sve što postoji, uključujući i sam život?
Moraio bi dublje da zaores. Suvise je plitko.Па и атеизам је плод маште али ти то не истичеш!
Наравно тешко је бити објективан без дуплих стандарда.
У писмо свом пријатељу А. Мајкову од 25. марта 1870. Фјодор Достојевски овако објашњава идеју стварање романа Злочин и казна.Moraio bi dublje da zaores. Suvise je plitko.
I, sta je pisac hteo da kaze, a sta da dokaze?У писмо свом пријатељу А. Мајкову од 25. марта 1870. Фјодор Достојевски овако објашњава идеју стварање романа Злочин и казна.
"Главно питање које ће бити спроведено у свим деловима - исто оно питање којим сам се свесно и несвесно мучио кроз читав свој живот - јесте постојање Бога. Јунак је у току свог живота час атеиста, час човек који верује, час фанатик и секташ, час опет атеиста."
I, sta je pisac hteo da kaze, a sta da dokaze?
Ali posledice znatno variraju u stepenu moralne prihvatljivosti i finansijske isplativosti.Svaki (zlo)cin ima svoju... posledicu.
Ali posledice znatno variraju u stepenu moralne prihvatljivosti i finansijske isplativosti.
Znam sta je rekao, ali ne znam sta je poenta. Sto se tice promenljivosti i nepostojanosti, tu se primenjuje Ajnstajnova Teorija relativiteta. Izgleda da Presretac dosledno primenjuje tu Teoriju cime dokazuje da je Ajnstajn bio i ostao u pravu. Uostalom da ne nagadjam, zamolicu Presretaca da mi kaze sta je rekao kad je rekao da smo nepostojani. A, mozda i nije on rekao, vec samo mislio, a ti si to skontala.reko je sta je reko...a pokusao da pokaze da smo promenljivi i nepostojani...u kriznim trenucima
Isprvno bi bilo reci da svaki (zlo)cin ima svoj uzrok.Svaki (zlo)cin ima svoju... posledicu.
Sta je pisac hteo, a nije umeo, da kaze.Па и атеизам је плод маште али ти то не истичеш!
Наравно тешко је бити објективан без дуплих стандарда.
Uklonis uzrok, uklonis i posledicu. Nema posledice bez uzroka.Pocinitelj moze sebe da pravda ... ispravnoscu determinisanosti,
ali zivot ga pita samo za posledice.
Ne moze, samo arbitar moze da donese odluku o ispravnosti ili neispravnosti "determinisanosti". Inace, taj termin je pogresno upotrebljen.Pocinitelj moze sebe da pravda ... ispravnoscu determinisanosti,
Gogi, at your service, kod mene rogova nema da fali...видиш,
ако коза лаже, рог не лаже.
хвала на рогу.

Gogi, at your service, kod mene rogova nema da fali...
Eeee, da sam ja ono što ti zamišljaš da jesam - lako bi mi bilo, platio bih nekog crnca da rinta umesto mene dok ja lelemudim po RL i VL....![]()
Jah, kod nas u svetu međunarodne špijunaže nema mesta ni za razmišljanje ni za emocije.... samo radim po instrukcijama koje mi Soroš pošalje SMS-om i eventualno ako Obama javi da je nešto hitno, i to ako mi se ćefne... :...перица умишља?
ал не размишљаш...
атестирано.

Onda nisu ni uzroci niti ima posledice. A sta bi se dogodilo da se sve to uklanjanje desava u podsvesti, ili sta god vec?U svesti ili besvesti se mogu uklanjati i uzroci i posledice, ili sta god vec.
Prikazi to na primemeru?A da bi nekome od pisanja ostalo nesto mora se okrenuti ka posledici dela (autorstva)
Da li citalac istovremeno interakcijasi sa samim sobom i cita, ili prekida sa citanjem pa tek onda ulazi u interakciju sa samim sobom?Citalac u interakciji sa samim sobom moze kako mu se hoce... A ne mora nikako.
Genijalno, samo napred.Autor (bilo cega bitnijeg) je u interakciji sa drustvom (zivotom). On kada nacini kakvu "gresku", tesko moze da je ispravi, a ne moze da je izbrise iz protivudara zivota (drustva) na sebe.
Jedinstven triler.Kada je Anatol Frans pisao Zlocin Silvestra Bonara - on ga je morao naciniti - i morao ga je placati.
Emil Zola je pak taj "zlocin" platio glavom.
Misteriozno - cas ga ima cas ga nema.(To isto u stvari vazi vazi i za svakog drugog coveka u sitnicama obicnoga zivota... Ali nije primetno. Pa, kao i da ga nema.
Svaka greska se placa, to vazi i za tog klasicnog nesrecnika.Jer klasican covek ako ne napravi gresku na ovaj nacin napravice je na onaj, a napravice je slicnom i ako ni ne reaguje.)
Jah, kod nas u svetu međunarodne špijunaže nema mesta ni za razmišljanje ni za emocije.... samo radim po instrukcijama koje mi Soroš pošalje SMS-om i eventualno ako Obama javi da je nešto hitno, i to ako mi se ćefne... :![]()
To što ste vi paranoik ne znači da vas mi ne pratimo.перице, перице...
опет си омашијо тему...
седи диси....