A
Australian123
Gost
Nista ni meni heheJos nista, a vama?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nista ni meni heheJos nista, a vama?
Super cestitam, zar niste vi predali za partner vizu? Jel bio uslov za turisticku dokaz o zaposlenju ?Odobrilo su mi turističku vizu na 12 mjeseci
Hvala ti puno..Pa predala sam ja za partner ali sam predala i za turističku pa tamo da budem valjda do tad dobijem i ovu partner vizu dobila je za mjesec ma ništa nisu tražili samo neki papir sam popunila da ću izaći kad mi istekneSuper cestitam, zar niste vi predali za partner vizu? Jel bio uslov za turisticku dokaz o zaposlenju ?
Bas fino, jeste prvi put predali za turisticku? Koja je ambasada?Hvala ti puno..Pa predala sam ja za partner ali sam predala i za turističku pa tamo da budem valjda do tad dobijem i ovu partner vizu dobila je za mjesec ma ništa nisu tražili samo neki papir sam popunila da ću izaći kad mi istekne
Jeste prvi put ja mislim beogradBas fino, jeste prvi put predali za turisticku? Koja je ambasada?
Kako mislite iscedeti u vezi cegaBolje i da ne žurite ovamo. Ima da vas iscede kao ropčiće, a potomci će vam biti "australijski rođeni ropčići". Sve su pokazali u vreme pandemije sa svojim glupim, nepromisljnim represivnim sistemom. Dakle, izvol'te...
Jesul li vama odobrili vizuBas fino, jeste prvi put predali za turisticku? Koja je ambasada?
Videcete i sami…Kako mislite iscedeti u vezi cega
Hvala punoVidecete i sami…
Cestitam za vizu !
Srecno !!
Nisu jos, al su mi trazili da obnovim lekarsko valjda ce i viza ubrzo, a vama cestitam na odobrenoj vizi sve najboljeJesul li vama odobrili vizu
Sigurno ce ti odobriti akobogda do kraja ovog mjeseca meni isto trazili ponovo potvrdu o nekaznjavanju i isti taj dan mi odobrili vizu stvarno vam zelim da dobijete uskoroNisu jos, al su mi trazili da obnovim lekarsko valjda ce i viza ubrzo, a vama cestitam na odobrenoj vizi sve najbolje
Verovatno da hoce posto su trazili da obnovim, hvala vam puno a vama jos jednom sve cestitke od srcaSigurno ce ti odobriti akobogda do kraja ovog mjeseca meni isto trazili ponovo potvrdu o nekaznjavanju i isti taj dan mi odobrili vizu stvarno vam zelim da dobijete uskoro
Pa jeste sigurno brzo ce to ne brini se hvala tiVerovatno da hoce posto su trazili da obnovim, hvala vam puno a vama jos jednom sve cestitke od srca
Ko je vama bio CO za vizu, meni je u potpisu bio neki Lee, pa reko da vidim dal nam je isti CO? U koji grad idete?Pa jeste sigurno brzo ce to ne brini se hvala ti![]()
Meni je bila Danijela Jakovljević ali ja sad cekam da djeca mi dobiju pasose australske pa onda bi isli.MelburnKo je vama bio CO za vizu, meni je u potpisu bio neki Lee, pa reko da vidim dal nam je isti CO? U koji grad idete?
Jeste li vi imali intervju za partner vizu?Meni je bila Danijela Jakovljević ali ja sad cekam da djeca mi dobiju pasose australske pa onda bi isli.Melburn
Nisam nisu me zvali na intervjuu niti su me zvali na telefon da me sta ispituju nista.Nece sigurno ni vasJeste li vi imali intervju za partner vizu?
Dobro nam dosli u hladni Melburn. Ne znam u koji cete kraj ali ko zna, mozda se negde i sretnemo. Nadam se da cete se naviknuti na klimuMeni je bila Danijela Jakovljević ali ja sad cekam da djeca mi dobiju pasose australske pa onda bi isli.Melburn
Hehe ja kako znam tamo je sada ljetoDobro nam dosli u hladni Melburn. Ne znam u koji cete kraj ali ko zna, mozda se negde i sretnemo. Nadam se da cete se naviknuti na klimu![]()
E bas mi je drago stvarno hvala bogu eto znala sam da ce ti biti brzoPartner viza odobrena![]()
![]()