Na intervju me nisu zvali niti su me ikada pozvali da pitaju bilo sta. Lekarski sam uradila odmah kada sam predala, dodali 2-3 puta neki dokument (tipa avionske karte kada je muz dolazio) i to je to. Kada sam prvi put pravila turisticku pre nekih 5-6 godina trajalo je nekih dve nedelje. Tada su me i zvali da pitaju gde idem zasto idem …. Posle bih je dobila za svega par dana.Kako ste vi prošli kroz tu proceduru dok niste dobili vizu jeste li išli na intervju ja sam predala i za turističku vizu da bi prije otišla tamo pa tamo da čekam ovu partner neznam za koliko bi bila ova turistička viza gotova
Ako ovde cekate partner vizu moracete izaci iz AU da je odobre. Turisticku sam ja dobijala na rok od 3 meseca.
Nemojte da vam se zuri ovamo…uzivajte tamo. Uzivajte u ukusima i mirisima. Uzivajte u vocu i povrcu. To ovde tesko moze da se nadje. Uzivajte u izlascima jer ovde toga bas i nema. Uzivajte u mirisu i ukusu vruceg hleba jer toga ovde nema. I tako….ne zalim se ja…samo mnogo cega sto smo uzimali zdravo za gotovo ovde nema.
Gde dolazite u Australiji?
Srecno!