Verenička i Partner viza - Australija

Pozdrav svima ☺️
Dobrodosao bi svaki savjet oko partner vize. Da li postoji sansa da se otide u aus kod momka na turistickoj vizi i tamo iz Aus podnese zahtjev za partner vizu ili se moram vratit ovdje i od tuda aplicirat za partner vizu. On je bio ovdje 2021 skoro 5 mjseci taman kad je bila korona je zapeo otkazali let i jedini nacin povrata je bio business klasom koja je tad bila 15.000$. Nazalost ove godine ne moze doc zbog posla…takoder i ja ne mogu ove godine da idem tamo pa smo mislili aplicirat krajem ove godine za partner vizu i ne znam kako ce gledat na skoro 1.5 odvojenosti😕Makar smo svaki dan u kontaktu.

Unaprijed hvala na odgovorima 😀
Moze ako dobijes turisticku vizu koja nema condition. Onda mozes ovde se vencati i aplicirati i cekati vizu.

Ja sam u Australiji dve godine. Isto na partner vizu. Znam da je Covid napravio haos ali isto tako znam da su i za vreme Covid neki dobili vize u roku od 10-11 meseci.
Kako ste vi prošli kroz tu proceduru dok niste dobili vizu jeste li išli na intervju ja sam predala i za turističku vizu da bi prije otišla tamo pa tamo da čekam ovu partner neznam za koliko bi bila ova turistička viza gotova

Back