Evo ni ja ne kapiram ovakav stav.
Ja se u Srbiju ne bih vratila da mi plate ..a nemam svoju kucu ovde ,zamisli.
Slusaj Ivanho..ja razumem da tebi mozda nije lepo u Au,mozda ti se ne dopada sistem,mozda se nisi snasao..to je sve ok.
Nece se sigurno svima svideti ovde..ali stvarno je glupo da pises tako samo zato sto je tvoja perspektiva drugacija.
Pri tom se apsolutno ne secam da si ikad obrazlozio svoj stav (osim sto si napisao kolike su cene kuca,prosecne plate ili tako nesto).
E sad jedan pozitivniji stav za one koji tek treba da dodju

Mi smo ovde 6 meseci. Upravo apliciramo za vizu za mog sina (drzite mi fige za to,zelim da dodje sto pre

) )..ja jos uvek ne radim. Suprug radi kao freelancer (graficki dizajn).
Za tih 6 meseci smo uspeli da kupimo auto,kupimo namestaj za stan koji smo iznajmili,platimo stvari koje smo poslali iz Bg-a ( to nikome ne preporucujem jer nas je papreno izaslo,mogli smo komotno sve novo ovde da kupimo) i platimo vizu za mog sina..i zivimo vrlo pristojno.
Mi smo vrlo lepo ziveli i u Bg ali ako uporedimo sistem ovde i tamo,pa samo lud covek nece reci da je ovde kvalitet zivota mnogo bolji. Od toga da vozacku izvadis za 15 min do toga da te obaveste na vreme da ti istice registracija (a ne kao kod nas sto naplate ako slucajno zaboravis )..ovo dajem samo kao primere.
Pa naravno da ni ovde nije sve savrseno i ne pada novac sa drveta ali zar treba ocekivati da je tako??
Ko dodje sa nerealnim ocekivanjima,razmisljace kao Ivanho.
Srecno svima