Verenička i Partner viza - Australija

:vatromet: obradovase i nas :D
Doduse viza nije zvanicno odobrena jer je muz u Australiji trenutno ali cim izadje iz zemlje bice odobrena , tacno nakon 8 mjeseci.
Kad sam vidjela da se odobravaju ovako brzo posaljem e-mail agentici cisto da se javi nasem CO i da vidi sta je s nasom vizom, kad on nama javi dobre vijesti. :D
Eto sad samo treba da izadje iz Aus. Heh a bas sam brinula da cemo se nacekati. Jos ne mogu da vjerujem :D

Cestitam! :) Svaka cast! Bas super sto se vize sad brze obradjuju, uzivajte :)

Zdravo svima. Ja sam aplicirao iz Bg za partner vizu u aprilu 2016. Co Marija.Par puta je trazila jos neke potvrde,ali od novembra se nije javljala. Uradio sam lekarski 07.02.17. Pre dva dana
smo joj poslali mail da se informisemo sta se desava sa vizom i dobili smo automatizovan mail koji nas upucuje na evropski servisni centar u londonu. Inace moja zena je rodjena u sidneju,vencali smo se u Bg marta 2016 i od tad je sa mnom ovde. Pokusao sam da dobijem i turist vizu,ali su me dva puta odbili,a treca je jos u razmatranju od avgusta 2016!? Do skoro sam bio opusten i samouveren da cu brzo dobiti partner vizu,ali sad mi je malo frkica.

Poslednja izmena:
Zdravo svima. Ja sam aplicirao iz Bg za partner vizu u aprilu 2016. Co Marija.Par puta je trazila jos neke potvrde,ali od novembra se nije javljala. Uradio sam lekarski 07.02.17. Pre dva dana
smo joj poslali mail da se informisemo sta se desava sa vizom i dobili smo automatizovan mail koji nas upucuje na evropski servisni centar u londonu. Inace moja zena je rodjena u sidneju,vencali smo se u Bg marta 2016 i od tad je sa mnom ovde. Pokusao sam da dobijem i turist vizu,ali su me dva puta odbili,a treca je jos u razmatranju od avgusta 2016!? Do skoro sam bio opusten i samouveren da cu brzo dobiti partner vizu,ali sad mi je malo frkica.

Obavezno nam javi, verujem da cemo imati vatromet kod vas sad posle praznika.

zdravo svima,mozi li neko odgovoriti koliko sada kosta partner viza I koje su izmene.
hvala I srecno svima
Za neke izmene ne znam, osim sto vreme cekanja drasticno varira, osd slucaja do slucaja, od zemlje do zemlje, ili se to nama koji cekamo tako cini :) Pravilo je da pravila nema. :)
Cena je 6865 dolara bila kada smo mi aplicirali u sept.2016.god i mislim da se nije menjala. Ako te nesto konkretno zanima, ovde je uvek prisutan neko sa pravim odgovorom.
Prvo, napravis immi nalog i pratis sta se trazi dalje. Za pocetak se popuni online 47sp forma za aplikanta, uplati se i popuni 40sp za sponzora, a onda se dodaju dokazi polako.
To je ono cega se secam, a da ti je sad potrebno.
Pozdrav

Cestitke nik14 i svima koji su dobili vizu zvali su u agenciju i trazili da im dostavim dokazi da kontaktiramo fok smo razdvojeni i izjavu sam dao da nisam zivio u stranstvu traze i od supruge neku izjavu od doktora. Vidim da u zadnje vreme veoma brzo odobravaju vize a mene nisu jos poslali na pregledi. Dzole ti uste nemas aplicirano? Posto vidov deka si momentalno vo aus na koja viza ste? Pozdrav

Cestitam nik14! Sve najbolje vam zelim.
Kod nas je proslo 7mes cekanja :)

Al si nestrpljiva ???? ko ti je CO,sad ces ti polako vamo,pakuj stvari ????

- - - - - - - - - -

:vatromet: obradovase i nas :D
Doduse viza nije zvanicno odobrena jer je muz u Australiji trenutno ali cim izadje iz zemlje bice odobrena , tacno nakon 8 mjeseci.
Kad sam vidjela da se odobravaju ovako brzo posaljem e-mail agentici cisto da se javi nasem CO i da vidi sta je s nasom vizom, kad on nama javi dobre vijesti. :D
Eto sad samo treba da izadje iz Aus. Heh a bas sam brinula da cemo se nacekati. Jos ne mogu da vjerujem :D

Cestitke i pozdravi ????

I ja i moj muz isto cekamo 7 meseci ce sad i jos uvek ga nisu pozvali na lekarski pregled .Malo se brinemo :(

A odakle ste vi aplicirali? Mozda da posaljete mail ambasadi da se informisete. Ja sam u januaru radila lekarski, tada su mi trazili, otprlike posle 4meseca, od tada nemam kontakta, osim sto sam ja poslala mail kad sam stigla u Srbiju i postavila neke slike iz Aus na immi.
Pozdrav svima

A odakle ste vi aplicirali? Mozda da posaljete mail ambasadi da se informisete. Ja sam u januaru radila lekarski, tada su mi trazili, otprlike posle 4meseca, od tada nemam kontakta, osim sto sam ja poslala mail kad sam stigla u Srbiju i postavila neke slike iz Aus na immi.
Pozdrav svima

Aplicirali smo u Bg.Ja zivim u Australiji a moj muz je trenutno u Srbiji.Zvali smo ambasadu i rekli su nam samo ukoliko im treba nesto kontaktirace nas i da budemo strpljivi,ali jos ni na lekarski pregled ga nisu pozvali :(. Mi nemamo immi account posto nismo isli online nego putem poste.:(

Back