Da li je potrebno Na forme izjave svedoka iz Srbije potreban Apostil pecat,ili je dovoljno sudcki tumac da prevede izjave?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A stigla ti je viza??? Sorry sta vaka pitam![]()
Bobinho,sve izjave koje sam ja predao bile su bez Apostile pecata jer nije bilo potrebno,cak ni prevod nisu trazili.Ja sam kontaktirao svog CO koji mi je to rekao.pozz
Ja sam se konsultovao sa svojim CO u vezi prevoda izjava,i dobio sam odgovor da se ne mora prevoditi i da nema potrebe za tim.
Veliki pozdrav čekaonici
Pratim vas evo već sedam mjeseci, ali tek sada se pridružujem sa profilom. Čekam PMV, online je aplikacija, jedini traženi dokument od strane CO je Form 80. Naravno, u roku od 24 sata je ispunjen i uploadovan na IMMI. Malo sam istraživala zašto traže Form 80 iako nije na spisku obaveznih dokumenata (navodi se da je moguće da CO zatraži). Da li je od vas traženo i imate li ideju zašto bi im to bilo potrebno, iako je očito aplikacija potpuna a slučaj jednostavan?
Ne, samo bosansko
Btw, od veeelike pomoći si bila, ramonaAstone, a u ranijoj ekipi Vlado, hvala lijepo. U ovom periodu razdvojenosti od partnera tako dobro dođu optimistični stavovi i iskreni savjeti![]()
Cao drustvo
Ja sam iz Makedonije.Aplicirao za partner vizu u septembru 2015.Uradio sam medicinskog pregleda u januaru i takodje posaljio sam formu 80.Od tada nemam novosti.
Interesuju me pitanja od intervju.Ko ima novosti neka pise da budemo u toku.
Pozdrav svima.Lepa i korisna tema
Samo da podelim novosti koje imam. Zvala me je danas CO (prvi put), Olja Redzic, divna jedna zena, mnogo ljubazna.
Sjajne vijesti! Znači još malkice čekanja, i još sasvim malo mantranja. Tamam oktobar, tada ti je godina od apliciranja
Čim vidim da su se nekome javili, drago mi kao da je i meni neka vijest stigla![]()
Super znaci nema razlog za brigu.Viza cebiti kad tad☺.A kad si ti aplicirala Ramona.Pozdrav
Evo i nama su se javili juce.Zvali su Mene,Ali Ja nisam bila tu u tom momentu i javio se moj soprug. Pitali su koe to i on je rekao da je moj soprug pa on je imao razgovor. Pitali su kako smo se upoznali, kada nam je bila veridbu i svadbu. Na kraju mene su trazili. Pitali su me samo sta imamo u plan za ovo leto. Razgovor je trajao nepunih 10 minuta. Evo vec 10 meseca Cekamo.
Pozdrav svima odavno pratim ovu temu ali sad sam se uclanio.upoznao sam se sa jednom devojkom iz aus ona je mene jednom videla u zivo prosle godine kad je bila tu ali ja je nisam video.Posle 6 meseca dodala me na fb njena snaja od brata I pricali smo na msn I pitala me jel hocu da nas upozna.i eto vec 6 meseca pricamo I gledamo se na msn svaki dan po 2-3 sata ona sad u avgustu dolazi ovde nasi planovi su da se malo druzimo I da se vjencamo ali samo sa maticarom a u crkvu I svadba kad odem tamo.radicemo I tu nesto kao svadbu posto svi moji zive u mk a i ona ima tu familiju i ona je makedonka a posle toga da apliciram za vizu.recite za koju vizu da apliciram koje dokumente traze .pisite mi bilo sta sto mislite da mi bude od pomoci