Evo konacno lijepe vijesti i od nasviza je konacno odobrena danas!!!!
![]()
SUPERRR

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Cestitam svima kojima su odobrene vize!!!
Jedno pitanjce drugari, da li moj muz moze da napusta zemlju na par meseci dok je na partner vizi i dok ceka permanent?
![]()
Moze li mi neko reci da li sa vizom klasa 309 moj partner ima pravo na skolovanje i socijalnu pomoc? Veoma mi je bitno to, jer ce biti veoma tesko ako samo ja budem ta koja ce je primati pogotovo ako nema pravo na studentski kredit. Nd znam kako onda da priustimo skolovanje koje ce oboma biti potrebno.
Razumem, a jel mozete malo vise da mi kazete o tom sponsorship formu? Sta znaci to tacno? I koliko se onda ceka na klasu 100 odnosno permanent?
Jedno pitanje za Partner vizu,za aplikaciju glasi pitanje,Da li sam proveo manje vremena od 12meseci u drugim zemljama u zadnjih 10godina?da li treba da navodim svaki put kad sam isao na more ,ili Crnu goru ili Bosnu, isao sam u Francusku ali nista nije bilo duze vec turisticki? da li sve te datume treba da navedem? ili se misli samo na neke te bitnije zemlje sta znam evropske unije,tipa Francuska,Holandija,ili bukvalno svaki ulaz-izlaz?
Ne postoje bitnije zemlje.
Pitanje na koje mislis je "Have any of the applicants visited any countries for less than 12 months in the past 10 years?" i kao sto vidis "any countries" tako da- jbg, trebalo bi navesti sve zemlje u kojima si bio zadnjih 10 godina manje od 12 meseci (po pecatima iz pasosa sam navela tacne ili priblizne datume ulaska i izlaska iz tih zemalja).
Po tome oni vide da li si i koliko bio u zemljama visokog rizika, bla bla bla.
Suma sumarum: svaki ulaz-izlaz.
Ok ok,nego Desavalo se da pri izlasku ne udare pecat nego samo puste da prodjes pregledaju papire,pa tako da moram da nagadjam priblizno kad sam ulazio izlazio iz zemalja,Hvala ramonice..