ramonaAstone
Zainteresovan član
- Poruka
- 246
Ja evo isla sad pre dva meseca i bio mi limit 30 kg. Da, 2x23 kg svakako zvuci bolje samo je pretpostavljam skuplje. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Caooo ljudiii, evo da i ja javim da mi je viza odobrena danas mi javilinakon dugih 9mj cekanja odobrena je radi se o vjerenickoj vizi , da vam kazem na razgovoru nisam bila niti su me kontaktirali u vezi toga, samo sam na ljekarskom bila, zelim vam da se i vi ubrzo radujete kao ja i moj zarucnik
![]()
Cestitam na odobrenoj vizijel mozes reci kada ste se prijavili i gdje se obradjivala viza?
![]()
To je bas cudno, ja sam putovala sa Etihadom 1.12.2015.i imala sam pravo na samo 23kgvjerujem i ja da je skuplja karta....mozda ni ne budem trebala dvoje torbe... vidjecemo jos
![]()
Caooo ljudiii, evo da i ja javim da mi je viza odobrena danas mi javilinakon dugih 9mj cekanja odobrena je radi se o vjerenickoj vizi , da vam kazem na razgovoru nisam bila niti su me kontaktirali u vezi toga, samo sam na ljekarskom bila, zelim vam da se i vi ubrzo radujete kao ja i moj zarucnik
![]()
Hvalaaa, za vizu smo aplicirali prije 9mj u Becu, CO nam je Srecko. Sta god vas interesuje pitajte , ako neko putuje iz Bosne za Brisbane ubrzo neka se javi![]()
Jaaooo Jasmine kako nisi malo kasnije da idemo zajedno i ja idem iz BG al se bojim strasno posto prvi put putujem pa trazim nekog naseg ja cu sedmog ici.
Da li mora da se kupi povratna karta kad idemo sa turistickom vizom? ili moze samo u jednom pravcu
I ja putujem za Brisbane, ali tek krajem aprila, isto sama i prvi put avionom.![]()
Snacicemo se vec nekako, svi su mi rekli samo da pratim znakove i nema sanse da se izgubim ili propustim let. Ali mene je i dalje strah da li cu da nadjem Gate koji mi treba
Da li mora da se kupi povratna karta kad idemo sa turistickom vizom? ili moze samo u jednom pravcu
I ja putujem za Brisbane, ali tek krajem aprila, isto sama i prvi put avionom.![]()
Snacicemo se vec nekako, svi su mi rekli samo da pratim znakove i nema sanse da se izgubim ili propustim let. Ali mene je i dalje strah da li cu da nadjem Gate koji mi treba
Jaoo malena1234 vec mi je suprug rezervisao kartu bas za sam kraj aprila, nikako nismo mogli ranije.
Hvala RamonaAstone
Uzela sam povratnu za 10 meseci, ali svakako cu da izadjem iz australjje na Fiji zbog partner vize, pa cu posle toga sa suprugom u srbiju na odmor i promenicu datum povratka ako budem morala, receno mi je da se promena datuma placa 60 evra.
Da li zna neko na koliko dana mora da se izadje iz australije da bi dobila partner vizu i da li nam daju neki rok za izlazak iz australije?