Verenička i Partner viza - Australija

Divno!!
Pocelo je sa vizama:):thumbup:
Sretno Bibi28!
:)

Hvala cekajuci!!!! Bas je divno! :)

- - - - - - - - - -

Bibi28 CESTITAM OD SRCA !!!:D:tambalamba::tambalamba:..Ulila si nam nadu da vize mogu da se dobiju i za manje og godinu:D

Veccika hvala od srca! Zelim da svi koji cekate dobijete u sto kracem vremenskom roku! Veliki pozzzz

- - - - - - - - - -

Bibi28 cestitam od srca bas mi je drago zbog tebe, :)!!!!krenulo je

Hvala Korisnik75 od srca!!!! :) Pozzzzzz

- - - - - - - - - -

Bibi28 jesi ti imala razgovor,jesu te zvali uopste?

Nisam imala intervju , cekala poziv jesam ali nismo imali nikakav kontakt sem zbog papirologije i to pre nekih 6 meseci. Vizu sam dobila na mail.

Cestitam ti Bibi28, sreca, sreca, radost :klap:
Pozuri, ovde te ceka lepo vreme :D

Hvala Schatten! :) Evo me, stizem sledeceg vikenda! :)

- - - - - - - - - -

cestitam bas lepo... Mogla bih ja biti sledeca gledajuci ovu tabelu :-)

Hvala ceca 85! Da, ja mislim da ste ti i zizi.ba najblize dobijanju vize! Pozzz :)

- - - - - - - - - -

Pridruzujem se cestitkama, Bibi, bas mi je drago! Prvi put se javljam, ali pratim forum vec dugo. Mi smo predali za verenicku 11-og juna 2014. Vladina tabela se popunjava polako ali sigurno...

Hvala radbje! :)

- - - - - - - - - -

:srecna:........cestitam, od srca sve najboljeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zizi.ba hvala ti od srca! Zelim ti skori dobitak vize! Sve najbolje! :)

- - - - - - - - - -

Čestitam Bibi neka ti je sa srecom

Hvala puno! Pozz :)

Nema na cemu. Napisi nam dal si isao preko Beca ili Beograda, online ili papirna, i kada si dobio poziv za lekarski, vidim da su i kod tebe kasnili.

Predao sam u Bec 29-og avgusta i poslao postom.Intervju imao 8 decembra a ljekarski 5 januara.Radi se o vjerenickoj vizi i obzirom da datim za vjencanje koje smo zakazali istice,pitao sam u CO,dali mi moze reci otprilike kada da zakazem drugi,odg da mi to nemogu reci i da je procedura naj manje 12 mjeseci.Pa eto mogu i ja na tu listu

Predao sam u Bec 29-og avgusta i poslao postom.Intervju imao 8 decembra a ljekarski 5 januara.Radi se o vjerenickoj vizi i obzirom da datim za vjencanje koje smo zakazali istice,pitao sam u CO,dali mi moze reci otprilike kada da zakazem drugi,odg da mi to nemogu reci i da je procedura naj manje 12 mjeseci.Pa eto mogu i ja na tu listu

Istog dana smo predali, samo sto sam ja aplicirala u Beogradu. :)

Jel ima neko iskustva sa ovim opcijom kod avio karti, pise da se za 60e moze dodati jos jedna torba do 23 kg po osobi, svaka sledeca +80e ?
http://www.airsrbija.com/cene-prtljaga-kompanije-air-serbia/

Vlado80 jutros sam zvala Air Srbiju i rekli su mi da to samo vazi za evropske letove a za nas koji putujemo za AU imamo pravo na jedan besplatan prtljag od 30kg i za svaki NAREDNI kg bih kostao 40 eura kod Etihada...i rece mi za biznis klasu da moze da se dobije jedan besplatan od 50kg...Po meni bih trebalo da imaju neku povoljniju opciju za one koji se iseljavaju ali nazalost nema :(

Back