Cestitke od srca, sretan put u Pert
Inace,ako su ti danas odoborili, ti se vec treca osoba zaredom kojoj odobravaju vizu utorkom
Pogledajte prilog 349370
Hvala Vlado80, danas mi je odobrena. Kakva moc zapazanja, svaka cast!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cestitke od srca, sretan put u Pert
Inace,ako su ti danas odoborili, ti se vec treca osoba zaredom kojoj odobravaju vizu utorkom
Pogledajte prilog 349370
Ljudi odobrena mi je partner viza!!!! Mnogo sam srecna!!!!!!![]()
Divno!!
Pocelo je sa vizama:thumbup:
Sretno Bibi28!
![]()
Bibi28 CESTITAM OD SRCA !!!..Ulila si nam nadu da vize mogu da se dobiju i za manje og godinu
![]()
Bibi28 cestitam od srca bas mi je drago zbog tebe,!!!!krenulo je
Bibi28 jesi ti imala razgovor,jesu te zvali uopste?
Bibi28 kada su te kontaktirali zadnji put pre dobijanja vize ?.mislim na case officera?
- - - - - - - - - -
Dobih odgovor![]()
Čestitam Bibi od srca! :-)
cestitam bas lepo... Mogla bih ja biti sledeca gledajuci ovu tabelu :-)Hvala destiny86 od srca! Veliki pozzzz
Ljudi odobrena mi je partner viza!!!! Mnogo sam srecna!!!!!!![]()
Cestitam ti Bibi28, sreca, sreca, radost
Pozuri, ovde te ceka lepo vreme![]()
cestitam bas lepo... Mogla bih ja biti sledeca gledajuci ovu tabelu :-)
Pridruzujem se cestitkama, Bibi, bas mi je drago! Prvi put se javljam, ali pratim forum vec dugo. Mi smo predali za verenicku 11-og juna 2014. Vladina tabela se popunjava polako ali sigurno...
........cestitam, od srca sve najboljeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Čestitam Bibi neka ti je sa srecom
Nema na cemu. Napisi nam dal si isao preko Beca ili Beograda, online ili papirna, i kada si dobio poziv za lekarski, vidim da su i kod tebe kasnili.
Predao sam u Bec 29-og avgusta i poslao postom.Intervju imao 8 decembra a ljekarski 5 januara.Radi se o vjerenickoj vizi i obzirom da datim za vjencanje koje smo zakazali istice,pitao sam u CO,dali mi moze reci otprilike kada da zakazem drugi,odg da mi to nemogu reci i da je procedura naj manje 12 mjeseci.Pa eto mogu i ja na tu listu
Hvala mnogo svima!ajde da se cuju neke vesti ovde za odobravanje partner viza! Mislim da par enjih ocekuje hm? Mozda Bibi28 I jos par njih?
druzimo fige!
- - - - - - - - - -
*drzimo
Jel ima neko iskustva sa ovim opcijom kod avio karti, pise da se za 60e moze dodati jos jedna torba do 23 kg po osobi, svaka sledeca +80e ?
http://www.airsrbija.com/cene-prtljaga-kompanije-air-serbia/