Verenička i Partner viza - Australija

E ovako cisto da vas malo ohrabrim a posebno ove iz Bosne posto sam iz Bosne aplicirao , predao sam za turisticku visitor subclass 600 24 februara i juce prvi put me zove moj CO i kaze Jasmin imamo problem predao si za partner 18.08.14 i bice mi do juna odobrena partner viza najkasnije sto je 10 mjeseci max cekanja a sada ako zelite pustiti cu vam turisticku pa kada se javim a bice uskoro izadjite u maleziju i pono udjite u Au sa partner vizom ja ostao bez teksta AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA , Znaci ipak nije bitno odakle apliciras nego slucaj tvoj i argumenti cvrsti ja letim 23.03. sada sretno vam svima i sto prije da imate ovaj nevjerovatan osjecaj :D :D :D hahahahahha

Super Jasmine,da i mi iz Bosne brzo odemo.

E ovako cisto da vas malo ohrabrim a posebno ove iz Bosne posto sam iz Bosne aplicirao , predao sam za turisticku visitor subclass 600 24 februara i juce prvi put me zove moj CO i kaze Jasmin imamo problem predao si za partner 18.08.14 i bice mi do juna odobrena partner viza najkasnije sto je 10 mjeseci max cekanja a sada ako zelite pustiti cu vam turisticku pa kada se javim a bice uskoro izadjite u maleziju i ponovo udjite u Au sa partner vizom ja ostao bez teksta AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA , Znaci ipak nije bitno odakle apliciras nego slucaj tvoj i argumenti cvrsti ja letim 23.03. sada sretno vam svima i sto prije da imate ovaj nevjerovatan osjecaj :D :D :D hahahahahha

Super!!! :D Divna vest, zelim ti sve najbolje :klap:

E ovako cisto da vas malo ohrabrim a posebno ove iz Bosne posto sam iz Bosne aplicirao , predao sam za turisticku visitor subclass 600 24 februara i juce prvi put me zove moj CO i kaze Jasmin imamo problem predao si za partner 18.08.14 i bice mi do juna odobrena partner viza najkasnije sto je 10 mjeseci max cekanja a sada ako zelite pustiti cu vam turisticku pa kada se javim a bice uskoro izadjite u maleziju i ponovo udjite u Au sa partner vizom ja ostao bez teksta AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA , Znaci ipak nije bitno odakle apliciras nego slucaj tvoj i argumenti cvrsti ja letim 23.03. sada sretno vam svima i sto prije da imate ovaj nevjerovatan osjecaj :D :D :D hahahahahha

:) :) :thumbup:

Sretno , samo da ispoštuju , bar su ti dali uputstvo gdje možeš izaći a ne da se vraćaš skroz ovamo

JASMIN11 cestitam na odobrenoj turistickoj vizi i samo neka ispostuju to sto su ti rekli...... a i u pravu si.......sve zavisi od slucaja do slucaja. Ako je slucaj cist kao suza, dobijas u najkracem roku! Srecan put! :)

AAAAAAAAA bravo! Svaka cast! Bas se radujem zbog tebe, verujem da ti je teeeeska kamencina pala sa srca (nadam se ne na nogu :hahaha: ). Ti si predao u Beogradu ili gde? Jos jednom, bas lepe vesti...super! Sretan put! ;)

Cestitam Ti Jasmine ..Bas Si Nas Obradovao..Srecnoooo:D

Opet ja :)..jutros mi dragi rece da se sada u AU (barem je tako u NSW) vozacka polaze posle 3 meseca od dolaska sa Partner vizom ..koliko se se secam bilo je na 6 mes...a mozda ovo i nije novost za Vas ..mozda ste vec znali..
Veccika ja juce proverila za vozacku ne moramo polagati koristimo nasu dok god vazi, kad istekne samo se zameni za australsku :-D samo je uzasno tesko voziti na desnoj strani :-D sve je ovde naopako :-D

Jasmine, svaka cast, koja sreca....ja se malo suncam u Sydneyu, de pozuri dok ne pocnu kise da popijemo kafu hahahahahaha:zcepanje:

Imam jedno pitanje u vezi sa pismom mog poslodavca koje treba da prilozim za turisticku vizu, za sve koji istu imaju odobrenu. Da li se pise da to vreme koje mi firma odobrava odsustvo, bivam placen, tj. da li se u pismu pise da dobijam placeno odsustvo? Iako period moze biti i do 6 meseci recimo...Bilo bi super ako neko moze da prilozi ovde primer svog pisma, ili kopira tekst, naravno uz prikrivanje detalja kao sto su ime, iznos plate itd. cisto da vidimo kakav je to tekst i sta podrazumeva. :) Bas bi znacilo mnogo, pa eto ko moze, ako nije problem da pomogne..

company+cover+letter.jpg

Ja bih samo u slucaju vize od 6 meseci izbacio ovu recenicu da je placeno odsustvo.

Veccika ja juce proverila za vozacku ne moramo polagati koristimo nasu dok god vazi, kad istekne samo se zameni za australsku :-D samo je uzasno tesko voziti na desnoj strani :-D sve je ovde naopako :-D
Zvuci super i hvala ti sto si se potrudila za informaciju :D ceca85,ali kako su onda mom muzu rekli da internacionalna dozvola vazi samo 3 mes.kaze bio je na pravo mestu da pita ...nema veze uostalom videcu kada odem ..samo da odem :D

Zvuci super i hvala ti sto si se potrudila za informaciju :D ceca85,ali kako su onda mom muzu rekli da internacionalna dozvola vazi samo 3 mes.kaze bio je na pravo mestu da pita ...nema veze uostalom videcu kada odem ..samo da odem :D
I ja sam isla na vise mesta da pitam i sve su bile razlicite informacije :-) u ovom mestu gde sam ja rekli su da mogu voziti 6 meseci :-) I na kraju sam otisla u mesto gde ima najvise nasih i stranaca i rekli odmah da mogu slobodno voziti nasa je vozacka i na engleskom :-)

Pogledajte prilog 348681

Ja bih samo u slucaju vize od 6 meseci izbacio ovu recenicu da je placeno odsustvo.

hehe vlado80 upravo to pismo sam i ja skinuo kao primer :D. Pa i ja sam razmisljao da to izostavim, ali zato i pitam.Kako bi zvucalo, mislim kao daju mi dozvolu da idem i ceka me posao kad dodjem ali nije mi placeno odsustvo. Ipak sa druge strane malo je duzi period pa razumem sta si mislio. Mislim da bi mozda i najbolje bilo da otvoreno napisem i srocim kao da je moj poslodavac svestan moje situacije da cekam za partner vizu i kada mi istekne turisticka i vratim se ceka me posao, a ako u kojem slucaju dobijem odgovor za partner u toku trajanja turisticke, da cu ja dati otkaz...Zato sam i pitao da napise neko ko je bas dobio na 6 meseci...Mislim da je Ceca85 tako dobila?

hehe vlado80 upravo to pismo sam i ja skinuo kao primer :D. Pa i ja sam razmisljao da to izostavim, ali zato i pitam.Kako bi zvucalo, mislim kao daju mi dozvolu da idem i ceka me posao kad dodjem ali nije mi placeno odsustvo. Ipak sa druge strane malo je duzi period pa razumem sta si mislio. Mislim da bi mozda i najbolje bilo da otvoreno napisem i srocim kao da je moj poslodavac svestan moje situacije da cekam za partner vizu i kada mi istekne turisticka i vratim se ceka me posao, a ako u kojem slucaju dobijem odgovor za partner u toku trajanja turisticke, da cu ja dati otkaz...Zato sam i pitao da napise neko ko je bas dobio na 6 meseci...Mislim da je Ceca85 tako dobila?
Dobila sam da tako poslodavac mi je naveo da dobijam 6 meseci neplacenog odmora i da mogu da se vratim na posao nakon tog perioda! To da im ispisujes da cekas partner nemas potrebe to oni vrlo dobro znaju :-) jedno malo pismo ti treba sta radis, koliko dugo radis, tvoja prosecna primanja!tako sam ja napravila :-)

poz svima neko na forumu zna za moj slucaj neko nezna mene su odbili od partner vize idem dalje preko tribunala moj vam je savet samo im dajte sto vise dokaza i sto vam nisu trazili vi im prilozite verujte mi da na malu sitnicu mogu svata da urade u mom slucaju ima svasta po nesto a sto je najgore pisali su mi u odbijenicu zasto sam odbivena ali advokat je saznao da ima tu neceg jos nesto i zahtevao je da nam to daju iz ambasade jer to nam je navazniji dokaz zasto sam odbivena ali ambasada je odbila da da advokatu taj najvazniji dokument nista mi ovde nije jasno samo znam da smo ja i suprug cisti pred zakonom da smo naj normalniji ljudi zasto je sve ovo ovako ispalo bog sami zna opet vam kazem samo vasi dokazi mogu da vam pomognu jer kroz sve sta sam prosla od predaje vize 19 02 2014 do sad sada znam svaku tacku i najmanju sitnicu sta im treba cestitam svima koji su dobili vize i vama koji cekate kao i ja sto je dalje cekam sad preko Australiskog tibunala zelim sto vise strpljenja i puno srece

predala sam prvi put za vizu partner viza 19 02 2014 odbivena sam 13 12 2014 predala zalbu u australiskom tribunalu 15 01 2015 i sad cekam da suprug izadje sa svojim svedocima na sud tamo u australiji a ja cu u isto vreme imati sudjenje sa njima preko telefona receno nam je da ce to biti za mesec ili dva znam da vas ovo mozda ne zanima sto ja pisem ali samo zelim da kazem sta se desava sa mojim slucajem pa da vas ovo pogura da prilazete sto vise dokaza mozda je ovo smesno mnogi ce reci pa dali smo sve sto su trazili iz ambasade da to sam i ja rekla ali eto odbili su me srecno svima

predala sam prvi put za vizu partner viza 19 02 2014 odbivena sam 13 12 2014 predala zalbu u australiskom tribunalu 15 01 2015 i sad cekam da suprug izadje sa svojim svedocima na sud tamo u australiji a ja cu u isto vreme imati sudjenje sa njima preko telefona receno nam je da ce to biti za mesec ili dva znam da vas ovo mozda ne zanima sto ja pisem ali samo zelim da kazem sta se desava sa mojim slucajem pa da vas ovo pogura da prilazete sto vise dokaza mozda je ovo smesno mnogi ce reci pa dali smo sve sto su trazili iz ambasade da to sam i ja rekla ali eto odbili su me srecno svima

Nadam se da ce sve resiti na najbolji moguci nacin, u vasu korist!.....Srecno i cekam da nam javite lepe vesti uskoro! :)

mukimaja1..zelim Vam svu srecu :D ljubav uvek pobedjuje:D

Back