Ja sam za Partner aplicirao online, tako da cu najverovatnije i za ovu. MIslim da mi je brze, u smislu da mogu kad hocu da apliciram, ne moram da cekam da mi zakazu termin, a i kad vec ima sve tamo za partner na mom nalogu, kapiram da im je lakse ako i ovu apliciram online. Kada otvore moj nalog jasno vide partner i visitor

Ti si predavala licno papire ?
Jesam Laki..licno..mislim poslala post expresom ..to ti super i jednostavnije i sve sto si naveo..mi smo nekako krenuli na ovaj drugi nacin i mislim da cu isto i sada ako budem isla...vidis evo ovde u tekstu o tourist steam pise:
The character requirements
If anyone included in the application has served in the armed forces of any country: certified copies of their military service record or discharge papers.
Documents to show you are a visitor
Evidence of sufficient funds, such as personal bank statements, pay slips, audited accounts, taxation records or credit card limit.
If you are visiting relatives or friends, a letter of invitation from your relative or friend in Australia. If your relative or friend is paying for your visit, evidence that they have the necessary funds.
If you are visiting under the Tourist stream: Your itinerary for your stay in Australia.
Other information to show that you have an incentive and authority to return to your home country, such as:
a letter from your employer stating your intention to return to your job
evidence of enrolment at a school, college or university in your home country
evidence of immediate family members in your home country
evidence of your visa or residence status in your home country, and your right to return
evidence of property or other significant assets owned in your home country.
Ако неко укључени у пријави је служио у оружаним снагама било које земље: копије оверено служење војног рока рекордних или отпусне листе.
Документација која показује да сте посетилац
Доказ о довољним средствима, као што су лични банковних извода, платне листе, контролу рачуна, пореске евиденције или ограничење кредитне картице.
Ако сте гост рођаке или пријатеље, позив из своје рођака или пријатеља у Аустралији. Ако ваш рођак или пријатељ плаћа на посети, доказ да они имају потребна средства.
Ако сте гост под Туристичке потока: излет за вашег боравка у Аустралији.
Остале информације да покаже да ли имају подстицај и ауторитет да се врате у своју домовину, као што су:
писмо од послодавца наводећи намеру да се врате на посао
доказ о упису у школе, факултета или универзитета у матичној земљи
докази о члановима уже породице у својој матичној земљи
доказ вашег визе или боравишне статус у вашој земљи, и ваше право на повратак
докази имовине или других значајних средстава у власништву у својој матичној земљи.
vidis znaci moze da se navede realno stanje prihoda a da pri tom mozes isto tako i da navedes da ti je prijatelj ..muz ..verovatno moze i muz..ako tamo napisem da idem kod muza onda moze i on da mi plati...ako sam dobro razumela. sta ti mislis Laki da li sam ih dobro razumela?..prevod je sa google translate..izvinjavam se svima koji budu citali a znaju super engleski