Laki upravo sam pogledala ovu Application for a
Visitor visa – Sponsored Family stream form za mene1418 i za sponzora i vidim da i on mora da popunjava tamo...mislim da ce mi mozda vise odgovarati - Sponsorship ...sa Visitor moram da im objasnjavam i dokazujem (posto imam jedan mali frizerski salon i jedina sam zaposlena ) zaradu..a bas mi nesto ne ide u poslednje vreme ..i sada mogu da se pitaju ipak odakle mi realno parice ...kazem ja u da bolje prolaze oni koji uopste ne rade...izgleda da cu i ja da se dvoumim koju da izaberem..verujte mi da mi je muka vise od prevodjenja dokumenata..ovo mi je 3 put da treba da prikupim ponovo dokumenta..verenicka-partner i sada turisticka huh..a sto se tice engleskog Laki ceo zivot sam na level 1 i evo vec neko vreme se usavrsavam ali mnogo mi jos treba...hvala obojici.
- - - - - - - - - -
A kako bih ja to trebalo da napisem za sebe ..ja sam samoj sebi poslodavac...JASMIN11 da li tu Visitor samo ti popunjavas?
Vecika,sa turistickom vizom ti je lakse. Ja sam nazvala ambasadu i rekla da zelim turis. Vizu te mi oni poslali jedan spisak koji je potreban,sa formularima. Tvoj suprug,treba da posalje jedno pismo u kojem navodi da ces on snositi troskove za tebe,I izvod iz banke. To je garancija.