Veccika
Zainteresovan član
- Poruka
- 451
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ljudi jel ima nekog "pravila" nepisanog, koji tip turisticke vize je bolji za apliciranje? Sponsorship ili obicna Visitor? Zaposlen sam i mislim da mi nece praviti problem da mi potpisu ono pismo, da cu imati posao kad se vratim, ali i ljudi iz ambasade nisu naivni, videce da mi je Parter viza (Partner Provisional) u procesu, pa kapiraju da imam nameru da se iselim. Naravno potrebno je da se vratim ukoliko mi turisticka tamo istekne a nisam dobio odgovor jos u vezi sa Partner vizom. Ali ako neko ima iskustva koja se lakse dobija ili jednostavno za koju se ljudi vise opredeljuju, ako postoji neka bitna razlika izmedju te dve, Visitor i Sponsorship....?
Da li znas koja je razlika izmedju tih dveju viza?..i ja radim ..doduse svoj sam gazda ali opet ni ja nisam sigurna u dobijanje turisticke. .bolje prolaze oni koji nisu zaposleni ...
Pa razlika je sto za Sponsorship te finasira partner ili osoba kod koje ides, igrom slucaja svi ovde imamo vec aplicirano za neki vid partner vize. Za sponsorship navodis da ce oni finansirati put,i tvoj boravak tamo i mislim da onda vise traze od njih da prikazu stanje na racunu, papire sa platom itd. A kad je visitor tad se smatra da ti ides da posetis nekoga tamo i onda gledaju tvoje stanje, da li si zaposlena, primanja, razlog da se vratis itd....Jednom sam negde procitao da je visitor bolja jer se navodno lakse dobija a opet moze sve partner odande da ti plati, kao i za sponsorship.. Ali me bas zanima ima li neko iskustva ili pouzdan savet
- - - - - - - - - -
kako to mislis bolje prolaze oni koji NISU zaposleni?
Hvala ti laki_lucian0 na odgovoru..bas zato sto ne rade nemaju problem prikazivanja i dokazivanja novcanih sredstava i ostalih stvari.....a oni koji su zaposleni kod nekoga ili su samostalni u poslu to moraju ..mislim ne bih trebalo nas koji smo u ozbiljnom procesu da tretiraju kao i one ostale koji idi (ne vezano za partnera) u AU..ja sam ranije mislila da postoji turisticka koja je povezana sa partner vizom kao sto je verenicka prospective marriagesa partner ..i to me je bas odusevilo..
pa to se i ja nadam upravo....iako im je bitno da se vratimo, ako recimo ne dobijemo odgovor tamo, ipak su svesni da smo aplicirali za iseljenje. Ne postoji neka posebna da kazem turisticka, koja je kao sto kazes povezana sa partner, jedino ako nisi mislila na to sto recimo ja sam aplicirao online, pa kad odu na moj nalog videce da imam dve vize aplicirane..
Ja ti oko tih tipova viza nemam ama bas nikakvo iskustvo niti ista znam i ako je nekim cudom ne budem dobila partner do maja i ja cu da apliciram ...i ja bih volela da neko ovde kao Vlada 80 napravi statistiku tih istih aplikanata ili drugih ..onih koji su isli turisticki i kazu nam svoja iskustva..mi evo cekamo danas je tacno 8 meseci od kako smo predali za vernicku prosp.marr. ..vencali se 25 sep..posle nedeju dana sam prebacena na partner. i onda su mi ponovo trazili dokaze naseg vencanja..slike opet smo morali da im objasnjavamo da se nasa veza i posle vencanja nastavlja itd...i u 4 mesecu sam dobila poziv za lekarski..i to obavila .od januara ni traga ni glasa od njih![]()
Da da ta je viza kada je u pitanju Parter..nego mi smo prvo isli na Verenicku Prospective Marrige koja je povezana sa Partner Provisional..kada ide na tu verenicku onda ti sesve racuna od tog apliciranja ..mi nismo hteli da gubimo vreme..jer da smo cekali septembar i isli direktno na Partner bili bih smo sada 3 meseca u zaostatku..a vi ste se vencali i aplicirali direktno za Partner Provisional?