Verenička i Partner viza - Australija

hvala ti na ovim recima nemoj ni da pomislis na to da ti se ovo desi nemoj molim te tesko je puno i molim boga da se ovo nikome ne desi nikomeeeee

- - - - - - - - - -

znam bibi i ja se vama izvinjavam sto sam vas sve potresla ali eto htela sam da ovo podelim svama nadam se da se ne ljutite znam da sad svasta se mota po vasim glavam ali veruj mi vi cete mene obradovati sa vatrometom uskoro vrlo brzo hvala vam svima na recima ohrabrenja znaci mi to puno

hvala ti na ovim recima nemoj ni da pomislis na to da ti se ovo desi nemoj molim te tesko je puno i molim boga da se ovo nikome ne desi nikomeeeee

- - - - - - - - - -

znam bibi i ja se vama izvinjavam sto sam vas sve potresla ali eto htela sam da ovo podelim svama nadam se da se ne ljutite znam da sad svasta se mota po vasim glavam ali veruj mi vi cete mene obradovati sa vatrometom uskoro vrlo brzo hvala vam svima na recima ohrabrenja znaci mi to puno

Ja sam oduvek bila za to da znam sta se desava..mi ovde ne mozemo znati koji je to procenat koji dobijaju a koji ne dobijaju vizu.nisu svi na forumu .sok jeste ali najvise mi je krivo zbog tebe ali ne treba da ostanemo uljuljkani i da mislimo da to ne moze da se desi..covek je sklon da misli ..to meni ne moze da se desi ..itekako moze .sve svakome moze da se desi..ja sam dosta starija od vas na oferumu ,mozda i najstarija pa me zivot malo naucio.

- - - - - - - - - -

Nemoj mi se izvinjavati, taman posla da se ljutim. Neka si nam rekla, postujem to. Svu srecu vam zelim u predstojecoj borbi!

i ja sam to mislila da je tako bolje ali eto da pitam i vas za misljenje jer mi je preko potrebno i vase misljenje[/

o moj boze, zaista me je potresla situacija u kojoj ste se nasli ti i tvoj suprug...
to mora biti ispravljeno...nema logike ako se redovno cujete, ako imate dokaze ljubavne veze, ako su dobili sve sto su trazili...sad lijepo ulozite zalbu, i neka on tamo uzme nekog strucnog da preuzme slucaj...i sve ce to biti u redu.. prilozite jos dokaza...i ne mogu vam nista... od kud im pravo da se igraju sa tudjim zivotima....
ostanite pribrani i sve ce se srediti... drzim vam palceve i nadam se dobrim vijestima uskoro...

To je je razlog sto je odbijena.Traze da se znate duze od 12 - 24 mjeseci najmanje,jos ako ste se upoznali preko interneta najeze se kad to cuju...Ulozite zalbu i pitajte konkretno sta se desava.I moj suprug ceka na partner vizu pa udjem cesto da vidim sta se desava i drugima,jer svaki je slucaj individualan i za sebe - niko nema isto iskustvo i tretman.

I od mene veliki pozdrav iz Sydney-a i nadam se da ce te uskoro svi doci ukljucujuci i mog dragog :)

Poslednja izmena:
Evo sada mozemo da proverimo ovde imali nekoga ko je dobio Partner vizu a da je u ljubavi sa svojim dragim/dragom samo 1 god? Ja licno mislim da nikada nije jedan razlog u pitanju,vec vise,

Sve su sad samo nasa nagadjanja, ljudi svoj posao obavljaju u skadu sa svojim zakonima i niko od nas ne zna na koji nacin oni vrse provjeru i procjenu svakog pojedinacnog slucaja

moj suprug je nagazovao advokata u australiji mogu vam reci da i ambasada ima dosta svojih gresaka jer kad god su mi slali mail sta trebam da vadim od dokumentacije i kad mi nesto nije bilo jasno ja sam se njima obratila kako nrimer za slike ja sam ih pitala koje slike dali sa vencanja ili bilo koje oni su mi rekli bilo koje samo da ste zajedno na slici i ja sam poslala jednu a ne vise a trebalo je vise slika i to ne sa vencanja e sad mi pisu kako ja nisam slala sliku sa vencanja vec neku drugu kad su mi rekli da treba da imam dva svedoka da napisu da je nas brak iz ljubavi a ne iz interesa rekli su mi da moze bilo ko pa cak i moji roditelji ja sam uzela da mi roditelji to napisu esad mi kazu da sam trebala prijatelje da izmem za svedoke a i suprug takodje a ja kad sam pitala na pocetu dali treba i suprug oni su rekli da ne trebaju njemu svedoci mislim ima dosta toga sto su mi pogresno rekli ali ok eto sad idemo dalje jes da je papreno skupo a oni neka nose sve na svoju dusu i samo jedno znam da se jednostavno igraju sa ljudima i kako bi se placale jos voze pa cak i zalbe se placaju njima nikad dosta

- - - - - - - - - -

a sto se tice njihovog zakona oni nemaju jedan zakon vec za svaku osobu posebno kako ko preda tako oni odredjuju zakon

mozda cete sad pogresno da me razumete naravno krivo mi je sto sam odbivena ali da su oni bili malo ljubazniji i da su mi tacno rekli kako sta treba nebi ja stigla do odbijanja vize meni je krivo zasto se tako ponasaju sa ljudima jer verujte nisam jedina sa ovim slucajem i jos ovo da kazem ja koliko znam po njhovoj proceduri treba da imamo jedan intervju a ja sam imala kad god su me zvali na tel uvek su me nesto ispitivali mislim da to nije u redu ali sad je sve gotovo bi sta bi idemo dalje nadam se da ce advokat nesto da uspe poz svima

Ono sto mogu da dodam na sve je da sam se ja drzala iskljucivo zvanicnog sajta i samo ono sto je tu pisalo to sam i slala. Nisam ih slusala sta su mi pricali jer sam ukapirala da je to samo njihova rec a ne i zvanicna informacija. Svaki put je bila drugacija prica.

Sto se tice intervjua i to je apsolutno njihova slobodna volja jer su naznacili da ga moze a i ne mora biti.
Nisam jos uvek dobila odgovor iz ambasade tako da samo komentarisem svoja dosadasnja iskustva.

Ono sto mogu da dodam na sve je da sam se ja drzala iskljucivo zvanicnog sajta i samo ono sto je tu pisalo to sam i slala. Nisam ih slusala sta su mi pricali jer sam ukapirala da je to samo njihova rec a ne i zvanicna informacija. Svaki put je bila drugacija prica.

Sto se tice intervjua i to je apsolutno njihova slobodna volja jer su naznacili da ga moze a i ne mora biti.
Nisam jos uvek dobila odgovor iz ambasade tako da samo komentarisem svoja dosadasnja iskustva.

Slazem se Milenaja. Sve sto je potrebno pise na sajtu,s druge strane bolje i vise poslati.

mozda cete sad pogresno da me razumete naravno krivo mi je sto sam odbivena ali da su oni bili malo ljubazniji i da su mi tacno rekli kako sta treba nebi ja stigla do odbijanja vize meni je krivo zasto se tako ponasaju sa ljudima jer verujte nisam jedina sa ovim slucajem i jos ovo da kazem ja koliko znam po njhovoj proceduri treba da imamo jedan intervju a ja sam imala kad god su me zvali na tel uvek su me nesto ispitivali mislim da to nije u redu ali sad je sve gotovo bi sta bi idemo dalje nadam se da ce advokat nesto da uspe poz svima

muki maja1 da li su ti rekli tj napisali u pismu da ste kratko zajedno..vi ste 1 god zajedno a i ja sam sa mojim 1 god pa te zato pitam..neko rece ovde da treba da se znamo vise od 12-24 mes

- - - - - - - - - -

Sve su sad samo nasa nagadjanja, ljudi svoj posao obavljaju u skadu sa svojim zakonima i niko od nas ne zna na koji nacin oni vrse provjeru i procjenu svakog pojedinacnog slucaja

Ja samo kazem da nikada nije u pitanju jedan razlog

Back