pokusacemo sve ali nesto sam izgubila veru nadu prvo me odbili u 8 mesecu od turisticke sad ova cemu da se nadam vise
Samo zadrzi pozitivan duh i u borbu!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pokusacemo sve ali nesto sam izgubila veru nadu prvo me odbili u 8 mesecu od turisticke sad ova cemu da se nadam vise
hvala ti na ovim recima nemoj ni da pomislis na to da ti se ovo desi nemoj molim te tesko je puno i molim boga da se ovo nikome ne desi nikomeeeee
- - - - - - - - - -
znam bibi i ja se vama izvinjavam sto sam vas sve potresla ali eto htela sam da ovo podelim svama nadam se da se ne ljutite znam da sad svasta se mota po vasim glavam ali veruj mi vi cete mene obradovati sa vatrometom uskoro vrlo brzo hvala vam svima na recima ohrabrenja znaci mi to puno
hvala ti na ovim recima nemoj ni da pomislis na to da ti se ovo desi nemoj molim te tesko je puno i molim boga da se ovo nikome ne desi nikomeeeee
- - - - - - - - - -
znam bibi i ja se vama izvinjavam sto sam vas sve potresla ali eto htela sam da ovo podelim svama nadam se da se ne ljutite znam da sad svasta se mota po vasim glavam ali veruj mi vi cete mene obradovati sa vatrometom uskoro vrlo brzo hvala vam svima na recima ohrabrenja znaci mi to puno
hvala vam od srca da boricemo se do kraja pisacu vam sta se desava
hvala vam od srca da boricemo se do kraja pisacu vam sta se desava
daj boze neka vas bog cuje hvala vam svima od srca sto mi dajete snage u ovakvim situacijam coveku puno znaci podrska
daj boze neka vas bog cuje hvala vam svima od srca sto mi dajete snage u ovakvim situacijam coveku puno znaci podrska
i ja sam to mislila da je tako bolje ali eto da pitam i vas za misljenje jer mi je preko potrebno i vase misljenje[/
o moj boze, zaista me je potresla situacija u kojoj ste se nasli ti i tvoj suprug...
to mora biti ispravljeno...nema logike ako se redovno cujete, ako imate dokaze ljubavne veze, ako su dobili sve sto su trazili...sad lijepo ulozite zalbu, i neka on tamo uzme nekog strucnog da preuzme slucaj...i sve ce to biti u redu.. prilozite jos dokaza...i ne mogu vam nista... od kud im pravo da se igraju sa tudjim zivotima....
ostanite pribrani i sve ce se srediti... drzim vam palceve i nadam se dobrim vijestima uskoro...
Evo sada mozemo da proverimo ovde imali nekoga ko je dobio Partner vizu a da je u ljubavi sa svojim dragim/dragom samo 1 god? Ja licno mislim da nikada nije jedan razlog u pitanju,vec vise,
Ono sto mogu da dodam na sve je da sam se ja drzala iskljucivo zvanicnog sajta i samo ono sto je tu pisalo to sam i slala. Nisam ih slusala sta su mi pricali jer sam ukapirala da je to samo njihova rec a ne i zvanicna informacija. Svaki put je bila drugacija prica.
Sto se tice intervjua i to je apsolutno njihova slobodna volja jer su naznacili da ga moze a i ne mora biti.
Nisam jos uvek dobila odgovor iz ambasade tako da samo komentarisem svoja dosadasnja iskustva.
mozda cete sad pogresno da me razumete naravno krivo mi je sto sam odbivena ali da su oni bili malo ljubazniji i da su mi tacno rekli kako sta treba nebi ja stigla do odbijanja vize meni je krivo zasto se tako ponasaju sa ljudima jer verujte nisam jedina sa ovim slucajem i jos ovo da kazem ja koliko znam po njhovoj proceduri treba da imamo jedan intervju a ja sam imala kad god su me zvali na tel uvek su me nesto ispitivali mislim da to nije u redu ali sad je sve gotovo bi sta bi idemo dalje nadam se da ce advokat nesto da uspe poz svima
Sve su sad samo nasa nagadjanja, ljudi svoj posao obavljaju u skadu sa svojim zakonima i niko od nas ne zna na koji nacin oni vrse provjeru i procjenu svakog pojedinacnog slucaja