Verenička i Partner viza - Australija

Pozdrav svima , dolazim iz Sarajeva i da vas utjesim ulazim u 17. mjesec cekanja... U pitanju je partner viza , sve je na mjestu i uredno predano sve ok od zdravlja,sponzora itd itd... ali eto cekam ovoliko dugo...
Na svako pitanje dobijes isti odgovor "Procedura je u normalnom vremenskom roku bla bla nemamo detaljnije informacije" Eto registrovao sam se da bi podjelio ovo cekanje sa vama.

Pozdrav svima , dolazim iz Sarajeva i da vas utjesim ulazim u 17. mjesec cekanja... U pitanju je partner viza , sve je na mjestu i uredno predano sve ok od zdravlja,sponzora itd itd... ali eto cekam ovoliko dugo...
Na svako pitanje dobijes isti odgovor "Procedura je u normalnom vremenskom roku bla bla nemamo detaljnije informacije" Eto registrovao sam se da bi podjelio ovo cekanje sa vama.

Da li si do sada Mr.Maksuz aplicirao za turisticku? I da li znas ko ti od agenta obradjuje vizu? A meni danas tacno tek 4. mesec:mrgreen:

Poslednja izmena:

Jaoj citala sam te horor price iz Bosne, uzas zivi... Drzite se i navijamo za vas!

Pa ti ćeš odmah dobiti permanent :-) I svakog dana možeš da se nadaš. Da li imaš još nekog na aplikaciji?

Jasno mi je sve to vrlo dobro..samo hocu da kazem da ne bih trebalo da nas tretiraraju razlicito i kao potpuno nepoznate osobe kod T vize ..jer u oba slucaja (Partner se dobija 100% pogotovo ako je muz dobrostojeci)
onaj kod koga ides tj, garant u mom slucaju muz ,je odgovoran za mene i kao garant za T i kao muz za P vizu...

Ovde na forumu postoji jedan lik koji je dobio odbijenicu za partner. Nije vise aktivan, iz Srbije je.

Back