Verenička i Partner viza - Australija

Buni me uvjerenje iz policije.Da li je to uvjerenje o ne kaznjavanju ili potvrda da se ne vodi krivični postupak.U Crnoj Gori ni jedno ni drugo se ne vadi u policiji,već u sudu i u ministarstvu pravde.Molio bih nekoga za pomoć.

U Srbiji, policija (opštinski SUP) izdaje uverenje da lice nije osuđivano na osnovu njihove evidencije. A sud izdaje uverenje da protiv lica nije pokrenut krivični postupak niti istraga i prethodni postupak.

I sada sam u nedoumici,da li treba uvjerenje da nisam osudjivan,ili da se ne vodi krivični postupak.

Prema listi potrebne dokumentacije, u mom slučaju to je za vereničku vizu (http://www.immi.gov.au/Visas/Pages/checklists/300.aspx), naglašeno je da treba uverenje da lice nije osuđivano (izdaje ga policija), kao i potvrda iz vojnog odseka, ukoliko je lice služilo vojni rok. Pošto oni ne spominju uverenje iz suda, ovaj jedan do dva dokumenta su ono što je obavezno.

:vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet: Narode ne mogu da verujem da sam docekao i ovaj dan!?! Posle 18 meseci i 20 dana mucnog cekanja PARTNER VISA APPROVED!!!:rotf: :vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet: Svima koji cekate,zelim da vam sto pre prodje vreme i da je sto pre dobijete!!!:heart::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet: Pozdrav sa toplog Thailanda!:ok:

COVJECEEEEEEEEEEE ne mogu da vjerujem....................heeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj konacno............svaka cast........:klap:

Back