Ima li neko da je u skorije vreme dobio vizu,nema vatrometa vec duze vreme ???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima li neko da je u skorije vreme dobio vizu,nema vatrometa vec duze vreme ???
Daj Boze,tako sam i ja mislio,ali 25-og ce mi biti 18 meseci cekanja... Tako da,nadaj se najboljem a budi spremna na najgore.Izgleda da smo svi u fazi provjera,ja nekako imam nada da cu brzo poslije ljekarskog dobiti vizu,poznajem dosta njih koji su u roku od 6 mjeseci dobili vizu a isto im je receno proces traje 12 mjeseci.Drzim nam fige svima
Daj Boze,tako sam i ja mislio,ali 25-og ce mi biti 18 meseci cekanja... Tako da,nadaj se najboljem a budi spremna na najgore.
Jesam,bio sam zaposlen i dobio sam turisticku na godinu dana.Da li si bio zaposlen kada si aplicirao za turističku vizu? Ja se premišljam da li da dam otkaz i kada, jer mi je u glavi da ću lakše dobiti turističku vizu ako sam u stalnom radnom odnosu.
Sigurno cekas duze zbog turisticke vize ,ako si bio na godinu dana onda po nekom pravilu treba da ocekujes vizu ovih dana...,a pre koliko si se vratio u srbiju ?Jesam,bio sam zaposlen i dobio sam turisticku na godinu dana.
Sigurno cekas duze zbog turisticke vize ,ako si bio na godinu dana onda po nekom pravilu treba da ocekujes vizu ovih dana...,a pre koiko si se vratio u srbiju ?
Ja isto planiram da apliciram za turisticku vizu,pitala sam CO i rekao mi je da to nece usporiti obradu partner vize.Koga vi kontaktirate kada zovete ambasadu?
Nisam se jos vratio u Srbiju,jos uvek sam u AU. Ali mislim da tu nema pravila...Sigurno cekas duze zbog turisticke vize ,ako si bio na godinu dana onda po nekom pravilu treba da ocekujes vizu ovih dana...,a pre koliko si se vratio u srbiju ?
Nisam se jos vratio u Srbiju,jos uvek sam u AU. Ali mislim da tu nema pravila...
Ti si sada u AU ,e onda moras da se vratis u srbiju da bi dobio vizu i ovde kad se vratis sigurno ces neki dan jos malo cekati...ali u svakom slucaju dobices je brzoNisam se jos vratio u Srbiju,jos uvek sam u AU. Ali mislim da tu nema pravila...
Nemam takvu informaciju. Meni je receno da mi se ne produzava cekanje,ako sam ovde na turistickoj vizi da to nema veze. Da kada je dobijem,moram izaci iz AU i ponovo uci kako bih je aktivirao.Pa ne možeš ni da dobiješ bračnu dok si u Australiji, tako da mi više nije čudno što toliko čekaš. Koliko ja znam moraš izaći iz AU da bi dobio bračnu.
Nemam takvu informaciju. Meni je receno da mi se ne produzava cekanje,ako sam ovde na turistickoj vizi da to nema veze. Da kada je dobijem,moram izaci iz AU i ponovo uci kako bih je aktivirao.
Hteo ili ne,moracu u Novembru pa cu to svakako silom prilika proveriti... :/A da probas da se vratis mozda je ipak to to
Da li ste vi popunjavali famozni form.80
Hteo ili ne,moracu u Novembru pa cu to svakako silom prilika proveriti... :/
Pozdrav.Dali neko od vas zna,koliko je vazno da partner koji je uAustraliji radi?Moja vjerenica trenutno nije u radnom odnosu,na socijali je.Predali smo za vjerenicku vizu 29-og avgusta
Ili samo van Australije moram biti? Hvala ti iz tvojih usta u Bozje usiQicha, mislim da sam na sajtu procitala da moras biti u zemlji iz koje si aplicirao da bi ti odobrili vizu. Sigurno cekaju da izadjes iz AU.
Eto svakako sada moras da se vratis i zelim ti da je dobijes cim sletis.Pozz!
Ja sam isla na turisticku vizu pre 4 godine , super sam prosla , nedostajao mi je samo jedan papir , i cim sam ga dobila na fax ( znaci nekoliko dana nakon predaje dokumenata ) odnela sam na salter u ambasadu , rekli su mi da sacekam i nakon 15 min su mi dali pasoš s vizom .
Pozdrav za sve ,
Pošto tek skupljam dokumente za vereničku vizu , da li bi neko mogao da mi napiše koji formulari se moraju predati prilikom apliciranja , i šta je neophodno od dokumenata .
Hvala unapred