Verenička i Partner viza - Australija

Ja isto planiram da apliciram za turisticku vizu,pitala sam CO i rekao mi je da to nece usporiti obradu partner vize.Koga vi kontaktirate kada zovete ambasadu?

I meni su rekli da nece usporiti. Otisla sam na turisticku 6mjeseci,kada sam se vratila i pozvala ih,pitala kad mogu da ocekujem,rekli su: pa znate,isli ste na turisticku to vam usporilo sad proces, cekajte mi cemo vama da se javimo i nakon 3 mjeseca javili. Ukupno cekanje 14mjes.

Pa ne možeš ni da dobiješ bračnu dok si u Australiji, tako da mi više nije čudno što toliko čekaš. Koliko ja znam moraš izaći iz AU da bi dobio bračnu.
Nemam takvu informaciju. Meni je receno da mi se ne produzava cekanje,ako sam ovde na turistickoj vizi da to nema veze. Da kada je dobijem,moram izaci iz AU i ponovo uci kako bih je aktivirao.

Mislim da je veoma bitno da radi, jer oni gledaju da ti dolazis kod nje i neces moci da se izdrzavas odmah i samim tim si teret drzavi. Zapravo ona od te socijalne pomoci mora da izdrzava sebe i tebe, tako da to moze da bude neka otezavajuca okolnost.
E sada, nemam neke pouzdane informacije, to je moje misljenje. Mozda ima neko ovde sa slicnom situacijom, pa da ti kaze iz iskustva. Poz!

Pozdrav.Dali neko od vas zna,koliko je vazno da partner koji je uAustraliji radi?Moja vjerenica trenutno nije u radnom odnosu,na socijali je.Predali smo za vjerenicku vizu 29-og avgusta

Ja sam isla na turisticku vizu pre 4 godine , super sam prosla , nedostajao mi je samo jedan papir , i cim sam ga dobila na fax ( znaci nekoliko dana nakon predaje dokumenata ) odnela sam na salter u ambasadu , rekli su mi da sacekam i nakon 15 min su mi dali pasoš s vizom .

To pricas za regularnu turisticku ? Mislim nisi bila ni u kakvom procesu?
Ja sam isla vise puta i isto tako sam dobijala istog dana vizu ali tada nisam bila u procesu za partner vizu. Ne znam da li funkcionise isto i kada si u nekom procesu

Back