Verenička i Partner viza - Australija

Pozdrav,nova sam ovdje i imala bih nekoliko pitanja ako mi neko od vas moze da odgovori.Naime trebam krajem mjeseca da predam za vjerenicku vizu,ja i vjerenik smo pripremili nesto papira,zanima me dali ima veze odakle s eposalju papiri za bec

Ja sam iz Beograda i nama su rekli da treba ovde da apliciramo i da sam ja glavni aplikant jer zelim da se njemu pridruzim u AU..ne znam ko moze da aplicira u Becu..moguce svi oni koji nisu iz Srbije.

POSTOVANI MOLIM VAS AKO NEKO MOZE DA MI KAZE NESTO O MOM SLUCAJU SUPRIG MI JE AUSTRALISKI DRZAVLJANIN VENCALI SMO SE U SRBIJI PREDALA SAM ZA VENCANU VIZU 19 FEBRUARA SVU DOKUMENTACIJU SSAM REDOVNO SLALA NA VREME SVE STO SU TRAZILI JA IMAM DVA SINA IZ PRVOG BRAKA DECA NE ZIVVE SAMNOM VEC SU SA OCA U INOSTRANSTVO I NEMAM KONTAKTA SA NJIMA VEC 4 GOD IZ AMBASADE SU MI TRAZILI DA MI DECA RADE PREGLED I AKO NE PUTUJU SAMNOM ILI DA IM SALJEM OD DECE DOKAZ DA NE ZELE DA RADE TAJ PREGLED ALI NISAM U MOGUCNOSTI TO DA IM DOSTAVIM PA SAM I PREKO TEL TO REKLA I NAPISMENO SAM NA ENGLESKOM NAPISALA KAKO SU MI TRAZILI NEZNAM DALI MOZE ZBOG TOGA DA MI ODBIJU VIZU I DALI JE NEKO JOS IMAO MALTE NE SVAKI PUT KAD SU MI TRAZILI DA SALJEM NEKA DOKUMENTA JA SAM BILA ISPITIVANA O SVEMU I SVACEMU MISLIM DA POSTOJI JEDAN INTERVIJU A NE 10 ILI VISE PUTA JER JE OBAVEZNO DA SE IDE U AMBASADU NA INTERVJU ILI MOZE SAMO I PREKO TEL KAO STO SAM JA IMALA LEKARSKI SAM ZAVRSILA U 3 MESECU REKLI SU MI DA SI SE REZULTATI VRATILI IZ AUSTRALIJE U BEGRDU I ETO OD TOG PREGLEDA NISTA MI VISE NE TRAZE NIKAKVA DOKUMENTA I KAD ZOVEM TEL NISTA NE KAZU SAMO MI KAZUU DA SE VIZA RADI DALI NEKO MOZE DA MI KAZE CEMU SAD DA SE NADAM STA ME CEKA POSLE LEKARSKOG PREGLEDA HVALA U NAPRED

Ja mislim da ipak turisticka viza usporava ceo proces..nemam jakih argumenata ali ne postoji ni jedno drugo objasnjenje...meni su isto u njihovoj generickoj poruci posle apliciranja napisali da se ceka od 8-12 meseci..bilo bi dobro da nam se jos neko ovde javi ko je imao isto ili slicno iskustvo kao Qicha pa da donesemo neki konkretan zalkljucak

Takodje mislim da usporava jer koliko sam ja razumela, kad se aplicira za iseljenicku vizu cak i da to uradis u Australiji ti moras da izadjes iz zemlje dok se forma obradjuje. Tako da ako neko ode u Australiju na turisticku vizu, verovatno se proces zamrzava dok se ne vrati u zemlju. Jedino objasnjenje mi je to, jer nemaju razloga da nekog zadrzavaju ako je sve papire predao i sve je regularno.

Back