Pozdrav,nova sam ovdje i imala bih nekoliko pitanja ako mi neko od vas moze da odgovori.Naime trebam krajem mjeseca da predam za vjerenicku vizu,ja i vjerenik smo pripremili nesto papira,zanima me dali ima veze odakle s eposalju papiri za bec
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav,nova sam ovdje i imala bih nekoliko pitanja ako mi neko od vas moze da odgovori.Naime trebam krajem mjeseca da predam za vjerenicku vizu,ja i vjerenik smo pripremili nesto papira,zanima me dali ima veze odakle s eposalju papiri za bec
Ćao svima. Na sajtu ambasade od potrebnih dokumenata piše da trebaju overene kopije pasoša. Da li neko zna gde se to overava u Srbiji? (Notari koji to rade u drugim zemljama regiona, ovde počinju sa radom 1. septembra) Unapred hvala.
destiny86 caotreba da ides u sud i overis tamo..ja zivim u Beogradu i to sam uradila u sudu u Ustanickoj ulici
Znali neko kada je ambasada na odmoru verovatno tada nerade??
Super. I ja sam u Beogradu. Hvala ti na informaciji. :-)
Ja sam ih zvala vise puta prosle nedelje i telefon im nije bio u funkciji..mozda su vec na odmoru
- - - - - - - - - -
da li si ih ti zvala tanja1985 ili samo onako pitas radi informacje?
Radili su prošle sedmice, moj suprug ih je zvao.
Meni je danas punih 17 meseci...![]()
Ja kada sam predavao aplikaciju receno mi je da se ceka izmedju 9-12 meseci.Strašno.. nama su rekli da se čeka između 10 i 14meseci i da turistička viza ne stopira aplikaciju. Stvarno mi nije jasno o čemu se radi kod tebe.